Vesivekin 40. juhlavuoden etukuvasto

Tervetuloa juhlistamaan Vesivekin pyöreitä vuosia ja nauttimaan muhkeista juhlaeduista. Jokainen asiakkaamme, joka jättää tilauksen kampanja-aikana 7.1. – 28.2.2021 voi valita kuvastosta haluamansa juhlaedun. Tarjoamme asiakkaillemme myös 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuvapaan. Katso kaikki vaihtoehdot lataamalla etukuvasto sivun alalaidasta.

 

Lähes 20 erilaista etutuotetta

Kuvaston edut koskevat salaoja- ja sadevesijärjestelmäremontteja, ja ne on jaoteltu neljään eri ryhmään tilauksen euromäärän perusteella.

 

Voit teettää remontin myös myöhemmin

Remontin toteutusajankohdan voit sopia haluamallesi ajankohdalle. Edut saat hyödynnettyä kunhan tilaus on jätetty kampanja-aikana.

 

6 kk maksuvapaa

Jos hyödynnät 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuvapaan niin ensimmäinen lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontin valmistumisesta.

 

Paperikuvasto myyjältä

Paperikuvaston saat myyjältä kuntoarvion / tarjouksen yhteydessä, kuvaston sähköistä versiota pääset selailemaan vaikka heti!

Lataa sähköinen etukuvasto

Lataa etukuvasto (salaojat)

Sokkelin kuntotarkastus ™

Salaojaremonttiin ryhtyminen on iso päätös, joka on helpompi tehdä kun saatavilla on ajantasainen tieto kiinteistön nykytilanteesta. Sokkelin kuntotarkastuksessa asiantuntijamme käy kattavasti läpi salaojien ja perustusten kunnon ja halutessaan asiakas saa tarkastuksesta kirjallisen ja kuvallisen raportin. Tarkastus sekä raportti ovat asiakkaalle aina veloituksettomia. Jos kosteusongelmia ei havaita, raportti tuo mielenrauhaa ja toimii dokumenttina terveestä kodista.

Lue lisää sokkelin kuntotarkastuksesta™