Vesivekin 40. juhlavuoden etukuvasto

Tervetuloa juhlistamaan Vesivekin pyöreitä vuosia ja nauttimaan muhkeista juhlaeduista. Jokainen asiakkaamme, joka jättää tilauksen kampanja-aikana 7.1. – 28.2.2021 voi valita kuvastosta haluamansa juhlaedun. Tarjoamme asiakkaillemme myös 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuvapaan.

 

Lähes 20 erilaista etutuotetta

Kuvaston edut koskevat katto-, ränni- ja salaojaremontteja ja ne on jaoteltu neljään eri ryhmään tilauksen euromäärän perusteella.

 

Toteutusajankohta

Remontin toteutusajankohdan voit sopia haluamallesi ajankohdalle, juhlaedut saat hyödynnettyä, kunhan tilaus on jätetty kampanja-aikana.

 

6 kk maksuvapaa

Jos hyödynnät 6 kuukauden korottoman ja kuluttoman maksuvapaan Laatutilin kautta, ensimmäinen lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontin valmistumisesta.

 

Paperikuvasto myyjältä

Paperikuvaston saat myyjältä kuntoarvion / tarjouksen yhteydessä, kuvaston sähköistä versiota pääset selailemaan vaikka heti!

Lataa sähköinen etukuvasto

Lataa sähköinen etukuvasto

Tutkimme kattosi vuosikymmenien kokemuksella

Jos sinulla on kattohuolia, nyt on oiva aika tarttua toimeen. Nykytalvet sahaavine lämpötiloineen rasittavat kattoa, varsinkin kondensiokosteus saattaa tehdä piilevää tuhoaan yläpohjassa. Pyydä asiantuntijamme tutkimaan katon kunto veloituksetta. Jos katolla on kaikki kunnossa, saat mielenrauhaa, ja jos korjattavaa löytyy, saat kuntoarviosta kirjallisen ja kuvallisen raportin.

Lue lisää