Voita Jopo -arvonnan säännöt

 1. Arvonnan järjestäjä: Vesivek Oy, Jasperintie 273, 33960 Pirkkala
 2. Kampanja-aika on 1.6.2020-16.8.2020. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Vesivek-tarjouksen omakotitalon peltikatto- tai ränniremontista kyseisellä kampanja-ajalla tai Asuntomessuilla Tuusulassa. Tarjouksen antaminen edellyttää, että Vesivek-edustaja käy paikan päällä tekemässä kohteeseen kuntoarvion. Kuntoarvio suoritetaan ajankohtana, joka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Arvontaan osallistuu jättämällä tarjouspyynnön joko puhelimitse, nettisivuillamme vesivek.fi, edustajamme kautta tai Jopo-arvontakupongilla.
 4. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
 5. Kampanjan aikana arvontaan 6 kpl 24-tuumaisia, 1-vaihteisia, vihreitä Jopo-polkupyöriä.
 6. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun.
 7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 8. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 9. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 10. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.