Avoin työpaikka

Haemme myyjää Lohjalle

Hakuajan päättymispäivä 17.03.2019
Yhteyshenkilö

Toni Kalliomäki

044 726 8343

Kolme syytä kiinnostua myyntityöstä Vesivekillä!

Hyvä palkka
Parhaat myyjät ansaitsevat Vesivekillä yli 100 000 € vuodessa. Keskivertomyyjäkin pääsee yli 60 000 € vuotuisiin tuloihin.

Mukavampi tehdä kauppaa
Vesivek panostaa vahvasti brändiin ja markkinointiin. Asiakaslähtöinen kysyntä tukee aktiivista myyntityötäsi, jolloin kauppa käy tasaiseen tahtiin ja onnistumiset ruokkivat lisämyyntiä.

Tehtaanedustaja
Valmistamme itse tuotteemme, joten tehtaanedustajana voit myydä myös pienempiä kokonaisuuksia. Potentiaalisia asiakkaita on enemmän. Voit luottaa myymääsi tuotteeseen, kun tiedät, että organisaatio pystyy lunastamaan antamasi konseptin mukaiset lupaukset. Koko palveluketju on omissa käsissämme, jolloin asiakkaalla on aina yksi selkeä vastuutaho.

Perusedellytykset
• Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkuvassa työssä.
• Tykkäät kohdata ihmisiä. Asiakkaitasi tulevat olemaan alueen omakotiasujat.
• Tiedät että myyjän tärkein resurssi on aika, eli osaat kontrolloida ja optimoida oman työaikasi parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!
Hyödynnä nyt erinomainen mahdollisuus menestyä ja lähetä hakemus.

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille.

Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Suomessa on yli miljoona pientaloa, joten tarvetta palveluillemme riittää; vahvan kasvumme tueksi haemme jatkuvasti lisää huipputekijöitä. Markkinajohtajuutemme taustalla ovat 100 %:sti kotimainen toimitusketju, säältä suojaan 1 päivässä -toimintamalli sekä omat, paikalliset asentajamme.