Avoin työpaikka

Haemme myyjää Seinäjoelle

Haku päättyy 26.08.2018
Yhteyshenkilö

Kim Kattil

044 770 3469

Suomessa on yli miljoona pientaloa. Pientaloja on rakennettu paljon 60-, 70- ja 80-luvuilla ja tarvetta palveluillemme riittää. Korjausrakentamisen tarve kasvaa koko ajan saavuttaen huippunsa vasta vuosikymmenien päästä. Suomen johtavana kattojen saneeraajana olemme ylpeitä siitä, että suurin osa kattoremontin teettäjistä valitsee meidät toteuttajaksi. Se kannustaa meitä luottamaan jatkossakin vahvuuksiimme, eli ainoaan kotimaiseen toimitusketjuun, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalliin sekä omiin paikallisiin asentajiimme.

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Teemme vuosittain yli 5000 kattoremonttia pien- ja rivitalokiinteistöihin ympäri Suomea. Kattoremonttien lisäksi Vesivek valmistaa, asentaa ja myy vuosittain yli 15 000 sadevesijärjestelmää ja kattoturvatuotetta. Tyytyväisiä Vesivek asiakkaita on jo yli 200 000. Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Vahvan kasvun tueksi haemme lisää huipputekijöitä.

Laatutyöstä hyvä palkka

Myyjän työ meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy tilipussissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, ihmiskeskeistä ja kontrolloit itse omaa työaikaasi.

Myyjän työn edellytykset on kunnossa

Kuluttajamyynnissä työaikoihin vaikuttaa enemmän asiakkaat kuin työnantaja. Kollegat tsemppaa ja valmennus ohjaa ja sparraa. Haluamme, että menestyt. Meillä myyjä pystyy luottamaan tuotantoon ja tuotteeseen.

Perusedellytykset

  • Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkuvassa työssä.
  • Tykkäät kohdata ihmisiä. Asiakkaitasi tulevat olemaan alueen omakotiasujat.
  • Olet hyvä tyyppi, myös omasta mielestä

Ammattilaiseksi oppii tekemällä ja huipulle pääsee treenaamalla!

Sinun ei tarvitse olla valmis, koska positiivinen asenne ja sisukkuus ratkaisee. Monet huippumyyjistämme ovat tulleet muista ammateista. Jos haluat kehittyä huipulle, niin meillä se onnistuu. Tarjoamme johtavan toimijan huipputuotteet, erityisen yrityskulttuurin sekä Suomen parhaan jatkuvan valmennuksen tuen.

Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!

Jos haet muutosta ja haluat kokeilla niin laita hakemus!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, xls, xlsl, txt, jpg, png, jpeg.