Avoin työpaikka

Haemme myyjää Turkuun

Hakuajan päättymispäivä 31.03.2019
Yhteyshenkilö

Mikko Pelkonen

0440 830 075

Turun myyjätiimi kaipaa lisää poweria joukkoonsa!

Omakotien kattosaneerauspuolella työskentelevien Petrin ja Jukan sanoin: hakusessa itsenäiseen ja määrätietoiseen hommaan kykenevä joukkuepelaaja, joka ymmärtää suoraa puhetta ja Petrin kieroa huumoria. Nimittäin kun porukalla menee hyvin, niin kaikilla menee hyvin. Meillä saat filmaattisten työkavereiden lisäksi nauttia täyspäisistä esimiehistä. Eerik ja Janne pitävät porukan aisoissa letkeillä jutuillaan, ja vaikka töitä tehdään täysillä niin ei hampaat irvessä.

Vesivek Turun pojat

TARJOAMME SINULLE:

Laatutyöstä laatupalkka
Myyjän työ meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy tilipussissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, vaihtelevaa ja ihmiskeskeistä. Myyjän tärkein resurssi on aika, eli osaat kontrolloida ja optimoida oman työaikasi parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Tuote, työkalut ja työyhteisö mahdollistavat menestyksesi
Haluamme, että menestyt. Meillä koko palveluketju on omissa käsissä, joten myyjänä voit luottaa tuotantoon ja tuotteeseen. Kollegat tsemppaa, ja jatkuva valmennuksen tuki ohjaa ja sparraa.

EDELLYTÄMME SINULTA:

Olennaisinta on kunnianhimoinen asenne työhön sekä halu menestyä ja kehittyä. Kykenet itsenäiseen, tavoitteelliseen työhön ja haluat kohdata ihmisiä.

Emme oleta sinun olevan valmis myyntitykki, monet huippumyyjistämme ovat tulleet muista ammateista. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkuvassa työssä. Asiakkaitasi ovat alueen omakotiasujat.

Hyödynnä nyt erinomainen mahdollisuus menestyä ja lähetä hakemus. Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille.

Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Suomessa on yli miljoona pientaloa, joten tarvetta palveluillemme riittää; vahvan kasvumme tueksi haemme jatkuvasti lisää huipputekijöitä. Markkinajohtajuutemme taustalla ovat 100 %:sti kotimainen toimitusketju, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalli sekä omat, paikalliset asentajamme.