Avoin työpaikka

Haemme salaojaremonttien B2B-myyjää pääkaupunkiseudulle

Hakuajan päättymispäivä 26.08.2021
Yhteyshenkilö

Hannu Heinonen

050 472 0171

Olisitko sinä uusi Vesivek-ammattilaistiimimme jäsen?

Sytyt tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa. Etsit työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä, ja kaipaat ympärillesi porukkaa, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö.

Siinä tapauksessa tämä on täydellinen pelipaikka sinulle!

Olemme Suomen johtava ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä ollen Pohjoismaiden suurin toimija. Nopea kasvu on mahdollista vain oikeiden ihmisten avulla, ja siksi rekrytoimme jälleen uusia osaajia.

Tavoitteellinen työ näkyy tilipussissa

Suurkohdemyyjän työ Vesivekillä on aktiivista ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ sekä ahkeruus näkyy tilipussissa. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin. Emme edellytä pitkää ansioluetteloa tai kympin todistuksia, oikea asenne ratkaisee. Tekevällä tyypillä ja kunnianhimoisella asenteella on mahdollisuudet myös edetä organisaatiossamme. Tarjoamme Suomen suurimman toimijan vahvan taustatuen, markkinoiden parhaat tuotteet ja tekijät sekä todella toimivan myyntikonseptin.

Odotamme itseluottamusta ja tekemistä

Menestyvien myyjien toiminta meillä on tekemiseen keskittynyttä ja he eivät pelkää olla yhteydessä päättäjiin tai tavoitella uusia asiakkaita omalla aktiivisuudellaan. Haemme projektiluonteisessa myyntityössä jo kannuksensa ansainnutta ammattilaista, kokemus maanrakennusalasta katsotaan eduksi. Saat meiltä perehdytyksen ja jatkuvan valmennuksen sekä tuen tehtävääsi. Ajokortti on välttämätön, sillä työ vaatii liikkumista. Toimialueenasi on koko pääkaupunkiseutu.

Miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake! 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.