Avoin työpaikka

Haemme salaoja-asentajia suurkohteisiin

Hakuajan päättymispäivä 30.05.2021

Moro! Etsitkö uutta työpaikkaa?

Jos työkalupakkisi sisältää tekevät kädet, skarpin pään ja tiukan otteen sekä vasaran varresta että työnteosta, jatka ihmeessä lukemista – etsimme rakennusalan erikoisjoukkoihimme kädentaitoisia tekijöitä!

Että asennushommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve kattoremonteille, ränneille, kattoturvatuotteille ja salaojaremonteille, ja siksi etsimme joukkoomme uusia tekijöitä.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma ja vaihteleva työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, asennustyömaat vaihtelevia ja työporukan roolit pohjamiehistä työnjohtajiin selkeät. Täällä jokainen tekee oman työnsä kunnolla, eikä ketään tarvitse vahtia.

Meillä maksetaan palkkaa työstä eikä tittelistä. Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Kovan kasvun myötä osaaville tekijämiehille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsomoissa ja saunailloissa.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli olet tottunut siihen, että leipä tulee pöytään tekemällä töitä. Arvostamme elettyä elämää ja sitä kautta kertynyttä työkokemusta. Alan kokemuksen katsomme hyödyksi, mutta lopulta etsimme taitavia käsiä, fyysistä kuntoa ja työmoraalia – meillä saat työtehtäviisi aina perusteellisen perehdytyksen.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.