Avoin työpaikka

Vi söker en dräneringsförsäljare till Vasa

Hakuajan päättymispäivä 23.06.2022
Yhteyshenkilö

Kim Kattil

044 770 3469

Hej du framgångsrika försäljare!

Behöver din karriär ny vind i seglen? Vi hos Vesivek kan nu erbjuda dig en unik arbetsmöjlighet i de tuffaste specialtrupperna inom byggbranschen. Det är inte frågan om en helt vanlig arbetsplats, men vi kan med handen på hjärtat lova dig att det lönar sig att syna det här kortet!

Om du söker ett målinriktat säljarbete, där du kan gå vidare i karriären och utvecklas när det ledande företaget inom branschen växer och dessutom få en bra inkomst, då ska du läsa vidare!

Arbeta hos Vesivek? Berätta mer!

Vi är Finlands största företag inom dränerings-, ränn- och takrenovering och den mest rättvisa, pålitliga och krävande arbetsgivaren – en riktig Karhugrupp. Du kanske redan känner till att vi sysselsätter nästan 700 personer runt om i Finland!

Vi har på 40 år växt från en liten renoveringsfirma i Birkaland till Nordens största takläggare. En så snabb tillväxt har endast varit möjlig med hjälp av rätt personer och därför anställer vi åter nya medarbetare.

Jaha, och hur är det då att arbeta hos Vesivek?

Vi vill även i framtiden vara den bästa arbetsplatsen inom branschen och våra försäljare värdesätter här ett omfattande stöd, de bästa produkterna på marknaden och ett välfungerande säljkoncept. Vi arbetar hårt och hjälper alltid en arbetskamrat när det behövs – också med att byta till vinterdäck. Vi trivs också tillsammans på gemensamma tävlingsstudior och bastukvällar.

Vi ser till att vi vet hur det står till med vår Karhugrupp, därför samlas vi för att äta morgongröt tillsammans innan vi inleder arbetsdagen. Du kommer redan på din första arbetsdag att lägga märke till hur mycket vi värdesätter gemenskap.

Vi har tillsammans lyckats bygga upp en särskilt bra och lite annorlunda kultur, där vi ger och tar ansvar, oberoende av ålder, titel eller arbetsuppgift. Hos oss finns inga herrar och narrar, utan allas arbetsinsatser är lika viktiga.

Låter bra, vem söker ni?

Försäljning inom byggbranschen kan låta som en uppgift där det krävs gediget tekniskt kunnande inom branschen. Ingen skola kan erbjuda en färdig examen för den här uppgiften, utan varje försäljare får en omfattande introduktion av oss – attityden och viljan att lyckas är det som avgör.

Hos oss är försäljning ett självständigt och målinriktat arbete, där man med ambition och ihärdighet kan få en bra inkomst. Arbetet är till sin natur rörligt (därför måste du ha körkort) och människoorienterat. Vi erbjuder lagom mycket frihet och ansvar – frihet att arbeta när och hur man anser bäst, så länge det ger resultat.

Om din verktygsback innehåller erfarenhet av försäljning, goda interaktionsfärdigheter, företagaranda och förmågan att hantera din egen kalender är du den vi söker.

Okej, varför lönar det sig att söka jobb just hos Vesivek?

–  Vi bryr oss om varandra
Vi tar vårt arbete på allvar, men ändå med en liten glimt i ögat. Däremot förhåller vi oss allvarligt till upprätthållandet av en positiv stämning som uppmuntrar till utveckling.

– Du kan lita på oss och vi är alltid ärliga
Hos oss talar vi alltid rakt på sak och nämner saker vid deras rätta namn. Vi tar ansvar för våra handlingar över hela linjen.

– Hos oss finns äkta arbetsglädje
Vi har äkta arbetsglädje, eftersom var och en av oss är lika mycket värda. Vi börjar ge order först när någon bara sitter på sin stol.

Jag blev intresserad! Vad gör jag nu?

Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen tillsätts genast när vi hittar rätt person! Ansök alltså redan nu!

PS Du behöver inte skicka några skolbetyg. Sälj dig till oss!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.