Avoin työpaikka

Ledig arbetsplats som försäljare av ränn- och taksäkerhet i Österbotten

Hakuajan päättymispäivä 30.09.2023
Yhteyshenkilö

Johan Koski

0400 863 728

Vill du se försäljningsyrket från en ny vinkel?

Utbilda dig till ett proffs på rännor och taksäkerhet med Vesiveks recept!

 • Ditt arbete handlar om att hitta fungerande lösningar som möter kundernas behov. Vi vet att våra kunder uppskattar vårt sätt att arbeta. Hela 97 % av våra kunder rekommenderar oss.
 • Vi har prima varor och skräddarsydda tjänster. Hos oss säljer du inhemska produkter och arbete av lokala yrkesverksamma. Tillsammans håller vi det du lovar kunden.
 • Under den tid du utbildar dig får du en månadslön på 2 500 euro i månaden. Vi har inte något lönetak. Stressen minskas, men det gör inte motivationen.

I arbetet ingår

 • Hälften av försäljningen utgörs av efterfrågan och resten genereras genom att man tar hand om sitt eget marknadsområde.
 • Konditionsgranskningar av rännor och takprodukter.
 • Mätning och beräkning av offerter.
 • Handel med kunder.

Det här är vad vi letar efter. Har du det vi letar efter?

 • Du vill lära dig mer och bli bättre på ditt jobb. I vår regelbundna Ratkaisijat Reenaa-utbildning delar vi information om bästa säljpraxis med våra kollegor.
 • Du gillar målinriktat arbete, där vi tillsammans följer med framgång och utvecklar aktiviteter.
 • Du uppskattar alla slags hem. Andra människors hem är din viktigaste arbetsplats och att respektera dem är en självklarhet för dig.
 • Du gillar mobilt arbete. Körkort är en nödvändighet.

Vi tror på dem vi anställer.

Vi letar efter prima, men inte efter någon som är färdig. Om vi är rätt för varandra, är vi redo att stödja och utbilda dig. Dessutom får du en månadslön på 2 500 euro under den tid du utbildar dig. Vi tror att en anständig lön minskar stressen medan den ökar arbetstillfredsställelsen och förbättrar prestandan. Efter utbildningsperioden består månadslönen av en grundläggande del och en personlig del. Du kommer att få bonus utöver din månadslön enligt din försäljning. Vi har inte något lönetak.

Din expertis behövs.

Som försäljare hos Vesivek kan du alltid tro på det du säljer. Faktum är att du inte ens säljer något, du erbjuder människor lösningar som passar deras situation och deras hem. Hemmet är den viktigaste platsen i världen. Du kan möta människor som person och förstå olika känslomässiga tillstånd och behov hos kunderna.  

Du kan stå bakom det du säljer.

Tillsammans håller vi ditt löfte. Du får ett tillfälle att erbjuda kunderna högsta kvalitet, eftersom våra takprodukter tillverkas i Vesiveks egna fabriker i Birkala och Orimattila. Utöver produkterna tar vi hand om installationsarbetet och därför hanterar vi hela leveranskedjan själva, vilket betyder att kunden handskas med endast ett företag som ansvarar för hela byggprojektet. Det ISO9001-certifierade kvalitetsledningssystemet garanterar att vår verksamhet har en jämn kvalitet. Vi vet att våra kunder uppskattar vårt sätt att arbeta. Kundnöjdheten är för närvarande 97 %. 

Vi erbjuder på torrt men ordentligt sällskap.

Hos Vesivek är du en del av vårt team med experter som samarbetar på ett smidigt sätt. I dessa byggjobb är alla anställda, från byggnadsställningar till kontoret, på lönelistan hos samma företag och därför ar det okomplicerat att jobba hos oss. Hjälp ges och tas emot med gott hjärta och ingen lämnas ensam. Som marknadsledare är vår attityd den att vi uppskattar resultatet av vårt arbete men strävar trots detta efter att utvecklas till att bli ännu bättre – utan att kompromissa med människors och miljöns välmående. I ett stort företag finns det en mängd olika karriärvägar man kan välja mellan. Ska vi börja vår gemensamma väg här?

Ta kontakt! Vi svarar garanterat.

Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen fylls genast när vi hittar rätt person! Ansök alltså redan nu genom att fylla i ansökningsblanketten!

PS. Du behöver inte skicka några skolbetyg. Sälj dig till oss!