Avoin työpaikka

Haemme ränni- ja kattoturvatuotteiden myyjää Pietarsaaren alueelle

Hakuajan päättymispäivä 30.04.2021
Yhteyshenkilö

Kim Kattil

044 770 3469

Moro, myynnin rautainen ammattilainen!

Kaipaatko uusia tuulia urallesi? Meillä Vesivekillä olisi tarjota sinulle ainutlaatuinen työmahdollisuus rakennusalan kovimmissa erikoisjoukoissa. Kyseessä ei ole aivan tavallinen työpaikka, ja voimme käsi sydämellä luvata, että tämä kortti kannattaa kääntää!

Jos etsit tavoitteellista myyntityötä, jossa saat mahdollisuuden edetä ja kehittyä alan markkinajohtajan kasvun myötä ja ansaita hyvin, jatka ihmeessä lukemista!

Että töihin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Ehkä tiesitkin jo, että työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Näin nopea kasvu on mahdollista vain oikeiden ihmisten avulla, ja siksi me rekrytoimme jälleen uusia osaajia.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Haluamme jatkossakin olla alan paras työpaikka, ja myyjämme arvostavat täällä vahvaa taustatukea, markkinoiden parhaita tuotteita sekä toimivaa myyntikonseptia. Töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsoimoissa ja saunailloissa.

Pidämme huolen, että tiedämme, mitä Karhuryhmällemme kuuluu, siksi aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys yhteisöllisyydellä meille on.

Olemme onnistuneet rakentamaan yhdessä erityisen hienon ja tavanomaisesta poikkeavan kulttuurin, jossa vastuuta annetaan ja otetaan iästä, titteleistä ja työtehtävästä riippumatta. Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas.

Kuulostaa hyvältä, ketä te etsitte?

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa rakennusalan teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa meillä kattavan valmennuksen – asenne ja halu menestyä ratkaisevat.

Myynti on meillä itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista ansaita hyvin. Työ on luonteeltaan liikkuvaa (ajokortti on siksi välttämätön) ja ihmiskeskeistä. Tarjolla on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa – vapautta on toimia milloin ja miten parhaaksi näkee, kunhan kauppa käy.

Me etsimme sinua, mikäli työkalupakkisi sisältää myynnin kokemusta, hyvät vuorovaikutustaidot, yrittäjähenkisyyttä sekä taidon hallita omaa kalenteriasi.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Me välitämme toisistamme
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti myönteisen ja kehitykseen kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Meillä on rehti tekemisen meininki
Meillä on reilu meininki, koska jokainen meistä on samanarvoinen. Käskytys alkaa vasta, mikäli hommat menevät istumiseksi.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!