Avoin työpaikka

Haemme myyntipäällikköä Kuopioon

Hakuajan päättymispäivä 21.02.2023

Morjesta, harkitsetko uusia peliliikkeitä urallasi? 

Sytyt tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa? Etsit työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä? Jengiä ympärillesi, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö? 

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka! 

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Me ei kuljeta kovat kaulassa (koska ne likaantuu) tai käytetä aikaa byrokratian rakentamiseen, sillä meillä on kädet täynnä muita rakennushommia. Mutta annetaan myyntipäällikön tehtävää hoitavan Mikon kertoa ajatuksiaan: 

”Palkitsevinta tässä työssä on se, että näkee oma työpanoksen auttavan myyjiä onnistumaan. Tämä on sellaista työtä, jossa ei riitä, että vain puhuu asioista, vaan täytyy myös osata konkreettisesti auttaa myyjiä. Varmaan samanlaista on valmentajan työ joukkuelajeissa. Myyjien tai pelaajien kunnioitus ansaitaan tekemällä kaikkensa heidän menestymisensä eteen.  

 Kun tulee yhdessä onnistumisia, niin kunnia kuuluu heille. Kun tekeminen yksilöllä ontuu, niin silloin tulee osoittaa johtajuutta ja valmentavalla tavalla mennä lähelle. Kun taas pelaaminen on oikealla tasolla niin vapauttakin saa. Se on Vesivek-myyjän työssä vapauden ja vastuun tasapaino.  

 Myyntipäällikön työssä Vesivekillä on tietysti johdettava ryhmää, tietty vaatimustaso ryhmän osalta, mutta ennen kaikkea on valmennettava yksilöitä. Konkreettisuus on kaiken A ja O. Myynnin perusteista tarvitsee olla vahva näkemys, jotta pystyy valmentamaan muita. Itselläni on nyt 5 vuotta suoramyyntiä takana, joista ensimmäiset 3,5 vuotta meni kolmessa eri organisaatiossa. Sillä kokemuksella sanon, että Vesivek on ainoa paikka missä on mielestäni huippumahdollisuudet onnistua tässä hommassa. Minä halusin tänne, tähän hommaan ja minulla oli oma polkuni myynnin esimieheksi. Nyt tämä voi olla se sinun mahdollisuutesi, joka tulee kerran elämässä vastaan.” 

 Mikko Kivimäki, myyntipäällikkö, Vesivek Seinäjoki 

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen. 

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan. 

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien. 

Tarjoamme sinulle

Vesivek-myyntipäällikkö pääsee aidosti johtamaan myyntiä olosuhteissa, jossa on vallan ja vastuun tasapaino.

Tarjoamme paikan kehittyä ihmisten johtamisessa ja myynnin valmentamisessa. Myyntipäällikkö vastaa yksikön kuluttajamyynnistä kokonaisuudessaan ja tukenaan hänellä on yksikönjohtaja sekä aluejohto. Luonnollisesti on myös markkinajohtajan pelit ja pensselit ihmisten johtamisen tueksi. Esim. paras myytävä palvelupaketti, myynnin koulutus- ja tukimateriaali sekä henkilöstön koulutus.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt! 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.