Avoin työpaikka

Vesivek områdesrepresentant

Hakuajan päättymispäivä 31.03.2019
Yhteyshenkilö

Tuomas Syrjälä

045 270 1590

I Finland finns över en miljon egnahemshus. Det finns mycket egnahemshus som är byggda på 60-,70- och 80-talet och efterfrågan på vår tjänster finns. Saneringsbehovet växer stadig och når toppen först om några årtionden. Som Finlands ledande takrenoverings företag så är vi stolta över att största delen av de som gör en takrenovering väljer oss som leverantör. Det stärker oss att även i framtiden lita på vår styrkor, d.v.s den enda inhemska leveranskedjan, väderskyddad efter första dagen- koncept samt egna lokala monterare.

Bra lön för kvalitetsarbete

Försäljarens jobb är självständigt och målsättande arbete, där ett bra jobb och ett hårt arbete syns i lönepåsen. Arbetet är naturligt flexibelt, socialt och du kontrollerar själv din arbetstid.

Självständighet

Konsumentförsäljarens arbetstider påverkas mer av kunderna än av arbetsgivaren. Kollegorna stöttar och utbildningen styr och sporrar. Vi vill att du lyckas.

Grundläggande krav

  • Körkort och egen bil är ett måste i ett rörligt arbete.
  • Du tycker om att ha kontakt med människor. Dina kunder är områdets egnahemsinvånare.
  • Du är en bra typ och tror på dig själv.

Professionell blir man av att utföra och till toppen slipper man av att träna

Du behöver inte vara klar, för det är den positiva inställningen och ivern som avgör. Många av våra toppförsäljare har kommit från andra yrken. Om du vill utvecklas till toppen så går det hos oss. Vi erbjuder ledande topprodukter, en speciell företagskultur samt Finlands fortsättningsvis bästa utbildningsstöd.

Platsen fylls direkt vi hittar en passande kandidat.

Om du söker förändring och vill prova på så sänd in din ansökan

Ps. Vi behöver inga skolbetyg, sälg in dig själv till oss.

Vesivek är Finlands ledande ränn och takrenoverings företag. Vi gör årligen över 5000 takrenoveringar på små- och radhusfastigheter runt om i Finland. Utöver takrenoveringarna tillverkar, monterar och säljer Vesivek årligen över 15 000 regnvattensystem och taksäkerhetsprodukter. Nöjda Vesivek kunder finns redan över 200 000. Vesivek koncernen är med en omsättning på 87 M € och med nästan 600 anställda Finlands största takrenoveringsföretag.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.