Avoin työpaikka

Haemme B2B-myyjää Päijät-Hämeeseen

Hakuajan päättymispäivä 31.07.2024
Yhteyshenkilö

Juhani Kukkakorpi

0400 857 612

Ammattimyyjäksi Vesivekille?

Toimenkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden luominen ja niiden ylläpitäminen alueellasi toimivien rakennusliikkeiden kanssa sekä Vesivekin kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmien myyntiedustus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennusalan tietämystä, piirustusten lukutaitoa ja Officen perusteiden osaamista. Aikaisempi työskentely kyseisellä ammattilaissegmentillä ja asiakaskentän tuntemus katsotaan eduksi. Ammattilaisasiakkuuksien hoitaminen vaatii pitkäjänteistä, rohkeaa ja tavoitteellista otetta. Työ on liikkuvaa, kontaktoit sekä kohtaat paljon ihmisiä. Itsenäinen työ antaa sinulle vapautta määritellä aikataulusi ja rytmittää työpäiväsi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ahkeruutta ja suunnitelmallisuutta sekä hyvää kommunikointikykyä oikeiden ratkaisujen löytämiseksi asiakkaille.

Kovat vaatimukset? Kyllä, mutta oikealle tyypille ura- ja ansiomahdollisuudet ovat vastaavasti kovinta tasoa.

Perehdytämme sinut tehtävääsi. Tulet osaksi tiivistä asiantuntijatiimiämme, joka tukee ja tsemppaa työssäsi. Sinulla on myös mahdollisuus edetä ja kehittyä yrityksen kasvun myötä. Tarjoamme Suomen suurimman toimijan sekä alan edelläkävijän vahvan taustatuen. Oma tuotekehitys ja tuotanto tarjoaa käyttöösi markkinoiden parhaat tuotteet ja tekijät sekä vertaansa vailla olevan työyhteisön.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Hakuaika on 31.7. saakka ja hakemuksia aloitetaan käsittelemään elokuun alussa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.