Avoin työpaikka

Haemme rakennuspeltiseppää Pohjois-Karjalaan

Hakuajan päättymispäivä 30.09.2023
Yhteyshenkilö

Petri Tykkyläinen

044 712 9206

Moro! Etsitkö uutta työpaikkaa?

Jos työkalupakkisi sisältää tekevät kädet, skarpin pään sekä halun oppia uutta, jatka ihmeessä lukemista – etsimme Vesivek-kattotiimiimme rakennuspeltiseppiä! Me turvaamme suomalaisia koteja ja kiinteistöjä kestämään täkäläiset kelit. Siinä riittää työmaata, joten haemme porukkaamme uusia tekijöitä ympäri Suomen.

Vesivek on kasvanut 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Työllistämme tällä hetkellä jo yli 700 ihmistä! Olemme reilu ja luotettava rakennusalan työpaikka, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ilman turhia pönötyksiä ja pokkurointeja. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä.

 

Että peltihommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

  • Työtehtäviisi kuuluu kattoremonttikohteiden viimeistelytyöt, piipun pellitykset, listoitukset sekä kouruasennukset.
  • Remontit pyörivät ympäri vuoden, ja remonttikohteet ovat pääasiassa pientaloja ja rivitaloja.
  • Työmaat sijaitsevat oman toimipisteen toiminta-alueella, joten kyseessä ei ole keikkatyö vaan pääset yöksi kotiin.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

  • Tukenasi on kokenut asennustiimi sekä työnjohto, ja huominen on tiedossa.
  • Vesivek on ollut etulinjassa viemässä alan työtapoja eteenpäin, ja asennustyö tehdään kunnollisilta, koko rakennuksen ympäri kiertäviltä rakennustelineiltä. Ne turvaavat paitsi asentajia, myös asukkaita.
  • Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille.
  • Isossa firmassa osaaville tekijöille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli olet tottunut siihen, että leipä tulee pöytään tekemällä töitä ja toimeen tartutaan oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvä olla kokemusta peltisepän töistä, toki annamme työtehtäviisi perehdytyksen. Eniten arvostamme kuitenkin tekeviä käsiä, fyysistä kuntoa ja työmoraalia. Kuorma-autokortti katsotaan suureksi eduksi.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake! Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.