Avoin työpaikka

Palkataan yksikönpäällikkö Lahden yksikköön

Hakuajan päättymispäivä 07.01.2019
Yhteyshenkilö

Juha Hyväri

0400 570 949

TARJOAMME SINULLE:

Vesivek-yksikönpäällikkö pääsee aidosti johtamaan liiketoimintaa olosuhteissa, jossa on vallan ja vastuun tasapaino.

Tarjoamme yrittäjän mahdollisuudet ilman isoja riskejä. Yksikönpäällikkö vastaa niin asennus- kuin myyntitoiminnasta ja tukenaan hänellä on markkinajohtajan resurssit kaikille osa-alueille. Esim. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, henkilöstön koulutus ja jatkuva myynnin valmennus ja johtamisen tuki.

EDELLYTÄMME SINULTA:

Edellytämme sinulta intohimoista suhtautumista ihmisten johtamiseen ja henkilöstön kehittämiseen. Koet ja ymmärrät, että henkilöstösi on sinun tärkein voimavarasi, koet tärkeäksi henkilöstön hyvinvoinnin ja haluat oppia ihmisten motivoinnista lisää.

Emme oleta sinun olevan valmis kaikkeen sillä tähän työhön ei valmistuta mistään koulusta. Monet yksikönpäällikömme ovat myynti- tai asentajataustaisia. Tuloksellinen ihmisten kanssa toimeentuleminen on papereita tärkempää.

Rakennusalan tutkinnot eivät ole vaatimus, mutta ne katsotaan eduksi.

Hae nyt!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja yli 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Suomessa on yli miljoona pientaloa, joten tarvetta palveluillemme riittää; vahvan kasvumme tueksi haemme jatkuvasti lisää huipputekijöitä. Markkinajohtajuutemme taustalla ovat 100 %:sti kotimainen toimitusketju, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalli sekä omat, paikalliset asentajamme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.