Seinätikas eli talotikas

Vesivekin tikkaat tehdään omalla tehtaallamme Orimattilassa. Saat ne takuuasennettuna kaikille seinätyypeille. Sertifioidut asentajamme takaavat toimivan lopputuloksen. Polttomaalatut tuotteet kestävät ja säilyvät edustavan näköisinä vuodesta toiseen. Seinätikkaat täyttävät kaikki rakennusmääräysten mukaiset vaatimukset ja niiden korroosiosuoja on ylivoimainen.

Seinätikkaat suositellaan asennettavaksi päätyräystäälle. Tällöin lumikuormat eivät pääse rasittamaan tikkaan kiinnityksiä. Jos tikas asennetaan sivuräystäälle, kannattaa se suojata molemmin puolin lumiesteillä.

 

Omalta tehtaalta, ilman välikäsiä

Oma tuotanto Orimattilassa ilman välikäsiä takaa nopeat toimitukset, järkevät hinnat ja systemaattisen laaduntarkkailun. Meillä et maksa välikäsille.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek myöntää kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Seinätikas - varmistaa turvallisen kulkemisen katolla

  • Ylivoimainen korroosiosuoja.
  • Saatavana myös lukittavana liukutikkaana.
  • Saatavana myös kyljittäin seinään kiinnitettävänä sivutikkaana.
  • Valikoimassa myös laukaistavat tikkaat ja pelastautumistikkaat.
PYYDÄ TARJOUS

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?