UKK

Miten on mahdollista tehdä katto jopa 2 päivässä?

Hyvin valmisteltu on puoliksi tehty. Kahden päivän kattoremontin mahdollistaa telineiltä tehtävä nosturiavusteinen asennus, jossa jokainen työvaihe on etukäteen suunniteltu ja roolitettu sekä työvaiheet valmisteltu. Tehokkuuden ansiosta kotisi kattorakenteet ovat säiden armoilla mahdollisimman vähän aikaa. Rakennamme katon aina säältä suojaan, eli vähintään aluskatteelle asti, yhden päivän aikana.

Noin 75 % kohteistamme valmistuu kokonaan 2 päivässä. Vanhan katteen purkutyöt ja uuden katteen asennus tapahtuu tyypillisesti ensimmäisenä päivänä, viimeistelypellitykset sekä rännit ja kattoturva asennetaan toisena päivänä. Remontin kestoon vaikuttavat luonnollisesti katon pinta-ala ja muoto, mahdolliset lahovauriot ym. ylimääräiset pohjatyöt.

Rakennustelineet asennetaan kohteeseen muutama päivä ennen remontin alkua ja viedään pois parin päivän sisällä urakan valmistumisesta. Asennusporukka tuo kaiken tarvittavan materiaalin mukanaan kohteeseen ensimmäisenä asennuspäivänä, joten pihamaa ei toimi varastona. Purkujäte viedään pois ja pihamaa siivotaan heti remontin päätyttyä.

Kodissa voi asua normaalisti remontin ajan.