Ammattirakentajan luotettava kumppani

Isompien kiinteistöjen rakennus- ja saneerausprojekteissa jämptien aikataulujen ja täsmällisten toimitusten merkitys on avainasemassa. Oman tuotevalmistuksen ja asennustyön sekä pitkän kokemuksen ansiosta Vesivekin tuotteet ja asentajat ovat työmaallasi täsmälleen sovittuna aikana ja lopputulos on taattua Vesivek-laatua.

Kattoturva kiinteistönomistajille

Kattoturva kiinteistönomistajille

Julkisissa kiinteistöissä kattoturvallisuuden rooli on korostuneessa asemassa. Katon on oltava turvallinen ympäristölle ja huoltotöitä tekeville, oli kyseessä sitten uusi tai vanha kiinteistö. Vesivekiltä saat kokonaisvaltaista palvelua kattoturva-asioissa. Olemme kattoturvan kehittäjäna ja tuotteiden valmistajana edelläkävijä – yli 40 vuoden kokemukseen voit luottaa.

Rakennusliikkeet

Rakennusliikkeet

Palvelemme rakennusliikekumppaneitamme kokonaisvaltaisesti projektin suunnittelunohjauksesta ja ennakkotarjouksista aina asennukseen asti. Koska emme ole tavarantoimittajien aikatauluista, pystymme antamaan ripeän aikataulun ja myös pitämään sen. Oma tuotekehitys sekä teknisesti edistyksellinen tuotantolaitos mahdollistavat myös erikoistuotteet ja räätälöidyt ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.

Kattourakoitsijat ja peltisepänliikkeet

Kattourakoitsijat ja peltisepänliikkeet

Saat Vesivekiltä markkinoiden laajimman tuotevalikoiman joko valmiiksi asennettuna tai tarvikkeena. Huolehdimme, että työmaallasi on oikeat tuotteet ja tarkalleen sovittuna aikana. Laskemme menekit ja tarjoukset kohdekohtaisesti, samoin pakkaukset sekä toimitukset hoidetaan kohteittain työmaillesi.

Suunnittelijat

Suunnittelijat

Suunnittelijoiden sivulta löydät kaiken suunnittelutyössäsi tarvittavan tiedon Vesivekin tuotteista. Tekninen tuki ja joustava tuotanto auttavat tarvittaessa erikoiskohteiden suunnittelussa sekä toteutuksessa.