Valitse luotettavin kumppani

Käyttämällä Vesivekin FI-sertifioituja tuotteita ja asennustöitä varmistat parhaiten, että rakennuksesi kattoturva- ja sadevesituotteet kestävät aikaa ja sään rasitusta.

 

Kattava palveluverkosto

Olemme Suomen suosituin ammattirakentajan kumppani. Vuosittain tuhansia asennuskohteita, takana on miljoonia metrejä laatutyötä. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta. Oma tuotanto Orimattilassa takaa nopeat toimitukset suoraan työmaalle, erittäin kilpailukykyisen hinnan ja laaduntarkkailun sekä tehtaalla että asennusvaiheessa.

 

Tuotteet FI-hyväksyttyjä ja VTT:llä testattuja

Kaikki myymämme tuotteet täyttävät viimeisimmät rakennusalan määräykset ja ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä. Iso osa tuotteistamme on VTT:n testaamia. Yli 1500 tuotteen valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Erikoistuotteet, oma tuotekehitys ja yksilöllinen suunnittelu auttavat myös räätälöidyissä ratkaisuissa.

 

Sertifioidut asentajat – ainoana alalla

Vesivekin tuotteiden lisäksi myös asennustyölle on myönnetty Inspecta Sertifiointi Oy:n FI-sertifikaatti. Kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja rännien asennuksella on 5 vuoden takuu. Tuotetakuut ovat tuotekohtaisia.

Kattoturvatuotteet ja sadejärjestelmät

Kattosillat Putoamissuojaimet Lumiesteet Sadevesijärjestelmät Hätäpoistumistiet

Kattosillat

Kattosillat turvaavat kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille. Vesivekin kattosilloilla ja -kulkuteillä varmistat, että nuohooja ja antenniasentaja voivat hoitaa työnsä huoleti – ja pääset tarvittaessa itsekin turvallisesti katollesi.

Putoamissuojaimet

Katolla työskentelevien turvaamiseksi on käytettävä putoamisen estävää tai sen pysäyttävää järjestelmää. Lähtökohtana on putoamisen estäminen.

Lumiesteet

Lumiesteiden valintaan vaikuttavat muun muassa talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinulle sopivimman lumiesteratkaisun suunnittelussa. Polttomaalatut, omalla tehtaalla suunnitellut ja valmistetut tuotteet kestävät ja säilyvät kauniina vuodesta toiseen. Olemme kehittäneet kaikille kattotyypeille omat kiinnikkeet.

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä kostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet takaavat turvallisen varapoistumistien yläkerran ikkunoista ja parvekkeilta.

Vesivekin hyvässä kumppanuudessa video

Vesivek - Hyvässä kumppanuudessa

Katot rakennusliikkeiden uudisrakennuskohteisiin

Katot rakennusliikkeiden uudisrakennuskohteisiin

Vesivek on tehokas kumppani kattoasennuksissa rakennusliikkeille. Asennuksemme kattaa yksi ja kaksikerroksiset rivitalokohteet säältä suojaan ja pintamateriaalille asti päivässä.

Rännit ja kattoturvatuotteet

Rännit ja kattoturvatuotteet

Oma tuotekehitys, valmistus Orimattilassa sekä oma asennustiimi varmistavat, että tuotteet ja lopputulos ovat määräysten mukaiset.

Tekninen tuki ammattilaisille

Vesivekin teknisen tuen ammattilaiset auttavat erikoiskohteiden suunnittelussa ja antavat myös tarvittaessa kommentteja toteutukseen. Kaikki projektit, olivat ne sitten isoja tai pieniä, otetaan vakavasti ja haetaan juuri siihen kohteeseen paras ratkaisu. Yrityksen yli 30 vuoden kokemus alalta näkyy kertyneenä tietopankkina.

 

Tekninen tuki

Antti Korkealaakso p. 040 515 0655
Pekka Uusitalo p. 040 730 5239

tekninen.tuki@vesivek.fi

Vesivekin AutoCAD-kirjasto

Oletko tarvinnut lupakuviin oikean kokoisia sadevesikouruja ja -alastuloja? Mietityttääkö, miten katon lumiesteet ja kulkutiet suunnitellaan oikein? Vesivek tarjoaa oman AutoCAD-kirjaston yhdessä ProdLibin kanssa. Tuotekirjastosta löytyy korkealaatuiset vesikourut ja alastulot. Lisäksi kirjastossa on seinätikkaat ja kattoturvatuotteet, joista kaikista löytyy parametriset AutoCAD-tiedostot. Tutustu esitteeseen.

 

Lataa kirjasto

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista voit ladata kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit. Jos jäit kuitenkin kaipaamaan lisätietoja voit olla yhteydessä tekniseen tukeemme.

Siirry tiedostopankkiin
  • Tekniset tuotekortit
  • Määräykset
  • Sertifikaatit ja suoritustasoilmoitukset

Yhteyshenkilöt ammattilaisille

Juhani Kukkakorpi kattoremontit, ränni- ja kattoturvatuotteet, talotehtaat Rakennusliikkeet
Olli Isomäki kattoremontit, ränni- ja kattoturvatuotteet Asunto- ja kiinteistöyhtiöt, Rakennusliikkeet
Pasi Sääskilahti ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Markku Sundström ränni- ja kattoturvatuotteet Asunto- ja kiinteistöyhtiöt, Rakennusliikkeet
Samuli Illikainen ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Janne Tirkkonen ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Pasi Sinisalo ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Toni Vehniäinen ränni- ja kattoturvatuotteet Asunto- ja kiinteistöyhtiöt, Rakennusliikkeet
Kauko Kingelin ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Kai Laisi ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet
Markku Kellokoski ränni- ja kattoturvatuotteet Rakennusliikkeet