Turvallisin valinta taloyhtiön salaojaremonttiin

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Vesivekin salaoja-yksiköillä on vuosikymmenien kokemus siitä, miten homma tulee hoitaa. Laadun ytimessä on kolme tekijää: Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio. Näin Vesivek-salaojaremontti on taloyhtiöllenne turvallinen ja vaivaton valinta.

 

Pitävä aikataulu, yhtäjaksoinen toteutus

Lupaamme taloyhtiöille parasta asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta asentajilta. Emme käytä lainkaan alihankkijoita, joten taloyhtiönne ei maksa välikäsille. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Laadun takaamme markkinoiden parhailla takuilla, asennustakuu on viisi vuotta.

 

Markkinoiden paras hinta-laatu-suhde

Salaojayksikkömme tekevät vain salaojitusta, eivät maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti vaativia työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kiinteistölle jopa haitallinen. Vuosikymmenien aikana asennusprosessi on viilautunut huippuunsa. Oman kaluston sekä asentajien ansiosta pystymme tarjoamaan parasta laatua kustannustehokkaaseen hintaan.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-urakka sisältää kaiken, ainoastaan kalliotyöt tai muut ennalta arvaamattomat vaiheet laskutetaan lisätyönä. Ennen remonttia taloyhtiö saa salaojituksen ja perustusten kunnosta kirjallisen kuntoraportin, joten taloyhtiössä ei tarvitse tehdä päätöksiä mutu-tuntumalla. Samoin kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan.

 

Kuntoraportti on oiva työkalu taloyhtiölle

Vesivekin asiantuntija kannattaa tilata avuksi jo siinä vaiheessa, kun taloyhtiössänne harkitaan salaojaremonttia. Veloitukseton kuntoraportti antaa täsmälliset tiedot projektin suunnitteluun sekä päätöksentekoon yhtiökokouksessa.

100 % oman palveluketjun hyödyt taloyhtiölle?

Koska emme käytä lainkaan alihankkijoita, seisomme itse palvelumme laadun takana. Taloyhtiöasiakkaita se hyödyttää mm seuraavilla tavoilla:

 

Pitävät aikataulut ja hinta

Emme ole riippuvaisia alihankkijoiden aikatauluista, joten pystymme antamaan vedenpitävän aikataulun ja tarjouksen ja myös pitämään ne. Kattavat koneisto- ja henkilöstöresurssit pystyvät vastaamaan kysyntään tehokkaasti.

 

Palvelun ja asennuksen korkea laatu

Omat, koulutetut salaoja-asiantuntijat sekä asentajat tuntevat asennuskonseptin ja ovat hitsautuneet toimimaan yhdessä. Näin asennuksen laatu pysyy korkeana ja tasalaatuisena. Tiedotamme aktiivisesti remontin etenemisestä sekä huolehdimme että työmaa on turvallinen ja siisti sekä työntekijöille että asukkaille läpi koko urakan.

 

Yksi vastuutaho

Jos toimituksessa nousee esiin mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia, asiakkaalla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä. Laskutus on selkeää; saat remontista aina kokonaistarjouksen, joka sisältää kaiken. Laskutamme vasta kun urakka on kokonaan valmis.

Kuntoraportti taloyhtiön kunnossapitosuunnittelun tukena

Kun taloyhtiön korjaustarpeet tunnistetaan ajoissa, niiden toteuttamiseen voidaan varautua niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Taloyhtiön hallituksella on lainsäädännöllinenkin vastuu huolehtia asuinkiinteistön ylläpidosta ja kehittämisestä. Salaojituksen toimivuus vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen kuntoon ja asumisterveyteen. Siksi huolto- ja korjaustyöt kannattaa tehdä ajoissa, muutoin seurauksena voi olla mm. homeongelmia ja huomattavasti kalliimpi remontti. Vesivek on konseptoinut taloyhtiön kunnossapitosuunnittelun pohjaksi erinomaisen työkalun, kuntoraportin. Selkokielisen dokumentin pohjalta kiinteistön salaojituksen kunto ja mahdolliset tulevat korjaustarpeet voidaan arvioida kattavasti, objektiivisten faktojen perusteella. Raportti on veloitukseton eikä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä. Ja jos salaojitus on kunnossa, saatte esittää taloyhtiölle asiasta mustaa valkoisella ja kattohuolet pois mielestänne.

TILAA MAKSUTON KUNTOARVIO TALOYHTIÖLLE

Toimivat salaojat pitävät kiinteistön perustuksen kuivana ja terveenä

Salaojaremontin hyödyt:

 • Sokkeli, kellari ja kodin rakenteet pysyvät kuivina
 • Raikas ja puhdas sisäilma
 • Sadevedet johdetaan hallitusti sadevesijärjestelmään
 • Sade- ja sulamisvedet ohjautuvat pois sokkelista
 • Patolevy suojaa sokkelia ja päästää sen tuulettumaan
 • Kodin elinkaari pitenee vuosikymmeniä
 • Kodin arvo kohoaa
 • Kiinteistön myynti on helpompaa ja turvallisempaa

Ongelmia:

 • Kivijalan kosteus, hikoilu tai hilseily
 • Kalkkeumat, kasvustot tai halkeamat kivijalassa
 • Sadevedet eivät ohjaudu katolta oikein sadevesijärjestelmään
 • Sade- ja sulamisvedet valuvat sokkelia vasten
 • Sisäilmaongelmat
 • Salaojien tarkastuskaivot puuttuvat
 • Vanhat salaojaputket eivät toimi
 • Hulevedet ohjautuvat viemäriin

VIDEO: As Oy Nihtisalontie 21

Yhteyshenkilöt taloyhtiöille

Olli Forsström Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja salaojat (Uusimaa)
Hannu Heinonen Toimipiste: Kokkola, Oulu salaojat (Pohjois-Pohjanmaa, julkiset hankinnat)
Ville Pasanen Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja, Turku, Pirkkala salaojat (Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi)
Hannu Heinonen Toimipiste: Nurmijärvi, Jyväskylä, Lohja, Kerava salaojat (Uusimaa, Keski-Suomi)