Vastapainopollarin mitoitus- ja asennusohjeet

Tältä sivulta löydät kaiken suunnittelutyössäsi tarvittavan tiedon Vesivekin vastapainopollarista.

 

Vastapainopollarin tekniset tiedot

  • Vapaasti seisova vastapaino periaatteella toimiva kiinnityspiste vesikatolle, toimii yksittäisenä kiinnityspisteenä tai osana putoamissuojausjärjestelmää.
  • Voidaan asentaa väliaikaisesti tai pysyvästi sisäänpäin kaataville kermikatoille. Asennettaessa useita pollareita, mahdollistetaan työskentely turvallisesti koko katon alueella.
  • Väliaikaisissa asennuksissa pollari kasataan kattopinnalle vapaasti seisovana niin, että pollarin ja alustan väliin ei jää irtohiekkaa, kiviä, jäätä tai muuta, joka pienentää pollarin kitkaa kattopintaan.
  • Pysyvissä asennuksissa pollari liitetään kattopintaan esim. bitumiliimaa käyttäen, millä varmistetaan, ettei kattopinnan ja pollarin väliin muodostu jäätä.
  • Kokonaispaino 374 kg.
  • Toimii turvaköyden kiinnityspisteenä kahdelle henkilölle.
Vastapainopollarin tekniset tiedot

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista löydät tuotteiden sertifikaatit, varmennustodistukset, määräykset, tuotetakuut ja huolto-ohjeet helposti samasta paikasta.

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Tampereen kaupunkikuvaa ja infrastruktuuria kehitetään ja rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia. Maan tasolla loppusuoralla...

Paljastiko luminen talvi puutteet katon kiinnityspisteissä?

Viime talvena lumenpudottajia näkyi katoilla tiuhaan, ympäri Suomen. Ja monessa kiinteistössä samalla havaittiin, että katolla on...

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Kiinteistön omistaja on velvollinen huolehtimaan, että kiinteistön putoamissuojausjärjestelmät ja kattoturvallisuus on lain vaatimalla tasolla sekä määräaikaistarkastettu. Samat lait ja asetukset koskevat sekä uusia että vanhoja kiinteistöjä.

Haluatko lisätietoja teknisestä tuesta tai jättää tarjouspyynnön?