Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät, alan parhaalla toimitusvarmuudella

Saat Vesivekiltä markkinoiden laajimman tuotevalikoiman joko valmiiksi asennettuna tai tarvikkeena. Huolehdimme, että työmaallasi on oikeat tuotteet ja tarkalleen sovittuna aikana. Laskemme menekit ja tarjoukset kohdekohtaisesti, samoin pakkaukset sekä toimitukset hoidetaan kohteittain työmaillesi.

Kestävimmät tuotteet suomalaisille katoille

Pitkäikäisen ja helposti asennettavan kattotuotteen kehitystyö vaatii paitsi teknistä osaamista ja jatkuvaa testaamista, myös käytännön kokemusta asennuskentältä. Sitä Vesivekille on kertynyt yli 40 vuoden ajalta.

 

Kestävät tuotteet

Vesivekin tuotteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja laajasti VTT:n testaamia. Kattoturvatuotteissamme on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m². Vesivekin tuotteet siis kestävät paremmin.

 

Takuulla vastataan

Annamme tuotteillemme kunnon takuut. Takuisiin voit myös luottaa, koska valmistajaa ei tarvitse kaukaa hakea – kaikki tuotteet tulevat Vesivekin tehtaalta.

 

Paras toimitusvarmuus

Vesivekin tehdas pyörii noin sadan työntekijän ja edistyksellisten robottien voimin. Johtoajatuksena on yhdistää joustava ja tehokas tuotanto, ja toimitusvarmuutemme onkin alan paras (98,15 % elokuussa 2021).

 

Omat asentajat, sertifioitu asennus

Jos kiire yllättää, saat meiltä myös asennuksen. Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, joiden työlle myönnämme viiden vuoden asennustakuun. Asennuksemme on saanut alan ensimmäisen ISO-sertifioinnin.

 

Myös erikoistuotteet

Saat tehtaaltamme myös räätälöidyt erikoistuotteet. Vesivekin tekninen tuki auttaa tarvittaessa suunnittelussa ja konsultoi toteutuksessa.

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista voit ladata kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit kuten tuotekortit ja määräykset. Lisätietoja teknisestä tuesta.

Tehtaan asiakaspalvelu

Tilaukset ja toimitukset: p. 03 3390 0304, asiakaspalvelu.tehdas@vesivek.fi

Asiakaspalvelu, lähettämö: Vesivek Tuotteet Oy, Teollisuustie 18, 16300 Orimattila
Tehdas: Vesivek Tuotteet Oy, Teollisuustie 8, 16300 Orimattila

Kaikki Vesivekin kattovarusteet kuten sadevesijärjestelmät, kattosillat, tikkaat ja lumiesteet valmistetaan omalla tehtaalla Orimattilassa. Tuotteidemme kotimaisuusaste on Avainlipun arvoinen. Orimattilan tehdas palvelee ammattirakentajia kuten peltiseppiä ja kattourakoitsijoita.

Myynnin yhteyshenkilöt ammattilaisille

Marko Liikanen Toimipiste: Orimattila, Vesivek Tuotteet Oy myyntipäällikkö, tuotemyynti, Päijät-Häme, Uusimaa, asennettuna-myynti Suomi
Matti Hyypöläinen Toimipiste: Orimattila, Vesivek Tuotteet Oy myyntipäällikkö, tuotemyynti, Länsi-Suomi, Varsinais-Suomi, Pohjanmaa, Keski-Suomi
Pekka Uusitalo Toimipiste: Orimattila, Vesivek Tuotteet Oy myyntijohtaja, tuotemyynti
Matti Vironen Toimipiste: Orimattila, Vesivek Tuotteet Oy parvekevedenpoisto, teollisuus
Joni Tuomi Toimipiste: Orimattila, Vesivek Tuotteet Oy myyntipäällikkö, tuotemyynti, Etelä-Suomi, Itä-Suomi, Kymenlaakso