Vesivekin huolenpitosopimuksella kattoturvallisuus hallintaan

Ovatko kiinteistösi kattoturva-asiat varmasti kunnossa?

Onko katoilla lain edellyttämät kulkutiet sekä putoamissuojaus? Entä onko vuosittaiset määräaikaistarkastukset tehty? Missä sijaitsevat tarvittavat putoamissuojavarusteet sekä kattoturvadokumentaatiot?

Kattoturvallisuus on teknisesti vaativa ja monia isoja vastuukysymyksiä sisältävä kokonaisuus. Mitä suurempi kiinteistökanta on, sitä enemmän vaaditaan aikaa, resursseja ja tietämystä kokonaisuuden hallitsemiseksi.

Vesivekin huolenpitosopimus on turvallinen, huoleton ja helppo tapa varmistaa, että kiinteistön kattoturva on varmasti ajan tasalla.

Huolenpitosopimus tarjoaa kiinteistönomistajalle:

Helppous

Hoidamme asiakkaan puolesta kiinteistökannan kartoitukset ja teemme esityksen mahdollisista korjaustoimenpiteistä sekä niiden priorisoinnista. Otamme vastuullemme säännöllisesti toistuvat tarkastukset, jotta asiakkaan ei tarvitse huolehtia niistä. Hoidamme ja ylläpidämme tarvittavan dokumentaation.

Tietoisuus

Kartoituksistamme asiakas saa ajantasaisen tiedon kiinteistöjensä kattoturvan sekä sadevesijärjestelmien tilasta ja mahdollisista tarvittavista päivitystarpeista. Tämä helpottaa budjetointia ja pidemmän tähtäyksen suunnittelua. Asiantuntijoillamme on aina tuorein tieto kattoturvaa säätelevästä lainsäädännöstä sekä uusista tuoteratkaisuista.

Vastuullisuus

Huolenpitosopimus varmistaa, että kiinteistöjen kattoturvallisuus ja siihen liittyvä dokumentaatio on kaikkina aikoina ajan tasalla ja turvallinen sekä katolla huoltotöitä tekeville että kiinteistössä ja sen ulkopuolella liikkuville. Tarvittaessa koulutamme asianosaiset kattoturvan oikeaan käyttöön. Näin sinä kiinteistönomistajana saat varmuuden siitä, että olet hoitanut vastuusi asianmukaisesti.

Huolenpitosopimuksella saat käyttöösi seuraavat palvelut:

Kattoturvaratkaisujen suunnittelu

Kattoturvaratkaisujen suunnittelu

Kattoturva-asiantuntijoillamme on viimeisin tieto alan säädöksistä sekä tuotteista, suunnittelemme toimivimmat ratkaisut uusien ja vanhojen kiinteistöjen katoille.

Vesivek-kattoturvakatselmus

Vesivek-kattoturvakatselmus

Tarkastukset antavat kattavan kuvan kiinteistön kattoturvasta. Selkeän informaation pohjalta on helppo suunnitella ja budjetoida mahdollisia korjaustoimenpiteitä.

Kattoturvatuotteiden asennus

Kattoturvatuotteiden asennus

Omat, paikalliset asentajat, alan ensimmäinen ISO-sertifioitu asennus. Viiden vuoden asennustakuu.

Laadukkaat kattoturvatuotteet

Laadukkaat kattoturvatuotteet

Kestävät ja turvalliset tuotteet suoraan omalta tehtaalta toimitettuna, markkinoiden parhailla takuilla. Tuotteiden laadun takana on yli 40 vuoden tuotekehitys sekä kattavat VTTn testit.

Vesivek-kattoturvakoulutukset

Vesivek-kattoturvakoulutukset

Räätälöidyissä koulutuksissa käydään läpi teorian ja käytännön tasolla lainsäädäntö, tuotteet ja niiden oikeaoppinen käyttö.

Lakisääteiset määräaikaistarkastukset

Lakisääteiset määräaikaistarkastukset

Kattoturvatuotteet on määräaikaistarkastettava vuosittain. Vesivek hoitaa tarkastukset asiakkaan kaikissa kiinteistöissä automaattisesti.

Pilvipalvelu

Pilvipalvelu

Kaikki asiakkaan kattoturvadokumentit on tallennettuna pilvipalveluun, jossa ne on helposti asianosaisten löydettävissä.

Vesivek-turvakaappi

Vesivek-turvakaappi

Turvakaapista löytyy kootusti ajantasainen informaatio sekä kiinteistössä tarvittavat putoamissuojausvarusteet ja QR-koodit opastusvideoihin. Sisältö pidetään ajan tasalla Vesivekin toimesta.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät, alan parhaalla toimitusvarmuudella

Huolehdimme, että työmaallasi on oikeat tuotteet ja tarkalleen sovittuna aikana. Vesivekillä on markkinoiden laajin tuotevalikoima ja tehtaallamme valmistuvat myös räätälöitydyt tuotteet, joten saat kohteisiisi kaiken tarvittavan yhdestä paikasta.

Vesivek-kattoturvakatselmus

Katselmuksessa käydään läpi kiinteistön omistajan ja hallinnoijan vastuuseen sekä ympäristön turvallisuuteen liittyvät seikat. Mahdolliset riskikohdat ja puutteet valokuvataan ja dokumentoidaan, jolloin ne voidaan hoitaa kuntoon ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa. Katselmuksesta saatava raportti on helppolukuinen, se kertoo selkeästi kattoturvan kunnon kuvin ja tekstein.

Vesivek-kattoturvakatselmus

Vesivek-kattoturvakoulutukset

Työnantaja vastaa siitä, että työntekijöillä on riittävät tiedot ja taidot työskennellä korkealla turvallisesti. Vesivekin koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka työnsä tai asemansa puolesta tarvitsevat ajantasaista tietoa korkealla työskentelystä. Koulutukset räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan ja niissä käydään läpi teorian ja käytännön tasolla lainsäädäntö, tuotteet ja niiden oikeaoppinen käyttö.

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Kenen vastuulla on rakennuksen putoamissuojaus?

Kiinteistön omistaja on velvollinen huolehtimaan, että kiinteistön putoamissuojausjärjestelmät ja kattoturvallisuus on lain vaatimalla...

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Tampereen kaupunkikuvaa ja infrastruktuuria kehitetään ja rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia. Maan tasolla loppusuoralla...

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Taysin kattoturva ajan tasalle

Julkisissa, isoissa kiinteistöissä kattoturvalle asetetaan erityisen suuret vaatimukset. Tiloissa liikkuvien ihmismassojen turvallinen...

Mestaritoiminta Oy hyödyntää Vesivekin kattoturvakumppanuutta

Mestaritoiminnalla on asuinkiinteistöjä huollettavana 60 kpl. Jotta koko kiinteistökannasta saataisiin ajantasainen kokonaiskuva, Vesivekiltä Samuli Hänninen teki kartoitukset kaikkien kiinteistöjen katoille. Niiden pohjalta tehtiin päivitetyt korjaussuunnitelmat ja budjetoinnit myös seuraaville vuosille. Vesivekin paikalliset asentajat aloittivat kattoturva-asennukset kohteissa, joissa oli kiireellisimmät päivitystarpeet.

Myynnin yhteyshenkilöt ammattilaisille

Pasi Saarinen Toimipiste: Pirkkala, Vesivek Oy ja Vesivek Salaojat Oy kouluttaja, kattoturvallisuus
Marko Puumalainen Toimipiste: Pirkkala, Vesivek Oy ja Vesivek Salaojat Oy avainasiakkuuspäällikkö (valtakunnalliset asiakkuudet)
Paulus Haukkala Toimipiste: Seinäjoki, Vaasa katto-, ja salaojaremontit
Erno Keski-Sikkilä Toimipiste: Seinäjoki, Vaasa salaojaremontit
Ville Tamsi Toimipiste: Kerava kattoremontit
Tatu Koivunen Toimipiste: Nurmijärvi asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Matti Lehtikangas Toimipiste: Lohja kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Markus Talvenmäki Toimipiste: Nurmijärvi kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Toni Juntto Toimipiste: Lahti kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Jussi Karvonen Toimipiste: Turku asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Juho Keskinen Toimipiste: Jyväskylä kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Antti Ivanoff Toimipiste: Pirkkala kattoremontit
Jari Pitkänen Toimipiste: Joensuu kattoturva- ja sadevesijärjestelmät
Antti Penninkangas Toimipiste: Turku kattoremontit
Antti Sistonen Toimipiste: Seinäjoki asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Antti Vänskä Toimipiste: Kerava kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Niko Enqvist Toimipiste: Pori asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Jari Antikka Toimipiste: Oulu salaojaremontit
Ville Pasanen Toimipiste: Kerava, Pirkkala salaojaremontit
Hannu Heinonen Toimipiste: Kerava salaojaremontit
Sami Ryynänen Toimipiste: Lohja asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Jyrki Hämäläinen Toimipiste: Mikkeli kattoremontit
Kimmo Lepistö Toimipiste: Lahti, Kerava kattoremontit
Sami Järvenpää Toimipiste: Pirkkala asiakkuuspäällikkö, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Niklas Blomqvist Toimipiste: Vaasa ränni- ja kattoturvatuotteet, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Veli-Pekka Poutiainen Toimipiste: Oulu kattoremontit, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät
Pasi Sinisalo Toimipiste: Kuopio kattoturva- ja sadevesijärjestelmät
Lasse Tuononen Toimipiste: Nurmijärvi kattoremontit
Kari Juntunen Toimipiste: Joensuu kattoremontit, kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja
Erno Huttunen Toimipiste: Jyväskylä, Kuopio kattoremontit
Mika Lunden Toimipiste: Turku kattoturva- ja sadevesijärjestelmät, valtuutettu kattoturvatarkastaja