Vesivekin kuntoraportti on oiva työkalu taloyhtiölle

Kun taloyhtiön korjaustarpeet tunnistetaan ajoissa, niiden toteuttamiseen voidaan varautua. Vesivekin veloitukseton kuntoraportti antaa täsmälliset tiedot taloyhtiön katon kunnosta sekä mahdollisista tulevista korjaustarpeista.

 

Ammattimainen, objektiivinen raportti

Kuntoarvion suorittaa aina Vesivekin paikallinen ja kokenut ammattilainen. Hän käy konseptoidusti läpi katteen, yläpohjan, sadevesijärjestelmän sekä kattoturvan kunnon. Kuntoarvion tuloksista koostetaan kirjallinen ja kuvallinen raportti, josta käy selkeästi ilmi katon nykytila.

 

Työkalu taloyhtiön kunnossapitosuunnitteluun

Raportti on hyvä työkalu taloyhtiön lakisääteiseen kunnossapitosuunnitteluun. Raportin pohjalta voidaan arvioida mitä korjaustoimenpiteitä ja missä vaiheessa katolle tulisi suorittaa. Katto-asiantuntijamme tulee mielellään esittelemään raportin yhtiökokoukseen, ja vastaa esille nouseviin kysymyksiin.

 

Veloitukseton palvelu

Vesivekin kuntoarvio ja -raportti ovat aina veloituksettomia, eivätkä edellytä taloyhtiöltä jatkotoimenpiteitä. Jos katolta löytyy puutteita, annamme mielellämme Avaimet käteen -tarjouksen korjaustoimenpiteistä.

Milloin on aika kattoremontille?

Katto on kiinteistön tärkein suoja, joka vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen kuntoon, arvoon ja asumisterveyteen. Siksi katon huolto- ja korjaustyöt kannattaa tehdä ajoissa. Muutoin seurauksena voi olla muiden rakenteiden vaurioitumista ja mm. sisäilmaongelmia, joiden korjaamiseksi vaaditaan jo huomattavasti kalliimpi remontti. Taloyhtiöissä myös kattoturva sekä paloturvallisuus ovat korostuneessa asemassa, kuntoarviossa tarkastetaan myös niiden ajantasaisuus. Seuraavat merkit viittaavat kuntoarvion tarpeeseen:

  • Katon ikä yli 30 vuotta
  • Halkeamia katossa
  • Katto vuotaa tai aluskate puuttuu
  • Yläpohjan palo-osastointi on puutteellinen
  • Ummehtunut haju välikatolla tai asuintiloissa
  • Rännit repsottavat tai vuotavat
  • Tikkaat tai lumiesteet puuttuvat / ovat huonokuntoiset