Taloyhtiöiden katto- ja salaojaremontit markkinajohtajan laatutyönä

Toimiva kattorakenne ja kuiva sokkeli ovat tärkeimmät edellytykset terveelle kiinteistölle. Kun taloyhtiössä on aika remontoida näitä perusrakenteita, ei kyseessä ole mikään yksinkertainen urakka. Vastuu taloyhtiön katosta sekä kivijalasta kannattaa antaa kumppanille, jolla on kattavimmat resurssit, pisin kokemus sekä tutkitusti tyytyväiset asiakkaat.

Taloyhtiön kattoremontit

Kun käytössä on omat asentajat ja oman tehtaan tuotteet, on helppoa antaa remontista pitävä kokonaishinta ja aikataulu. Vastuuta ei sysätä alihankkijoille, taloyhtiöllä on kaikissa tilanteissa yksi yhteyshenkilö ja vastuutaho. Turvallista ja helppoa.

Taloyhtiön ränniremontit

Ensimmäinen sertifioitu asennus. Ensimmäinen Suomeen tuotu kourukone. Ensimmäinen raidoittumaton ja saumaton kouru. Siinä on paljon ykkössijoja, mikä kertonee selvää kieltään Vesivekin kokemuksesta sekä laadusta ränniremonteissa.

Taloyhtiön kattoturva

Hyvää kattoa ei kannata pilata huonoilla kattotuotteilla. Tikkailla, lumiesteillä ym. varusteilla on iso rooli katon kokonaislaadussa ja toimivuudessa. Vesivek-kattoturvalla varmistat taloyhtiössä turvallisen, taloudellisen ja vastuullisen kiinteistönhoidon.

Taloyhtiön salaojaremontit

Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta. Ja siinä voidaan mennä ojasta allikkoon, jos työ tehdään väärin. Vesivek-salaojaremontin laadun takana on kolme tekijää: Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu konsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio.

Vesivek-remontin hyödyt taloyhtiölle

 

Vaivattomuus

Sinulla on aina yksi vastuutaho sekä yhteyshenkilö, jonka puoleen kääntyä. Teemme urakat yhtäjaksoisesti loppuun saakka, joten remontista koituu asukkaille mahdollisimman vähän vaivaa. Kattavan dokumentoinnin ja tiedottamisen ansiosta asukkaat, taloyhtiön hallitus sekä isännöitsijä saavat kaiken tarvittavan tiedon päätöksentekoon ja ovat ajan tasalla urakan etenemisestä.

 

Turvallisuus

Annamme urakasta aina pitävän pitävän tarjouksen, joka sisältää kaiken. Oman kaluston ja asentajien ansiosta asennuskohteissamme on aina riittävät resurssit, jolloin työt sujuvat ja aikataulut pitävät. Työturvallisuuden tiennäyttäjänä huolehdimme, että työmaa on turvallinen sekä asentajille että asukkaille.

 

Laatu

Haluamme taata asiakkaillemme parasta asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta, paikallisilta asentajiltamme. Asennustakuumme on 5 vuotta. Mittaamme aktiivisesti asiakastyytyväisyyttämme NPS-mittarilla.

Ota yhteys, takuulla vastataan