Miten kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä, mm. katon pinta-ala, muoto, materiaalit sekä pohjarakenteiden kunto. Tarjouksia verrattaessa kannattaa siis hinnan lisäksi kiinnittää huomiota myös tarjouksen sisältöön. Vesivek antaa remontista aina avaimet käteen -kokonaistarjouksen, joka sisältää kaiken. Omakotiliitto on tehnyt kattavan ohjeistuksen, mitä kannattaa huomioida, kun vertailee hintoja. Lataa ohje tästä.

Mm. seuraavat seikat vaikuttavat kattoremontin hintaan:

 

Millainen on saneerattava katto

Kustannuksiin vaikuttavat luonnollisesti katon pinta-ala sekä katemateriaali. Myös katon kaltevuus sekä korkeus vaikuttavat asennustyöhön, samoin läpivientien ja katon yksityiskohtien määrä. Tarjouksiimme sisältyy aina tietty määrä katon oikaisu- ja pohjatöitä, tämän yli menevät laho- ym. vaurioiden korjaustyöt vaikuttavat kattoremontin hintaan. Jos purettava katto sisältää asbestia, purkutyöt on tehtävä uuden lainsäädännön mukaisesti. Vesivekillä on asbestinpurkulupa.

 

Materiaalit ja niiden laatu

Vesivek käyttää peltiprofiileissaan SSAB:n erittäin kestävää ja MattaNova-pinnoitettua terästä sekä tiilikatteena kotimaista Ormaxin Protector+ betonikattotiiltä. Peltiprofiilit profiloimme mittatilaustyönä asiakkaan katolle omalla Pirkkalan tehtaallamme, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet tulevat Orimattilan tehtaaltamme. Oma tuotanto takaa korkean ja tasaisen laadun sekä täsmälliset toimitukset. Kateruuvi on markkinoiden kestävin KINGI-kateruuvi, ja kaikki käyttämämme puutavara on käsitelty ekologisella homeenestoaineella.

 

Asennustyö

Teemme kohteen säältä suojaan 1 päivässä, koska näin minimoidaan kosteusriski. Mahdollisimman tehokas ja laadukas asennustyö saavutetaan käyttämällä koneellista telineasennusta sekä ammattimaista, usean hengen tiimiä. Kaikki asentajamme ovat paikallisia, koulutettuja työmiehiä, jotka tietävät tarkalleen työtehtävänsä. Näin asennus on nopeaa, laadukasta ja turvallista. Olemmekin ensimmäinen alan yritys, joka on saanut ISO-laatusertifioinnin asennustyölle.

 

Turvallisuus ja ympäristöseikat

Huolehdimme puolestasi lain mukaisesta työturvallisuudesta. Otimme ensimmäisenä kattosaneerausalan toimijana käyttöön telineasennuksen vuoden 2018 alussa. Tämä maksimoi asentajien turvallisuuden, mutta tuo turvaa myös asukkaiden kulkuteille ja suojaa piha-alueita. Tuomme kaiken tavaran tullessamme ja viemme mennessämme, joten piha-alue ei toimi varastona. Purkujätteestä kierrätämme yli 95 %.

Laadukas remontti pohjautuu kohteen perusteelliseen kuntotarkastukseen

Me haluamme antaa urakasta aina vedenpitävän kokonaishinnan, siksi emme koskaan kerro hintaa puhelimessa. Jokainen katto on erilainen, ja suunnittelemme räätälöidyt ratkaisut kullekin kattotyypille. Siksi tarjouksemme perustuu aina kattoasiantuntijamme paikan päällä tekemään kuntotarkastukseen ja korjaussuunnitelmaan. Tarkastus on ilmainen eikä velvoita tilaajaltaan jatkotoimenpiteitä.

Laadukas remontti pohjautuu kohteen perusteelliseen kuntotarkastukseen

Ota yhteys, takuulla vastataan