Miten kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin kustannukset ovat aina monen osatekijän summa. Tarjouksia verrattaessa kannattaa hinnan lisäksi kiinnittää huomiota myös käytettävien materiaalien sekä asennuksen laatuun. Annamme urakasta aina Avaimet käteen -kokonaistarjouksen ja teemme remontin yhtäjaksoisesti loppuun, jotta se olisi asiakkaalle mahdollisimman vaivaton. Laskutamme vasta, kun työ on kokonaan valmis. Mm. seuraavat seikat vaikuttavat kattoremontin hintaan:

 

Millainen on saneerattava katto

Kustannuksiin vaikuttavat luonnollisesti katon pinta-ala sekä katemateriaali. Myös katon kaltevuus sekä korkeus vaikuttavat asennustyöhön, samoin läpivientien ja katon yksityiskohtien määrä. Tarjouksiimme sisältyy aina tietty määrä katon oikaisu- ja pohjatöitä, tämän yli menevät laho- ym. vaurioiden korjaustyöt vaikuttavat kattoremontin hintaan. Jos purettava katto sisältää asbestia, purkutyöt on tehtävä uuden lainsäädännön mukaisesti. Vesivekillä on asbestinpurkulupa.

 

Materiaalit ja niiden laatu

Vesivek käyttää peltiprofiileissaan SSAB:n erittäin kestävää ja MattaNova-pinnoitettua terästä sekä tiilikatteena kotimaista Ormaxin Protector+ betonikattotiiltä. Peltiprofiilit profiloimme mittatilaustyönä asiakkaan katolle omalla Pirkkalan tehtaallamme, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet tulevat Orimattilan tehtaaltamme. Oma tuotanto takaa korkean ja tasaisen laadun sekä täsmälliset toimitukset. Kateruuvi on markkinoiden kestävin KINGI-kateruuvi, ja kaikki käyttämämme puutavara on käsitelty ekologisella homeenestoaineella.

 

Asennustyö

Teemme kohteen säältä suojaan 1 päivässä, koska näin minimoidaan kosteusriski. Mahdollisimman tehokas ja laadukas asennustyö saavutetaan käyttämällä koneellista asennusta sekä ammattimaista, usean hengen tiimiä. Kaikki asentajamme ovat paikallisia, koulutettuja työmiehiä, jotka tietävät tarkalleen työtehtävänsä. Näin asennus on nopeaa, laadukasta ja turvallista. Olemmekin ainoa alan yritys, joka on saanut ISO-laatusertifioinnin asennustyölle.

 

Turvallisuus ja ympäristöseikat

Huolehdimme puolestasi lain mukaisesta työturvallisuudesta. Otimme ensimmäisenä kattosaneerausalan toimijana käyttöön telineasennuksen vuoden 2018 alussa. Tämä maksimoi asentajien turvallisuuden, mutta tuo turvaa myös asukkaiden kulkuteille ja suojaa piha-alueita. Tuomme kaiken tavaran tullessamme ja viemme mennessämme, joten piha-alue ei toimi varastona. Purkujätteestä kierrätämme yli 95 %.

Paras hinta-laatusuhde

Tutkimuksen mukaan Vesivek oli 81 % tapauksista saman hintainen tai halvempi kuin kilpailijat (Innolink Research 2017).

Pyydä tarjous kattoremontista