Kesämoro teidän talolle meidän tehtailta!

Moni haluaa hoitaa suunnitellut remontit nyt, sillä epävakaan maailmantilanteen vuoksi hinnat eivät ole ainakaan laskemaan päin. Pirkkalan ja Orimattilan tehtaillamme terästä riittää ja toimitusketju on omissa rukkasissamme, joten tarvittaessa remontoimme ripeästi. Kesän remonttiajat menevät nopeimmille.

Mitä sitä ehjää korjaamaan. Tarkastetaan ensin.

Vesivekin asiantuntijoiden suorittamat katon ja salaojien tarkastukset ovat maksuttomia palveluita. Tarkastukset eivät sitouta sinua tilauksen tekemiseen, mutta jos korjattavaa ilmenee, annamme kiinteähintaisen remonttitarjouksen. Kun kodin tärkeiden rakenteiden kunnon tarkistuttaa hyvän sään aikaan, voi syksyn kosteat ja kylmenevät kelit ottaa vastaan turvallisin mielin.

 

Ennakointi säästää rahaa.

Huolellinen kuntotarkastus voi tuoda jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt, kun piilevät ongelmat löydetään ajoissa. Vaurioiden korjaus tulee sitä kalliimmaksi, mitä pidemmälle kosteus on levinnyt.

 

Asiantuntijan arvio säästää hermoja.

Keskimäärin 50 % tarkastamistamme kohteista johtaa tarjouksen tekoon. Puolet kotitaloista on siis niin hyvässä kunnossa, että katolla tai salaojissa ei ole akuuttia korjaustarvetta. Toki toivomme jälleennäkemistä sitten, kun remontti on ajankohtainen.

 

Ripeä remontti ilman turhia taukoja.

Omakotitalon kattoremontti hoituu Vesivekin toimesta keskimäärin kolmessa päivässä, salaojaremontti kestää 3-5 päivää. Tehokkaan toteutuksen mahdollistaa oma toimitusketju sekä vuosien saatossa hioutunut konsepti, jonka kaikki linkit pelaavat yhteen. Hoidamme asennustyön yhtäjaksoisesti ilman turhia taukoja. Voit luottaa yhdessä sovittuihin aikatauluihin.

 

Takaamme työmme jäljen.

Vesivekin Avainlipun arvoiset tuotteet valmistetaan omissa tehtaissamme Pirkkalassa ja Orimattilassa. Olemme kaikki Vesivekin palveluksessa, joten remontillasi on tasan yksi ja sama vastuutaho sekä tuotteille että asennustyölle.

Katon kuntotarkastus

Tarkastuksessa kartoitamme päällyskatteen, kattoturvan ja sadevesijärjestelmän kunnon. Yläpohjassa varmistetaan, näkyykö rakenteissa merkkejä vuodoista tai riittämättömästä ilmankierrosta.

Salaojien kuntotarkastus

Tarkastamme kivijalan kosteuspitoisuudet sekä salaoja- ja sadevesiviemäröinnin yleiskunnon, pihamaan kallistukset ja katolta tulevan veden ohjautuvuuden. Tarvittaessa salaojat kuvataan erikoiskameralla.

Kattoturvatarkastus

Tarkastuksessa kartoitetaan kattoturvatuotteiden kuten lumiesteiden ja katon kulkuteiden sekä vesikourujen ja sadevesijärjestelmän kunto.