SAA SATAA.

Sade kuuluu Suomen syksyyn, mutta ei sisälle silloinkaan. Varmistetaanko, että kotitalosi on valmis syksyn sateisiin? Varaa maksuton katon, rännien, kattoturvan tai salaojien kuntotarkastus. Pirkkalan ja Orimattilan tehtaillamme terästä riittää ja toimitusketju on omissa rukkasissamme, joten tarvittaessa remontoimme ripeästi.

Mitä sitä ehjää korjaamaan. Tarkastetaan ensin.

Varmista, etteivät syksyn sateet pääse kodin rakenteisiin. Kosteus ja ensimmäiset pakkaspäivät ovat kodille tuhoisa yhdistelmä, ne rapauttavat vahvimmankin rakenteen.
Vesivekin asiantuntijoiden suorittamat katon ja salaojien tarkastukset ovat maksuttomia palveluita. Tarkastukset eivät sitouta sinua tilauksen tekemiseen, mutta jos korjattavaa ilmenee, annamme kiinteähintaisen remonttitarjouksen.

 

Ennakointi säästää rahaa.

Huolellinen kuntotarkastus voi tuoda jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt, kun piilevät ongelmat löydetään ajoissa. Vaurioiden korjaus tulee sitä kalliimmaksi, mitä pidemmälle kosteus on levinnyt.

 

Asiantuntijan arvio säästää hermoja.

Keskimäärin 50 % tarkastamistamme kohteista johtaa tarjouksen tekoon. Puolet kotitaloista on siis niin hyvässä kunnossa, että katolla tai salaojissa ei ole akuuttia korjaustarvetta. Toki toivomme jälleennäkemistä sitten, kun remontti on ajankohtainen.

 

Ripeä, yhtäjaksoinen remontti.

Kattoremontissa rakennamme uuden katon säältä suojaan ensimmäisen päivän aikana, eli kotisi ei ole säiden armoilla. Omakotitalon salaojaremontti kestää 3-5 päivää. Tehokkaan toteutuksen mahdollistaa oma toimitusketju, riittävä miehitys sekä tarkasti suunniteltu asennuskonsepti, jonka kaikki linkit pelaavat yhteen.

 

Takaamme työmme jäljen.

Vesivekin Avainlipun arvoiset tuotteet valmistetaan omissa tehtaissamme Pirkkalassa ja Orimattilassa. Olemme kaikki Vesivekin palveluksessa, joten remontillasi on tasan yksi ja sama vastuutaho sekä tuotteille että asennustyölle.

Katon kuntotarkastus

Tarkastuksessa kartoitamme päällyskatteen, kattoturvan ja sadevesijärjestelmän kunnon. Yläpohjassa varmistetaan, näkyykö rakenteissa merkkejä vuodoista tai riittämättömästä ilmankierrosta.

Salaojien kuntotarkastus

Tarkastamme kivijalan kosteuspitoisuudet sekä salaoja- ja sadevesiviemäröinnin yleiskunnon, pihamaan kallistukset ja katolta tulevan veden ohjautuvuuden. Tarvittaessa salaojat kuvataan erikoiskameralla.

Kattoturvatarkastus

Tarkastuksessa kartoitetaan kattoturvatuotteiden kuten lumiesteiden ja katon kulkuteiden sekä vesikourujen ja sadevesijärjestelmän kunto.