MAKSUTTOMAT KUNTOTARKASTUKSET

Säästät rahaa jopa kymmeniä tuhansia euroja, kun katon tai salaojien piilevät ongelmat löydetään ajoissa. Vaurioiden korjaamisella on taipumus tulla sitä kalliimmaksi, mitä pidemmälle kosteus on levinnyt. Noin puolet katsastamistamme kohteista tarvitsee remonttia – kuntotarkastus lopettaa arvuuttelun ja säästää hermojasi. Maksuton tarkastus ei sitouta sinua mihinkään, mutta jos korjattavaa ilmenee, saat kiinteähintaisen remonttitarjouksen.

VESIVEKIN REMONTTI ON PAKETTI.

 

Omat tehtaat, tuotteet ja tekijät.

Vesivekin tuotteet ovat kotimaisia ja suurin osa tuotteista valmistetaan omissa tehtaissamme Pirkkalassa ja Orimattilassa. Olemme kaikki yhden ja saman Vesivekin palveluksessa.

 

Ripeä remontti ilman turhia taukoja.

Omakotitalon kattoremontti hoituu Vesivekin toimesta keskimäärin kolmessa päivässä ja salaojaremonttiin menee viikko. Nopean tahdin mahdollistaa ainutlaatuinen, vuosien saatossa hioutunut palvelukonsepti, jonka kaikki linkit pelaavat yhteen. Hoidamme asennustyön yhtäjaksoisesti ilman turhia taukoja. Voit luottaa yhdessä sovittuihin aikatauluihin.

 

Takaamme työmme jäljen.

Remontillasi on tasan yksi vastuutaho sekä tuotteille että asennustyölle. Vesivekin takuut ovat markkinoiden parhaat. Helppohan se on mennä takuuseen omien ihmisten työn jäljestä.

Katon kuntotarkastus

Tarkastuksessa kartoitamme päällyskatteen, kattoturvan ja sadevesijärjestelmän kunnon. Yläpohjassa varmistetaan, näkyykö rakenteissa merkkejä vuodoista tai riittämättömästä ilmankierrosta.

Salaojien kuntotarkastus

Tarkastamme kivijalan kosteuspitoisuudet sekä salaoja- ja sadevesiviemäröinnin yleiskunnon, pihamaan kallistukset ja katolta tulevan veden ohjautuvuuden. Tarvittaessa salaojat kuvataan erikoiskameralla.

Kattoturvatarkastus

Tarkastuksessa kartoitetaan kattoturvatuotteiden kuten lumiesteiden ja katon kulkuteiden sekä vesikourujen ja sadevesijärjestelmän kunto.