Tule mukaan rakennusalan Karhuryhmään

Moro, rakennusalan nykyinen tai tuleva ammattilainen – ottaisitko täyskäännöksen urallasi? Me ollaan rakennusalan reiluimmat, luotettavimmat ja vaativimmat erikoisjoukot, ja etsimme uusia jäseniä ympäri Suomen. Me halutaan jatkossakin olla alan paras työpaikka, jossa aamupuurot syödään yhdessä, vaikka perhe kasvaa. Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Emme myöskään ole kiinnostuneita koulutodistuksista, vaan oikeasta asenteesta! Olet sitten rekkakuski, myynnin rautainen ammattilainen, asentaja tai timpuri – lue lisää ja tule näyttämään, olisitko sinä yksi meistä!

4 parasta syytä hakea mukaan Vesivekin myyntijoukkoihin 4 tärkeintä syytä hakea asentajaksi Vesivekille
Tule mukaan rakennusalan Karhuryhmään | Vesivek
 

Mestarimyyjän saappaisiin ei kasveta ilman oikeanlaista asennetta

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa meillä kattavan myynnin valmennuksen. Työ ei siis vaadi aiempaa kokemusta – asenne ja halu oppia ratkaisevat.

 

Kova duuni on rahaa

Meillä myynti on tavoitteellista työtä, jossa kova työ palkitaan laatupalkalla. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin. Parhaat myyjämme ansaitsevat yli 100 000 euroa vuodessa, ja keskitason myyjätkin yli 60 000 euroa. Lue lisää palkasta ja työehdoista Vesivekillä. Priimaa on lisäksi hyvä myydä – meillä tuotteet valmistetaan firman omissa tehtaissa Pirkkalassa tai Orimattilassa ja asennetaan oman porukan voimin, joten laatua on helppo luvata myös asiakkaalle.

 

Joukossa on voimaa

Me ei tärkeillä eikä oteta itseämme turhan vakavasti, saatika kuljeta kovat kaulassa. Meidän vahvuus piilee ihmisissä ja aidoissa kohtaamisissa. Töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsoimoissa ja saunailloissa.

 

Kasvavat erikoisjoukot tarjoavat etenemismahdollisuuksia

Meidän myyjillä on halu tehdä duunia yrittäjän mentaliteetilla, mutta ilman yrittämiseen liittyvää riskiä. Näin nopea kasvu onkin ollut mahdollista vain oikeiden tekijöiden avulla, ja siksi me etsitään uusia ihmisiä meidän erikoisjoukkoihin myös jatkossa. Jos jossain, niin näin kovassa joukossa myyjällä on mahdollisuus edetä ja kehittyä yrityksen kasvun myötä.

Tule mukaan rakennusalan Karhuryhmään | Vesivek
 

Työtä ympäri vuoden

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, ja roolit sekä porukka ympärillä pohjamiehistä työnjohtajiin ovat selkeät.Täällä jokainen tekee oman työnsä kunnolla, eikä ketään tarvitse vahtia. Alan kokemuksen katsomme hyödyksi, mutta eniten arvostamme tekeviä käsiä ja tiukkaa otetta työnteosta – meillä saat työtehtäviisi aina perusteellisen perehdytyksen.

 

Katto on paras ja turvallinen paikka olla

Tätä mieltä on suurin osa asentajistamme. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen tahdista sekä lyömättömän ryhmän valmiista kädenjäljestä ollaan ylpeitä. Täällä saa tehdä töitä käsillä, yhdessä huikeiden kavereiden kanssa eikä tarvitse maksaa kuntosalilla käymisestä. Alan johtavana ja kokeneena toimijana meilläkin on vuosien varrella sattunut onnettomuuksia. Siksi mä päätettiin laittaa asentajien työergonomia ja turvallisuus kerralla kuntoon ja otettiin käyttöön telineasennus ensimmäisenä rakennusalan toimijana. Sinä ja työpanokseksi olette meille oikeasti arvokkaita Lue lisää työturvallisuudesta Vesivekillä.

 

Emme ole nuukia palkanmaksajia

Meillä maksetaan palkkaa työstä eikä tittelistä. Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Kovan kasvun myötä  osaaville tekijämiehille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia. Lue lisää palkasta ja työehdoista.  

 

Rakennusalan Karhuryhmä vailla vertaa

Sanotaan, että Karhurymä on saanut nimensä Vänrikki Stoolin tarinoiden Viapori-runosta: ”Jokaisen silmä leimahtaa, kun kuulee nimen tään, ei silloin tuskaa, nurinaa, ei kylmää, nälkääkään. Taas Suomen karhu elämöi, pudisti kämmentään ja löi.” Myös meidän Karhurymä hakee alalla vertaistaan ja meidät erottaa muista viime kädessä periksiantamaton yhteinen asenne  – juhannuksen viettoon lähdetään vasta kun viimeinenkin auto on purettu.

Jaahas, että töihin Vesivekille?

Vakuutuitko jo siitä, että Vesivek voisi olla juuri sinulle oikea paikka? Meillä riittää hyville myyjille ja asentajille rakennusalan töitä laidasta laitaan ja etelästä pohjoiseen. Olemme vakavarainen ja turvallinen yritys sekä vaativa ja palkitseva työnantaja, ja me ollaan valmiit kuulemaan sinusta lisää. Kääri siis hihasi ja myy itsesi meille!

 

Myyjäksi?

Myynti on meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista ansaita hyvin. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja ihmiskeskeistä. Tarjolla on vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa – vapautta on toimia milloin ja miten parhaaksi näkee, kunhan kauppa käy.

 

Asentajaksi tai telineasentajaksi?

Tiesitkö, että yrityksemme toimarilla Kimmolla on asentajatausta. Kimmolle on sydämen asia, että katoilla yhteistyö sujuu kuin rasvattu, työturvallisuus on kunnossa, kukaan ei kukkoile ja työnjohto tietää, mitä tekee. Meillä työn laadusta ei tingitä. Jos tekevälle sattuu, hommat korjataan eikä eilisen virheitä vatvota. Telineasennus on meillä  ympärivuotistan työtä matalien pientalojen työmailla. Työ on pidettyä, ja mikä tärkeintä – pääset yöksi kotiin joka ilta.