Toinen vinkkeli rakennushommiin

Tervehdys, rakennusalan nykyinen tai tuleva ammattilainen – jos kaipaat urallesi uutta suuntaa tai peräti täyskäännöstä, tule katsomaan rakennushommia Vesivekin vinkkelistä. Me turvaamme suomalaisia koteja ja kiinteistöjä kestämään täkäläiset kelit. Siinä riittää työmaata, joten haemme porukkaamme uusia tekijöitä ympäri Suomen. Olemme reilu ja luotettava rakennusalan työpaikka, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ilman turhia pönötyksiä ja pokkurointeja. Olet sitten rekkakuski, myynnin rautainen ammattilainen, asentaja tai timpuri – lue lisää ja tule näyttämään, olisitko sinä yksi meistä! Katso täältä mitä työntekijämme sanovat meistä.

Miksi myyjäksi Vesivekille? Miksi asentajaksi Vesivekille?
Avoimet rakennusalan työpaikat | Vesivek
 

Emme etsi superihmisiä, jämpti ja ahkera asenne riittää

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa meillä kattavan myynnin valmennuksen. Etkä jää yksin alkuperehdytyksen jälkeen, vaan sinua tuetaan säännöllisesti koulutuksissamme. Työ ei siis vaadi aiempaa kokemusta – asenne ja halu oppia ratkaisevat. Isossa firmassa sinulla on myös mahdollisuuksia kehittyä ja edetä urapolullasi.

 

Uskomme heihin, jotka valitsemme.

Me satsaamme myyjiimme paitsi kouluttamalla, myös takaamalla kunnollisen perusansion. Uskomme nimittäin, että myyntityö ilman jatkuvaa taloudellista stressiä tuottaa parhaan lopputuleman paitsi myyjillemme, myös asiakkaillemme. Saat perehdytysaikana 3 000 euron kuukausiansion, ja sen jälkeen ahkeralla tekemisellä voit ansaita erittäin hyvin, palkkakattoa ei ole. Lue lisää palkasta ja työehdoista Vesivekillä. Priimaa on lisäksi hyvä myydä – meillä tuotteet valmistetaan firman omissa tehtaissa Pirkkalassa tai Orimattilassa ja asennetaan oman porukan voimin, joten laatua on helppo luvata myös asiakkaalle.

 

Joukossa on voimaa

Meillä ei tärkeillä eikä oteta itseämme turhan vakavasti, saatika kuljeta kovat kaulassa. Vahvuutemme piilee ihmisissä ja aidoissa kohtaamisissa. Kun tiimihenki on hyvä, jaksaa työkaverin naamaa katsella vapaallakin – halutessasi pääset osallistumaan yhteisiin harrastuksiin, reissuihin ja tapahtumiin.

Avoimet rakennusalan työpaikat | Vesivek
 

Työtä ympäri vuoden

Remontit pyörivät ympäri vuoden ja tekevälle työtä riittää. Huomisen hommat on tiedossa, ja työnjako on selkeä. Luotamme siihen, että jokainen vesivekkiläinen haluaa tehdä oman työnsä kunnolla. Alan kokemus on plussaa muttei välttämätöntä, sillä saat työhösi perehdytyksen. Eniten arvostamme tekeviä käsiä ja jämptiä asennetta työhön.

 

Turvallisuudesta ei tingitä

Meillä satsataan työturvallisuuteen, ja olemme olleet etulinjassa viemässä alan työtapoja eteenpäin. Työ tehdään kunnollisilta, koko rakennuksen ympäri kiertäviltä rakennustelineiltä. Ne turvaavat paitsi asentajia, myös asukkaita. Nosturi nopeuttaa, helpottaa ja keventää työtä oleellisesti. Lue lisää työturvallisuudesta Vesivekillä.

 

Emme ole nuukia palkanmaksajia

Meillä maksetaan palkkaa työstä eikä tittelistä. Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Isossa yrityksessä osaaville tekijöille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia. Lue lisää palkasta ja työehdoista.  

 

Konkreettista, merkityksellistä työtä

Asentajamme tekevät työtä, jonka merkitystä ei tarvitse kyseenalaistaa – he suojaavat arvokkainta omaisuuttamme eli kotejamme. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä. Täällä saa tehdä konkreettista työtä yhdessä huikeiden kavereiden kanssa, ja työnsä jäljen näkee heti.

Kiinnostuitko?

Jos herätimme mielenkiintosi ja ajattelet sopivasi Vesivekin ammattilaisporukkaan, ota ihmeessä yhteyttä. Jos olet meille passeli tyyppi, 14 toimipisteessämme riittää kyllä sekä myyjän että asentajan töitä. Olemme vakavarainen ja turvallinen yritys; isossa organisaatiossa pystyt myös kehittymään ja halutessasi etenemään urallasi. Kääri siis hihasi ja myy itsesi meille!

 

Myyjäksi?

Vesivekin myyjänä voit aidosti uskoa siihen, mitä myyt; tuotteemme ja asennuksemme on omissa rukkasissamme ja takuulla priimaa. Työsi tarkoitustakaan ei tarvitse kyseenalaistaa – tehtävänäsi kun on suojata ihmisten arvokkainta omaisuutta eli koteja. Tarjoamme sinulle jatkuvan koulutuksen, hyvät myynnin työkalut, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa sekä kunnollisen perusansion. Ahkeralla työllä voit ansaita erinomaisesti, palkkakattoa ei ole. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja ihmiskeskeistä sekä edellyttää itsenäistä ja jämptiä asennetta.

 

Asentajaksi tai telineasentajaksi?

Tarjoamme ympärivuotista ja selkeää, käsillä tehtävää työtä mainiossa työporukassa. Asentamasi tuote on priimaa ja työturvallisuus on kunnossa. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä koulutamme sinut tehtävääsi, ahkera ja jämpti asenne riittää. Porukassa kukaan ei kukkoile ja työnjohto tietää, mitä tekee. Asiakkaiden palautteesta, tekemisen meiningistä sekä työn jäljestä ollaan ylpeitä. Telineasennus on meillä ympärivuotista työtä matalien kiinteistöjen työmailla.

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä työntekijämme sanovat meistä

Miksi Jaakko palasi myyjäksi Vesivekille?

Huipputyyppi, hae meille!

Kiinnostaako myynti? Hae Vesivekin porukkaan!

Duunia tarjolla tekeville käsille! 👋

Tuleva mestarimyyjä, hae mukaan Vesivekille!

Myynti on yksilölaji, mutta yksin et ole meillä koskaan!

Asentajana Vesivekillä

Joni, telineasentaja