Tule mukaan menestystarinaamme

Vesivek on Suomen johtava ränni- ja kattoremonttien toteuttaja. Palvelukonseptimme ylivertaisuus ja sen mukanaan tuoma liiketoiminnan kasvu pohjautuvat vahvasti työkulttuuriimme. Me tarjoamme työntekijöillemme parhaat mahdolliset eväät menestyä työssään. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve kattoremonteille, ränneille ja kattoturvatuotteille, ja siksi me haemme jatkuvasti ahkeria rakennusalan työntekijöitä eri puolille Suomea.

Myyntityö Asennustyö
Tule mukaan menestystarinaamme | Vesivek
 

Laatutyöstä laatupalkka

Rakennusalan myyntityö meillä on tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy palkassa. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin. Lue lisää palkasta ja työehdoista Vesivekillä.

 

Huipputuotetta on hyvä myydä

Markkinajohtajuus edellyttää, että tuote on priimaa. Meillä koko palveluketju on omissa käsissä, joten myyjänä voit luottaa tuotantoon ja tuotteeseen.

 

Myynnin työkalut ja tuki sekä työyhteisö kunnossa

Saat tueksesi toimivan rakennusalan myyntikonseptin sekä jatkuvan koulutuksen. Meillä sparrataan ja tuetaan toinen toistamme.

 

Mahdollisuus edetä ja kehittyä

Markkinajohtajan tiimissä sinulla on mahdollisuus edetä ja kehittyä yrityksen kasvun myötä. Me haluamme, että sinä menestyt.

Tule mukaan menestystarinaamme | Vesivek
 

Työtä ympäri vuoden

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, roolit ja työporukka ovat selkeät ja sinä saat työtehtäviisi aina perusteellisen perehdytyksen.

 

Hyvä palkkaus

Palkka on miehen mukainen ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta ja mahdollisuuksia kasvavassa yrityksessämme. Lue lisää palkasta ja työehdoista.

 

Työturvallisuus on paras mahdollinen

Yrityksen perustajalla ja toimarilla Kimmolla on rakennusalan asentajatausta, mikä näkyy työolosuhteisiin panostamisena. Työtäsi arvostetaan ja turvallisuuden eteen tehdään kaikki mahdollinen. Olemme ottaneet käyttöön telineasennuksen ensimmäisenä rakennusalan toimijana. Lue lisää työturvallisuudesta Vesivekillä.

 

Työyhteisö vailla vertaa

Meillä ei ole herroja eikä narreja, kaikkien työpanos on arvokas. Työilmapiirimme hakee vertaistaan; aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua.

Hae meille töihin

Tarjoamme huippuhommia kattoalan myyjille ja asentajille. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve ränneille ja kattoturvatuotteille, ja siksi haemme jatkuvasti ahkeria tekijöitä eri puolille Suomea. Sinä pääset työskentelemään rehdin ja turvallisen organisaation palveluksessa alalla, jolla töitä riittää.

 

Myyntiin?

Myyjän työ meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy palkassa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, ihmiskeskeistä ja sinä kontrolloit itse omaa työaikaasi.

 

Asentajaksi?

Yrityksen toimari Kimmolla on asentajatausta ja työkulttuurimme on sen mukainen. Takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden, huominen tiedossa ja selkeät roolit sekä kokenut porukka ja työnjohto.

Telineasentajaksi?

Ympärivuotinen työ matalien pientalojen työmailla. Pääset yöksi kotiin joka ilta. Tutustu avoimiin telineasentajan paikkoihin ja lähetä hakemus!