Rännit | Vesivek

Rännit

Uudisrakentajat Remontoijat
 

Vesivek kruunaa uuden kotisi

Jotta uusi kotisi olisi toimiva ja turvallinen, sadevesi- ja kattoturvajärjestelmät kannattaa suunnitella huolella ja ajoissa. Väärin mitoitetut / asennetut tai heikkolaatuiset tuotteet ovat riski kotisi rakenteille ja asukkaille. Vesivek-asiantuntijaltamme saat apua rakennusprojektiisi kattotuotteiden valinnan ja aikataulutuksen osalta, ota yhteyttä!

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa uutta kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Uuden kodin rakennusprojektissa aika on rahaa. Me emme kuluta aikaasi, vaan annamme kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

 

Omalta tehtaalta, ilman välikäsiä

Oma tuotanto Orimattilassa ilman välikäsiä takaa nopeat toimitukset, järkevät hinnat ja systemaattisen laaduntarkkailun. Meillä et maksa välikäsille.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek myöntää kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Milloin on remontin aika?

Tiesitkö että jos kotisi rakenteet kärsivät kosteusvaurioista puutteellisen sadevesijärjestelmän takia, vakuutus ei korvaa kuluja? Seuraavat hälytysmerkit viittaavat remontin tarpeeseen.

 

Vesikourut vuotavat

Vuotavat rännit ovat selvä merkki siitä, että sadevesijärjestelmä on tulossa tiensä päähän. Ränni on joko ruostunut puhki tai liitoskohtien saumat ovat pettäneet. Jos vesikourun tai syöksytorven pinta on ruosteinen tai hilseilevä, kannattaa pyytää ammattilainen tarkastamaan tilanne ennen suurempaa vauriota. Ruosteinen sadevesikouru on myös ulkonäköongelma.

 

Rännit ovat notkolla lumen painosta

Notkollaan oleva ränni kertoo kiinnitysten pettämisestä. Mutkalle taipuneen vesikourun vedenvirtaus kärsii huomattavasti, ja vesi jää seisomaan ränniin, valuu yli ja kerää roskia. Nykyaikainen sadevesijärjestelmä kestää oikein asennettuna hyvin lumen ja jään painon.

 

Kattoturva on puutteellinen

Lumiesteet ovat oleellinen osa pihan kulkureittien turvallisuutta. Katolta putoava lumi on pahimmillaan hengenvaarallinen. Lain mukaan kiinteistön omistajan on järjestettävä turvallinen kulkutie katolle, jotta esimerkiksi nuohooja pystyy suorittamaan työnsä.

Valitse ARVO – markkinoiden kestävin ränni

Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse Vesivekin Arvo. Se on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton ränni.

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!
Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

  • Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin, ei raitoja!
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Tehdään paikan päällä mittatilaustyönä - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Sileät viimeistellyt mutkat.
  • Alumiini-Arvolla on 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.
 

Mitä ränniremontti maksaa? Kuukausierä alkaen 50 € / kk

Vesivek on tutkitusti edullinen vaihtoehto; Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 asiakastamme ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien urakoitsijoiden tarjoukset. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

 

Nopea rahoituspäätös – ei enää pankissa jonotusta

Laatutilin avulla voit maksaa juuri sinulle sopivalla tavalla – joko kertalaskuna pitkällä 30 päivän maksuajalla tai jakaa maksun haluamillesi kuukausierille. Voit laskea kuukausierän ja hakea Laatutili-rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen Vesivekin edustajan tapaamista.

vesivek_arvo_video

Vesivek Arvo - Tutkitusti raidaton ränni