Tarkastamme kotisi kivijalan kunnon maksutta

Salaojien elinkaari on keskimäärin 30-40 vuotta omakotitaloissa. Varsinkin ennen 1990-lukua rakennetuissa taloissa niiden kuntoa kannattaa tarkkailla aktiivisesti, sillä toimimattomina kosteus voi aiheuttaa vakavia ongelmia talolle, kuten erilaisia home- ja sisäilmaongelmia.

Jokainen talo on kuitenkin erilainen. Joissain erikoistapauksissa salaojia ei välttämättä edes tarvita. Usein näin ei kuitenkaan ole ja tärkeää onkin tietää se oman talon tilanne, jotta yllätyksiä ei pääse syntymään.

Tilaa nyt maksuton sokkelin kuntotarkastus, niin saat huolehtemisen sijaan mustaa valkoisella. Saat tarkastuksesta kattavan kirjallisen kuntoraportin kaikista havainnoista, jotta sinun ei tarvitse arvailla onko mahdolliselle salaojaremontille tarvetta vai ei.

 

Onko kivijalassa kosteutta?

Vesivekin asiantuntijan tekemässä kuntoarviossa kartoitetaan talosi kivijalan kosteuspitoisuudet, salaoja- ja sadevesijärjestelmän yleiskunto, tarkastetaan pihamaan kallistukset ja tutkitaan katolta tulevan veden ohjautuvuus. Tarvittaessa salaojat kuvataan erikoiskameralla.

 

Ennakoi riskit ja säästä kuluissa

Raportti voi tuoda jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt, jos piilevät ongelmat löydetään ajoissa. Yleinen esimerkki tästä on kivijalassa muhiva kosteus. Pitkittyessään kosteus leviää kivijalasta talon muihin rakenteisiin aiheuttamaan tuhoja ja sisäilmaongelmia. Kosteusvaurioiden korjaaminen tulee sitä kalliimmaksi, mitä pidemmälle ongelma on kerennyt leviämään. Onneksi ajoissa tehty salaojaremontti yleensä tuulettaa ja kuivattaa kivijalan terveeksi!

 

Saat raportin ilmaiseksi

Kuntoarviosta saat kirjallisen Sokkelin Kuntotarkastus™ -kuntoraportin, josta voi olla hyötyä vaikkapa talon myynnin yhteydessä. Kuntoarvio ja raportti ovat ilmaisia, eivätkä edellytä tilaajaltaan jatkotoimenpiteitä. Halutessasi saat tarjouksen mahdollisista korjaustoimenpiteistä, mikäli esimerkiksi salaojat todetaan toimimattomiksi.

Näin kuntotarkastus etenee

Älä epäröi hyödyntää kuntotarkastusta, vaikka et olisikaan varma talosi oireista ja talo todettaisiin täysin terveeksi. Saat silloinkin kattavan kuntoraportin, josta voi olla hyötyä vaikkapa talon myynnin yhteydessä! Tarkastuskäynti on sinulle aina maksuton, eikä velvoita toimenpiteisiin.

 

Asiantuntijamme saapuu paikalle

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse ja selvitämme millainen talo on kyseessä. Keskustelun perusteella voimme sopia tarkastuskäynnin paikan päälle. Asiantuntijamme saapuu kanssasi sinulle sopivana ajankohtana ja voit olla mukana tarkastuksessa.

 

Sokkelin kuntotarkastus™

Asiantuntija arvioi kivijalan kuntotason ja tarkastaa salaoja- ja sadevesijärjestelmien yleiskunnon sekä selvittää muut mahdolliset kosteusriskitekijät. Tarvittaessa salaojaputket kuvataan erikoiskameralla.

 

Kirjallinen kuntoraportti

Saat käynnin päätteeksi kirjallisen kuntoraportin asiantuntijan havainnoista ja tuloksista. Mikäli kuntoraportissa havaitaan puutteita ja kunnostustarpeita, voit halutessasi pyytää tarjouksen korjaustoimenpiteistä. Käymme kuntoraportin läpi yhdessä joko kasvotusten, tai etänä.