Salaojaremontti on järkevää tehdä talvella

Vastoin yleistä käsitystä talvi on fiksu aika teettää Vesivek-salaojaremontti. Upouuden Kesäkoneemme ansiosta talvi on itse asiassa paras remonttiaika. Kesäkoneen sulattamalta talon seinustalta kaivuutyöt sujuvat kesäisen nopeasti, keskimäärin 3-4 päivässä, koko remontti jopa viikossa. Muu pihamaa on roudan ja lumen suojassa, jolloin painava kalusto ei turmele nurmikkoa ja jätä painaumia.

Puutarha valmiiksi kesää varten

Puutarha valmiiksi kesää varten

Miksi viettäisit kesän ja mahdolliset kesäjuhlat myllätyn pihamaan keskellä? Talviremontin jäljiltä piha istutuksineen on valmis kevääseen ja uuteen kasvukauteen. Piha vaatii ehkä vain nurmikon istutuksen talon seinustalle, ja kesällä puutarha on kuiva, vehreä ja valmis juhlavieraita varten.

Kaivuu on hallitumpaa ja siistimpää

Kaivuu on hallitumpaa ja siistimpää

Roudan sitoessa maa-ainesta perustusten viereinen kaivanto pysyy pienempänä, koska sen reunat eivät romahtele. Maaperä ei myöskään pöllyä läheskään niin paljoa kuin kesällä.

Varaudu kevään sulamisvesiin

Varaudu kevään sulamisvesiin

Salaojissa saattaa virrata jopa 250 000 litraa vettä vuodessa ja suurin kosteusrasitus tulee lumien sulaessa. Kun remontin hoitaa talvella, kotisi on valmiina kevään sulamisvesiin.

Ripeät toimitukset

Ripeät toimitukset

Salaojaremontin voi talvella saada hyvinkin nopealla toimitusajalla, koska remonttiaikoja ja kalustoa on enemmän vapaana.

Routa suojaa pihaa

Routa suojaa pihaa

Salaojaremontointi on talvella yleensä hitaampaa routaisen maan takia, mutta Vesivekin Kesäkone tuo kesäiset kaivuukelit pakkasenkin keskelle. Maa sulatetaan ainoastaan talon seinustalta, joten muu pihamaa on suojassa kaluston painaumilta roudan ja lumen alla.

Mikä on Vesivekin Kesäkone?

Kesäkone sulattaa roudan talon ympäriltä noin vuorokaudessa, jolloin kaivuu sujuu sulatetulta alueelta kesäisen ripeästi.

Lumet poistetaan seinustalta

Kesäkoneen sulatuskaapelit levitetään

Eristematto levitetään

Eristematto poistetaan noin vuorokauden kuluttua ja sulan maan kaivuutyö aloitetaan

VIDEO: Taisto Hietamäki mittasi salaojissa virtaavaa vettä vuosien ajan. Tulokset osoittivat, että vettä virtasi noin 250 000 litraa vuodessa.

Ota yhteys, takuulla vastataan