Vesivek-kattoremontin takuut

Omien tehtaiden tuotteista ja omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Siksi Vesivek tarjoaa tekemilleen kattoremonteille markkinoiden kattavimmat takuut. Ja kun asioit pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin kanssa, tiedät että takuilla on myös katetta.

 

5 vuoden asennustakuu

Vesivek-kattoremonteilla on viiden vuoden asennustakuu. Takuu kattaa tuotteiden asennusvirheet.

 

Katemateriaalien tuotetakuut

Omassa Pirkkalan tuotannossa profiloiduille teräskatteille myönnämme 25 vuoden esteettisen eli pinnoitetakuun ja 50 vuoden teknisen eli puhkiruostumattomuustakuun. Tiilikatoilla käytämme kotimaisen Ormaxin betonikattotiiltä, jonka materiaalitakuu on 30 vuotta. Peltikatoille tarkemmat kuvaukset Vesivekin takuuehdoissa ja tiilikatoille BMI Ormaxin takuuehdoissa.

 

Kattoturvan tuotetakuut

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen kattoturvatuotteiden pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

 

Arvo-kourulle 60 vuoden takuu

Alumiiniselle Arvo-kourulle myönnämme peräti 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Orimattilan tehtaallamme valmistettujen teräksisien sadevesijärjestelmien pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

 

Ilmanvaihtotuotteet ja kattoluukut

Ilmanvaihtotuotteille ja kattoluukuille myöntää valmistaja 2 vuoden takuun.

Laadukkaat materiaalit, kestävä lopputulos

Päällepäin näkyvän katteen alle kätkeytyy paljon materiaaleja ja ratkaisuja, jotka vaikuttavat lopputuloksen laatuun. Niin kuin on tapana sanoa, kokonaisuus on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Siksi Vesivekin tuotekehityksessä on viilattu kaikki yksityiskohdat ja materiaalit palvelemaan mahdollisimman kestävää lopputulosta.

KINGI-kateruuvi

KINGI-kateruuvi

on markkinoiden ainoa ruuvi, jolle on kotimaassa virallisesti myönnetty C4-hyväksyntä eli se on hyväksytty ulkokäyttöön. KINGIllä on 20 vuoden ruostumattomuus-, 30 vuoden vuotamattomuus- ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

Vesivek Divoroll Pro

Vesivek Divoroll Pro

on markkinoiden ainoa hengittävä aluskate, jolla on 30 vuoden takuu. Se on tavanomaista aluskatetta painavampi ja paksumpi, joten se on kestävämpi sekä sitoo enemmän vettä itseensä ja luovuttaa sen kuivalla ilmalla pois.

Homesuojattu puutavara

Homesuojattu puutavara

Vesivek on ensimmäisenä toimijana ollut kehittämässä ja ottanut käyttöön vesiohenteisella ja 100 % energiakierrätettävällä puunsuoja-aineella käsiteltyä puutavaraa. Näin uuden kattosi alla ei muhi home- tai muut kasvustot.

VTT:n testaamat

VTT:n testaamat

Omalla Orimattilan tehtaallamme valmistetut kattoturvatuotteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia. Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m².

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero

Koska vastaamme itse tuotteiden valmistuksesta ja asennuksesta, asiakkaillamme on kaikissa tilanteissa yksi vastuutaho. Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkin, saat meidät aina kiinni, myös remontin jälkeen. Etkä joudu asioimaan puhelinvastaajien kanssa, asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen.

Soita 010-470 3700.

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero