Vesivek-kattoremontin takuut

Omien tehtaiden tuotteista ja omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Siksi Vesivek tarjoaa tekemilleen kattoremonteille markkinoiden kattavimmat takuut. Ja kun asioit pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin kanssa, tiedät että takuilla on myös katetta.

 

5 vuoden asennustakuu

Vesivek-kattoremonteilla on viiden vuoden asennustakuu. Asennustakuu tarkoittaa, että vastaamme kaikista asennustyössä mahdollisesti ilmenevistä puutteista tai virheistä.

 

Katemateriaalien tuotetakuut

Omassa Pirkkalan tuotannossa profiloiduille teräskatteille myönnämme 20 vuoden pinnoitetakuun ja 50 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Tiilikatoilla käytämme kotimaisen Ormaxin betonikattotiiltä, jonka materiaalitakuu on 30 vuotta.

 

Kattoturvan tuotetakuut

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen kattoturvatuotteiden pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

 

Arvo-sadevesijärjestelmälle 60 vuoden takuu

Alumiiniselle Arvo-kourulle myönnämme peräti 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Laadukkaat materiaalit, kestävä lopputulos

Päällepäin näkyvän katteen alle kätkeytyy paljon materiaaleja ja komponentteja, jotka vaikuttavat lopputuloksen laatuun. Jokainen näistä pienimmistäkin yksityiskohdista on tarkkaan harkittu ja niiden materiaalit valittu palvelemaan mahdollisimman kestävää lopputulosta.

 

KINGI-kateruuvi

on markkinoiden ainoa ruuvi, jolle on kotimaassa virallisesti myönnetty C4-hyväksyntä eli se on hyväksytty ulkokäyttöön. KINGIllä on 20 vuoden ruostumattomuustakuu, 30 vuoden vuotamattomuustakuu ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

 

Vesivek Divoroll Pro

on markkinoiden ainoa hengittävä aluskate, jolla on 30 vuoden takuu. Lue lisää.

 

Homesuojattu puutavara

Kattoremonteissa käytämme ainoastaan homesuojattua puutavaraa. Vesivek on ensimmäisenä toimijana ottanut käyttöön ja ollut kehittämässä vesiohenteisella ja 100 % energiakierrätettävällä puunsuoja-aineella käsiteltyä puutavaraa. Näin uuden kattosi alla ei muhi home- tai muut kasvustot. Lue lisää.

 

Testattua turvallisuutta

Omalla Orimattilan tehtaallamme valmistetut kattoturvatuotteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia. Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m².

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero

Koska emme käytä lainkaan alihankkijoita vaan vastaamme itse koko toimitusketjusta, asiakkaillamme on kaikissa tilanteissa yksi vastuutaho. Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkin, saat meidät aina kiinni, myös remontin jälkeen. Etkä joudu asioimaan puhelinvastaajien kanssa, asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen.

Soita 010-470 3700.