Salaojaremontin takuu

Omien asentajien ja oman kaluston työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Siksi Vesivek tarjoaa tekemilleen salaojaremonteille kattavat takuut. Ja kun asioit pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin kanssa, tiedät että takuilla on myös katetta.

 

5 vuoden asennustakuu

Vesivek-salaojaremonteilla on viiden vuoden asennustakuu. Takuu kattaa tuotteiden asennusvirheet.

 

30 vuoden takuu putkistolle

Vesivek käyttää kotimaisen Meltexin laadukkaita putkistoja, joiden lujuusluokka on SN8. Putkistolle valmistaja myöntää 30 vuoden takuun. Sähkölaitteiden ja pumppujen valmistajan takuu on 2 vuotta.

 

Dokumentoitua laatua

Vesivek-salaojaremontti pohjautuu aina ammattilaisen tekemään kuntoarvioon ja -raporttiin. Dokumentoimme valokuvin myös jokaisen työvaiheen. Työmaan valmistuttua täytämme vielä lopputarkastuspöytäkirjan yhdessä asiakkaan kanssa. Dokumentit tuovat turvaa asiakkaalle ja ovat hyvä todistus kiinteistön kunnosta esim. myyntitilanteessa.

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero

Koska vastaamme itse tuotteiden valmistuksesta ja asennuksesta, asiakkaillamme on kaikissa tilanteissa yksi vastuutaho. Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkin, saat meidät aina kiinni, myös remontin jälkeen. Etkä joudu asioimaan puhelinvastaajien kanssa, asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen.

Soita 010-470 3700.

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero