Linjakas Luja-Lauri -lukkosaumakatto

Luja-Lauri on tavallista jäykempi, lukitukseltaan varmempi ja asennukseltaan laadukkaampi lukkosaumakatto. Vesivek-tuotteet toimitetaan aina asennettuna. Luja-Laurille on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa.

 

Teknistä ylivoimaa

Luja-Laurin laadun salaisuus on sen saumarakenteessa, joka on Pirkkalan tuotekehityksessä hiottu vedenpitäväksi ja kestäväksi. Saumojen tiiviys perustuu kaksinkertaiseen kapillaarikatkoon, joka ehkäisee veden nousun sauman sisään. Käytämme Luja-Laurissa 0,6 mm paksuista terästä, jolla saavutetaan optimaalinen kestävyys ja muokattavuus.

 

Kestävin pinnoite

Laadukas pinnoite on kestävän katon tae. Siksi käytämme parasta, SSAB:n maalipinnoitettua GreenCoat Pural BT Satin -terästä. Annamme niin kattomateriaaleille kuin asennuksellekin pitkän takuun.

 

Kaunis ja helppohoitoinen

GreenCoat Pural BT Satin -pinnoitteella on markkinoiden paras UV-kestävyysluokka, joten se säilyttää värinsä pisimpään. Pinnoitteen satiinimainen, liukas pinta on myös helpoin pitää puhtaana. Liukas pinta ehkäisee pölyn, noen, levän ja muun lian tarttumista.

 

Ekologinen valinta

SSAB:n GreenCoat®-tuotteissa on patentoitu, biopohjaista teknologiaa hyödyntävä pinnoite, joten se on myös ekologinen valinta.

Suomalaista laatua – Luja-Lauri

Luja-Lauri on tavallista jäykempi, lukitukseltaan varmempi ja asennukseltaan laadukkaampi lukkosaumakatto.

  • Tavallista jäykempi ja lukitukseltaan varmempi
  • Koneellisesti tehtävä taittoratkaisu räystäällä
  • Soveltuu loiviin kohteisiin, jopa 1:9 kaltevuuteen saakka
  • Myös suojekohteisiin
  • Viisi värivaihtoehtoa
Lataa esite

Kuvat

Oheiset värimallit ovat suuntaa-antavia.

Onko värillä väliä?

Kun sopiva profiilityyppi on valittu katolle, tulee vielä päättää katteen väri. Ensin kannattaa varmistaa, onko alueen kaavoituksessa rajoituksia katon värille ja mahdollisesti myös katetyypille. Sen jälkeen on paljolti kyse vain makuasioista. Yleissääntönä voidaan sanoa, että kontrastia tuovat väriyhdistelmät ovat usein hyviä ratkaisuja. Eli esimerkiksi keltaiseen taloon ruskea katto ja valkoiseen musta katto. Näin kokonaisuudesta tulee ryhdikäs eikä liian raskas. Hyvä ohjenuora on myös yhdistää lämpimiin julkisivuväreihin lämmin katon sävy, ja kylmiin seinäpintoihin kylmän sävyinen katto, jotta yleisilme pysyy tasapainoisena. Ympäristö sekä pihapiirin kasvit, muut materiaaliratkaisut ja muotokieli vaikuttavat osaltaan värin valintaan; perinteisessä maalaismaisemassa esimerkiksi keltainen talo punaisella katolla pääsee oikeuksiinsa.