Konstailematon Suora-Seppo -peltikatto

Vesivekin Suora-Seppo on nimensä mukaisesti suora kattoprofiili, joka on suunniteltu erityisesti loivakattoisiin omakotitaloihin. Vesivek-tuotteet toimitetaan aina asennettuna. Suora-Seppo -peltikatolle on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa.

 

Teknistä ylivoimaa

Oma tuotanto laadukkaista materiaaleista takaa korkealuokkaisen lopputuloksen. Suora-Sepossa käytämme 0,51 mm paksuista terästä, joka on 8,5 % yleistä standardia vahvempaa. Vahvempi teräs edistää profiilin muodossa pysymistä ja estää lommoontumista.

 

Kestävin pinnoite

Laadukas pinnoite on kestävän katon tae. Siksi käytämme parasta, SSAB:n maalipinnoitettua GreenCoat Pural BT Satin -terästä. Annamme niin kattomateriaaleille kuin asennuksellekin pitkän takuun.

 

Kaunis ja helppohoitoinen

GreenCoat Pural BT Satin -pinnoitteella on markkinoiden paras UV-kestävyysluokka, joten se säilyttää värinsä pisimpään. Pinnoitteen satiinimainen, liukas pinta on myös helpoin pitää puhtaana. Liukas pinta ehkäisee pölyn, noen, levän ja muun lian tarttumista.

 

Ekologinen valinta

SSAB:n GreenCoat®-tuotteissa on patentoitu, biopohjaista teknologiaa hyödyntävä pinnoite, joten se on myös ekologinen valinta.

Suomalaista laatua – Suora-Seppo

Vesivekin Suora-Seppo on nimensä mukaisesti suora kattoprofiili, joka on suunniteltu erityisesti loivakattoisiin omakotitaloihin

  • Suora kattoprofiili
  • Moderni ja ajaton
  • Omakotitaloihin, joiden kattokaltevuus on 1:7 tai jyrkempi
  • Sopii myös halleihin ja teolliseen rakentamiseen
  • Seitsemän värivaihtoehtoa
Lataa esite

Kuvat

Oheiset värimallit ovat suuntaa-antavia.

Onko värillä väliä?

Kun sopiva profiilityyppi on valittu katolle, tulee vielä päättää katteen väri. Ensin kannattaa varmistaa, onko alueen kaavoituksessa rajoituksia katon värille ja mahdollisesti myös katetyypille. Sen jälkeen on paljolti kyse vain makuasioista. Yleissääntönä voidaan sanoa, että kontrastia tuovat väriyhdistelmät ovat usein hyviä ratkaisuja. Eli esimerkiksi keltaiseen taloon ruskea katto ja valkoiseen musta katto. Näin kokonaisuudesta tulee ryhdikäs eikä liian raskas. Hyvä ohjenuora on myös yhdistää lämpimiin julkisivuväreihin lämmin katon sävy, ja kylmiin seinäpintoihin kylmän sävyinen katto, jotta yleisilme pysyy tasapainoisena. Ympäristö sekä pihapiirin kasvit, muut materiaaliratkaisut ja muotokieli vaikuttavat osaltaan värin valintaan; perinteisessä maalaismaisemassa esimerkiksi keltainen talo punaisella katolla pääsee oikeuksiinsa.