Suora-Seppo

Vesivekin Suora-Seppo on nimensä mukaisesti suora kattoprofiili, joka on suunniteltu erityisesti loivakattoisiin omakotitaloihin. Vesivek-tuotteet toimitetaan aina asennettuna.

 

Huoleton ratkaisu

Vesivek tarjoaa kattoprofiilit kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Oma tuotanto laadukkaista materiaaleista takaa korkealuokkaisen lopputuloksen

 

Turvallinen valinta

Vesivekin tuotteet takaavat mielenrauhasi. Annamme niin materiaaleille kuin asennuksellekin pitkän takuun. Huomioimme myös ympäristöasiat, ja siksi SSAB MattaNova-pinnoitetut katot ovat kierrätettäviä

 

Teknistä ylivoimaa

Laadukas pinnoite on kestävän katon tae. Siksi käytämme parasta, SSAB MattaNova -pinnoitteella viimeisteltyä terästä

Suomalaista laatua – Suora-Seppo

Vesivekin Suora-Seppo on nimensä mukaisesti suora kattoprofiili, joka on suunniteltu erityisesti loivakattoisiin omakotitaloihin

  • Suora kattoprofiili
  • Moderni ja ajaton
  • Omakotitaloihin, joiden kattokaltevuus on 1:7 tai jyrkempi
  • Sopii myös halleihin ja teolliseen rakentamiseen
  • Seitsemän värivaihtoehtoa
Lataa esite
 

Paikalliset pojat asentaa

Meillä on tuotteet ja asentajat samaa maata: huippulaatua. Tuotteet tulevat Pirkkalasta ja asentajat sinun ”kotikyliltäsi”, lähimmästä Vesivekin toimipisteestä.

 

25 vuoden kokemus tuo varmuuden

Toimimme aina omalla, paikallisella asennusporukallamme ilman alihankkijoita. Saat kaiken tarvittavan kätevänä kokonaispakettina.

 

Oma tuotanto varmistaa laadun

Oman tuotantomme ansiosta voimme tarjota laadukkaat tuotteet, nopeat toimitukset ja aina mittojen mukaan räätälöidyt ratkaisut.

 

Vastaamme kuljetuksista ja purkujätteistä

Tuomme kattopellit kohteeseen tullessamme, joten sinun ei tarvitse katsella peltikasoja pihanurmellasi. Lisäksi huolehdimme purkujätteiden pois viemisestä ja lajittelusta.