Vesivek ARVO – kestää vuosikymmenestä toiseen

Arvo-kourun etureunan muotoilu estää veden kiertämisen ulkovaipan ympäri ja estää näin likaisten raitojen muodostumisen kourun ulkopuolelle. Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse Vesivekin Arvo.

Arvo on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton ränni.

Kiinnitykseen käytetään patentoituja kannakkeita, jotka ovat selkeästi lujemmat kuin tavalliset latasta taivuttamalla tehdyt kannakkeet ja kestävät siten hyvin pohjoismaiset lumiolosuhteet.

Vesivekin Arvo

  • Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin, ei raitoja!
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Mittatilaustyönä sinun kotiisi - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Sileät viimeistellyt syöksytorven mutkat.
  • Maksimaalinen vedenvirtaus.
  • Kestävimmät kannakkeet.
Pyydä tarjous

Arvo-sadevesijärjestelmä kruunaa ja suojaa kotisi

Vesivekin raidaton ränni

VIDEO: Vesivek Arvo - Tutkitusti raidaton ränni

Ei raitoja! Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin

Moni haaveilee kruunaavansa kotinsa valkoisilla ränneillä, mutta on valinnut toisin pelätessään valkoisten kourujen likaantuvan nopeasti. Valitettavasti raidat näkyvät yhtä lailla myös tummissa kouruissa. Vesivekin tuotekehityksessä ratkaistiin ongelma kehittämällä ulospäin kaartuva päärme, joka estää likaisen veden valumisen rännin laitaa pitkin. Näin rumentavia raitoja ei pääse muodostumaan.

Vesivekin havainnekuva raidattomuus

 

Syvä, puolipyöreä profiili maksimoi veden virtauksen

Arvon puolipyöreä ja syvä profiili on suunniteltu maksimoimaan veden virtaus, joten suuretkaan sademäärät eivät tulvi rännin laitojen yli. Ja mitä voimakkaampi on veden virtaus, sitä vähäisempää on roskien ja tukoksien kertyminen.

 

Sileät, viimeistellyt mutkat

Arvon syöksytorvien mutkat ovat sileät, mikä on paitsi esteettinen myös veden virtausta edistävä tekijä. Sileisiin mutkiin ei kerry roskia ja lehtiä, kuten helposti tapahtuu tavallisissa ”rypyllisissä” syöksytorvissa.

 

Ei vuotoja! Suoraan autosta mittatilaustyönä

Arvo-kouru tehdään aina paikan päällä, juuri kyseisen kohteen räystään mittojen mukaiseksi. Näin vältytään vuotavilta ränninjatkeilta. Arvon patentoitu muoto asettaa kourukoneelle erityisvaatimukset, jotka vain Vesivekin kourukoneet täyttävät.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?