Vesivekin ARVO – ei ruostu, ei raidoitu

ARVO on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa saumaton, raidoittumaton ja ruostumaton ränni. Sen puhkiruostumattomuustakuu on peräti 60 vuotta.

ARVON raidattomuuden takana on tuotekehityksemme yksinkertainen mutta nerokas keksintö. ARVO-kourun etureunan päärme on muotoiltu siten, että vesi ei pääse kiertymään ulkovaipan ympäri ja likaamaan kourun ulkolaitaa.

Kiinnitykseen käytetään patentoituja kannakkeita, joiden materiaalina on mm. autoteollisuuden korkeat vaatimukset täyttävä ultrakova erikoisteräs. Kannakkeet kestävät siten suuretkin lumi- ja jäämassat taipuilematta.

Vesivekin Arvo

  • Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin, ei raitoja!
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Mittatilaustyönä sinun kotiisi - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Sileät viimeistellyt syöksytorven mutkat eivät kerää tukoksia.
  • Maksimaalinen vedenvirtaus.
  • Kestävimmät kannakkeet.
  • Alumiini materiaalina on ruostumaton.
Lataa esite

Arvo-sadevesijärjestelmä kruunaa ja suojaa kotisi

Vesivekin raidaton ränni

VIDEO: Vesivek Arvo - Tutkitusti raidaton ränni

Miksi ARVO ei raidoitu?

Moni haaveilee kruunaavansa kotinsa valkoisilla ränneillä, mutta on valinnut toisin pelätessään valkoisten kourujen likaantuvan nopeasti. Valitettavasti raidat näkyvät yhtä lailla myös tummissa kouruissa. Noki, siitepöly ja muut ilman epäpuhtaudet pinttyvät kourun ulkolaitaan hyvinkin nopeasti. Vesivekin tuotekehityksessä ratkaistiin ongelma kehittämällä ulospäin kaartuva päärme, joka estää likaisen veden valumisen rännin laitaa pitkin. Näin rumentavia raitoja ei pääse muodostumaan.

Vesivekin havainnekuva raidattomuus

 

Syvä profiili maksimoi virtauksen

ARVOn puolipyöreä ja syvä profiili on suunniteltu maksimoimaan veden virtaus, joten suuretkaan sademäärät eivät tulvi rännin laitojen yli. Ja mitä voimakkaampi on veden virtaus, sitä vähäisempää on roskien ja tukoksien kertyminen.

 

Sileät, viimeistellyt mutkat

ARVOn syöksytorvien mutkat ovat sileät, mikä on paitsi esteettinen myös veden virtausta edistävä tekijä. Sileisiin mutkiin ei kerry roskia, lehtiä ja tukoksia, kuten helposti tapahtuu tavallisissa ”rypyllisissä” syöksytorvissa.

 

Suoraan autosta mittatilaustyönä

ARVO-kouru tehdään aina paikan päällä, kyseisen kohteen mittojen mukaiseksi. Näin vältytään vuotavilta ränninjatkeilta. ARVOn patentoitu muoto asettaa kourukoneelle erityisvaatimukset, jotka vain Vesivekin kourukoneet täyttävät.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?