Vesivek Divoroll Pro™ – Ainoa hengittävä aluskate, jolla on 30 vuoden takuu

Toimiva kattorakenne on monen osatekijän summa. Katemateriaalin pitkästä takuusta ei ole iloa, jos katteen alapuoliset rakenteet eivät toimi oikein. Ilmastonmuutoksen myötä sateet ja kondensiokosteus lisääntyvät, joten aluskatteelta vaaditaan Suomessa yhä enemmän. Aluskatteen tulee suojata kattorakenteita kosteudelta, jotta kotisi säilyy kuivana ja terveenä. Vesivek Divoroll Pro™ on suunniteltu kestämään sään ääri-ilmiöt ja suojaamaan kotiasi myös tulevaisuudessa.

Vesivek Divoroll Pro™

  • Diffuusioavoin eli hengittävä aluskate pysäyttää ylhäältä tulevan kosteuden, mutta päästää alhaalta nousevan vesihöyryn läpi. Kehitetty nimenomaan Suomen vaativiin sääolosuhteisiin ja on ainoa hengittävä aluskate, jolla 30 vuoden valmistajan takuu.
  • Tavanomaista aluskatetta painavampi ja paksumpi, joka sitoo enemmän vettä itseensä ja luovuttaa sen kuivalla ilmalla pois. Näin kosteus ei pääse valumaan yläpohjaan eikä vaurioittamaan rakenteita.
  • Erinomainen mekaaninen lujuus. Tämä on tärkeä ominaisuus tuulten lisääntyessä tulevaisuudessa, tuulen aiheuttama hankaus rakenteita vasten ei vaurioita aluskatetta yhtä herkästi kuin tavallista aluskatetta.
  • Maksimaalinen UV-säteilyn kesto (vihreä väri). Aluskate ei haperoidu auringonvalon vaikutuksesta ja säilyttää kosteudensitomiskykynsä.
  • Kehitetty yhdessä Euroopan suurimman aluskate valmistajan kanssa.
Lataa esite

Onko kattosi aluskate kunnossa?

Nämä merkit viittaavat siihen, että aluskate ei toimi oikein:

 

Tunkkainen haju

Jos kosteus ei tuuletu yläpohjasta, se aiheuttaa tunkkaista, kellarimaista hajua.

 

Kosteusjäljet

Jos rakenteissa tai aluskatteessa näkyy kosteutta tai värimuutoksia, tuulettuvuus ei ole riittävä tai aluskate ei toimi oikein.

 

Aluskatteen kunto

Aluskate saattaa puuttua kokonaan tai olla repeytynyt ja huonokuntoinen. Aluskatteet yleistyivät 80-luvun lopulla ja tulivat pakolliseksi 90-luvun lopussa.