Varma – lumiesteiden kuningas

Vesivekin Varma-lumiesteet tarjoavat parhaan mahdollisen suojan putoavalta lumelta ja jäältä. Aiempia lumiestemalleja ei saanut asennettua lähelle katteen pintaa, jolloin lumi- ja jäälautat pääsivät valumaan esteen ali. Varma pystytään alareunan urituksen ansiosta asentamaan myös saumakatoissa lähes katteen pintaan kiinni. Varma voidaan lisäksi asentaa aivan räystään reunalle, jolloin katon etuosaan ei jää suojaamatonta kaistaletta. Varmaa saa 120 mm, 180 mm ja 300 mm korkuisena. Varma sopii erityisesti katolle, jossa on aurinkopaneelit.

Varma - ei taivu, ei taitu!

  • Estää vaarallisten jäälauttojen tippumisen esteen alitse.
  • Korkea ritilämäinen profiili, lumi ei tule esteen yli eikä läpi.
  • Vahva rakenne, päädyt eivät taipuile.
  • Voidaan asentaa aivan räystään reunalle.
  • Pulveripolttomaalattu kestävä pinnoite.
  • Saatavana 120 mm, 180 mm ja 300 mm korkuisena.
  • Valmistus omalla Orimattilan tehtaalla.
Lataa esite

Mikä Varma sopii millekin katolle?

Pientaloissa riittää Varma 120. Jos katolla on aurinkopaneelit, on Varma 180 yleensä sopivin vaihtoehto. Aurinkopaneelit suositellaan sijoitettavaksi vähintään 1 metri
lumiesteen yläpuolelle. Kerrostaloissa, joissa on kolme kerrosta tai enemmän, suositellaan Varma 300 -lumiestettä. Myös matalampiin kiinteistöihin suositellaan Varma 300 -lumiestettä, mikäli rakennuksen vieressä on yleinen kulkutie tai katu. Koulurakennuksiin, päiväkoteihin, liikerakennuksiin ja muihinkin julkisiin rakennuksiin suositellaan aina Varma 300 -lumiestettä.

Mitoitus- ja asennusohjeet suunnittelijoille

Vesivek-tuotteet toimitetaan kuluttajille aina asennettuna. Alla oleva linkki vie vain ammattilaisille tarkoitettuun osioon, josta löytyvät tekniset tuotetiedot suunnittelijoita varten.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja lumiesteistä?