Varma – lumiesteiden kuningas

Varma-lumiesteen alareunan uritukset estävät jäälauttojen putoamisen lumiesteen alitse. Ongelma koskee erityisesti konesauma- ja lukkosaumatyyppisiä kattoja. Varma asennetaan aivan räystään reunalle, jolloin lumiesteen etupuolelle ei jää raskaita lumikuormia. Kun haluat minimoida lumen ja jään putoamisriskit – valitse Varma.

Varma - ei taivu, ei taitu!

  • Estää vaarallisten jäälauttojen tippumisen esteen alitse.
  • Voidaan asentaa aivan räystään reunalle.
  • Saatavana 120 mm ja 180 mm korkuisena.
Lataa esite

Miksi kannattaa valita Vesivekin Varma-lumieste?

Vesivekin Varma-lumieste tarjoaa parhaan mahdollisen suojan putoavalta lumelta ja jäältä. Kuten monen muunkin Vesivekin tuotteen, myös Varman suunnittelu ja tuotekehitys on lähtenyt käytännössä havaituista ongelmista.

Vesivekin Varma edut

Onko taloyhtiön katto valmiina talven haasteisiin?

 

Miljoonatorniin asennettiin lumiesteet varman päälle

Monessa taloyhtiössä on varmasti vielä muistissa viime talven runsas lumikuorma ja sen mahdollisesti aiheuttamat haasteet kiinteistön katon ja pihan huoltotöille. Asunto-osakeyhtiöillähän on lakisääteinen vastuu suojata sisäänkäynnit ja kulkuväylät sekä ympäröivä katualue rakennuksen katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Vakaviakin onnettomuuksia on tapahtunut vuosien mittaan, kun näitä velvollisuuksia on laiminlyöty. Turvallisuus varmistetaan laadukkailla ja oikein mitoitetuilla lumiesteillä.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?