Lumiesteet

Lumiesteet suojaavat kiinteistön pihaa, asukkaita sekä omaisuutta katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Ne ovat myös tärkeä lenkki kosteudenhallinnassa – kun lumi sulaa katolla, kosteus ohjautuu sadevesijärjestelmään eikä kodin seinustoille.
Vesivekiltä löydät laadukkaat lumiesteratkaisut kaikkiin kohteisiin, asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Orimattilan tehtaallamme valmistettujen lumiesteiden kestävyyden salaisuus on normaalia paksumpi sinkkikerros. Sen lisäksi tuotteet läpikäyvät peräti 7-vaiheisen esikäsittelyn – se takaa, että pulveripolttomaalaus taatusti kestää aikaa, kulutusta ja pohjolan ilmastoa. Lähtökohtaisesti saat meiltä lumiesteet asennettuna kaikille kattotyypeille: peltikatolle, tiilikatolle, tiilikuviopeltikatolle, huopakatolle ja konesaumakatolle. Enemmän lumiesteiden valintaan vaikuttaa katon jyrkkyys.

Ammattilainen – kauttamme myös kokonaispalvelut asennuksineen

Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden todellinen laatu paljastuu yleensä vasta vuosien mittaan. Tai kun onnettomuus tapahtuu. Puutteellinen kattoturvallisuus on riski sekä asukkaille että huoltotöitä tekeville. Usein unohdetaan, että samat vastuut ja säädökset koskevat sekä uusia että vanhoja kiinteistöjä. Puutteellinen vedenohjaus taas saattaa aiheuttaa kiinteistölle suuriakin kosteusvahinkoja. Käyttämällä Vesivekin FI-sertifioituja tuotteita ja asennustöitä varmistat parhaiten, että rakennuksesi kattoturva ja sadevesijärjestelmä kestävät aikaa ja sään rasitusta.

PALVELUT AMMATTILAISILLE

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?