Lumiesteet asennettuna

Lumiesteet suojaavat pihaa, asukkaita ja omaisuutta katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Ne ovat myös tärkeä lenkki kosteudenhallinnassa: kun lumi sulaa katolla, kosteus ohjautuu sadevesijärjestelmään eikä seinustoille.

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen lumiesteiden kestävyyden salaisuus on normaalia paksumpi sinkkikerros. Sen lisäksi tuotteet läpikäyvät peräti 7-vaiheisen esikäsittelyn – se takaa, että pulveripolttomaalaus taatusti kestää aikaa, kulutusta ja pohjolan ilmastoa.

Lähtökohtaisesti saat meiltä lumiesteet asennettuna kaikille kattotyypeille: peltikatolle, tiilikatolle, tiilikuviopeltikatolle, huopakatolle ja konesaumakatolle. Enemmän lumiesteiden valintaan vaikuttaa katon jyrkkyys. Asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Ammattilainen – lumiesteet ja muut kattoturvatuotteet asennettuna

Lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden todellinen laatu paljastuu yleensä vasta vuosien mittaan. Tai kun onnettomuus tapahtuu.

Puutteellinen kosteudenhallinta saattaa aiheuttaa kiinteistölle suuriakin vahinkoja. Käyttämällä Vesivekin FI-sertifioituja lumiesteitä ja asennusta varmistat parhaiten, että talosi kestää aikaa ja sulamisvesiä.

PALVELUT AMMATTILAISILLE

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja lumiesteistä?