Kattoturvatuotteet

Käyttämällä Vesivekin FI-sertifioituja tuotteita ja asennustöitä varmistat parhaiten, että rakennuksesi kattoturva- ja sadevesituotteet kestävät aikaa ja sään rasitusta.

 

Kattavat takuut

Kattoturvatuotteiden, tikkaiden ja rännien asennuksella on 5 vuoden takuu. Tuotetakuut ovat tuotekohtaisia. Arvo-alumiinikourulla takuu on jopa 60 vuotta.

 

Kestävät tuotteet

Tuotteemme ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia. Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m². Vesivekin tuotteet siis kestävät paremmin.

Vesikourut ja sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista.

Seinätikkaat

Laadukas ja pitkäikäinen tikas korostaa rakennuksen ryhdikästä ilmettä. Vesivek-järjestelmätikkaan laadun takana ovat vahvat materiaalit ja paksu suojaava sinkkikerros. Kokonaisuuden kruunaa...

Lapetikkaat

Korkealla liikuttaessa on aina kyse ihmisten turvallisuudesta vakavimmassa mahdollisessa mielessä. Tämän vuoksi kaikki lapetikkaamme eli kattotikkaamme ja kattoportaamme ovat CE-merkittyjä.

Lumiesteet

Lumiesteiden valintaan vaikuttavat muun muassa talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinulle sopivimman lumiesteratkaisun suunnittelussa. Polttomaalatut,...

Kattosillat

Kattosillat turvaavat kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille. Vesivekin kattosilloilla ja -kulkuteillä varmistat, että nuohooja ja antenniasentaja...

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet takaavat turvallisen varapoistumistien yläkerran ikkunoista ja parvekkeilta.

Putoamissuojaus

Katolla työskentelevien turvaamiseksi on käytettävä putoamisen estävää tai sen pysäyttävää järjestelmää. Lähtökohtana on putoamisen estäminen.

Parvekevedenpoisto

Parvekkeen sadevedenpoistoon suunnitellut tuotteemme sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen kerrostalojen saneerauksiin.

Erikoistuotteet

Kuparituotteet, lisävarusteet ja vaikka mitä muuta. Meiltä löytyy tuote tarpeeseen kuin tarpeeseen.