Mietityttääkö kattosi kunto?

Et ole ainoa, jolla on kattohuolia – tutkimuksen mukaan 58 % pientalo-omistajista kattoasiat pyörivät mielessä jopa 5 vuotta ennen remonttiin ryhtymistä. Yli 25 vuoden kokemukseen pohjautuen Vesivek kehitti kirjallisen ja kuvallisen raportin keventämään näitä huolia. Pyydä nyt maksuton kuntoraportti, niin saat huolehtimisen sijaan mustaa valkoisella kattosi tilasta.

 

Tarkistuta katon riskirakenteet

Vesivekin asiantuntijan tekemässä kuntoarviossa kartoitetaan päällyskatteen, kattoturvan sekä sadevesijärjestelmän kunnon lisäksi yläpohjan riskirakenteet: kantavat rakenteet, läpiviennit sekä ilmankierron toimivuus.

 

Veloitukseton raportti

Kuntoarviosta saat kirjallisen kuntoraportin. Kuntoarvio ja raportti ovat ilmaisia eivätkä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä. Halutessasi saat Avaimet käteen -tarjouksen mahdollisista korjaustoimenpiteistä.

 

Kattohuolet pois

Jos kaikki on katolla kunnossa, saat asiasta mustaa valkoisella ja kattohuolet pois mielestäsi. Vuonna 2020 ajanjaksolla 1.1. – 15.8. Vesivek teki noin 2400 katon kuntoarviota ja niistä noin 52 % ei johtanut jatkotoimenpiteisiin.

VIDEO: Katon kunto selviää kuntoraportista