Mietityttääkö kattosi kunto?

Et ole ainoa, jolla on kattohuolia – tutkimuksen mukaan 58 %:lla pientalo-omistajista kattoasiat pyörivät mielessä jopa 5 vuoden ajan ennen remonttiin ryhtymistä. Yli 25 vuoden kokemukseen pohjautuen Vesivek kehitti luotettavan, kirjallisen ja kuvallisen raportin keventämään näitä omakotiasujien huolia. Tilaa nyt maksuton Meidän Katto™ -kuntoraportti, niin saat huolehtimisen sijaan mustaa valkoisella kattosi tilasta.

 

Tarkistuta katon riskirakenteet

Vesivekin asiantuntijan tekemässä kuntoarviossa kartoitetaan päällyskatteen, kattoturvan sekä sadevesijärjestelmän kunnon lisäksi yläpohjan riskirakenteet: kantavat rakenteet, läpiviennit sekä ilmankierron toimivuus.

 

Veloitukseton raportti

Kuntoarviosta saat kirjallisen Meidän KattoTM -kuntoraportin. Kuntoarvio ja raportti ovat ilmaisia eivätkä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä. Halutessasi saat Avaimet käteen -tarjouksen mahdollisista korjaustoimenpiteistä.

 

Kattohuolet pois

Jos kaikki on katolla kunnossa, saat asiasta mustaa valkoisella ja kattohuolet pois mielestäsi. Esimerkiksi viime vuonna Vesivek teki lähes 10 000 kuntoarviota ja niistä 41 % ei johtanut jatkotoimenpiteisiin.