Mietityttääkö kattosi kunto?

Et ole ainoa, jolla on kattohuolia – tutkimuksen mukaan 58 % pientalo-omistajista kattoasiat pyörivät mielessä jopa 5 vuotta ennen remonttiin ryhtymistä. Yli 25 vuoden kokemukseen pohjautuen Vesivek kehitti kirjallisen ja kuvallisen raportin keventämään näitä huolia. Tilaa nyt maksuton Meidän katto™ -kuntoraportti, niin saat huolehtimisen sijaan mustaa valkoisella kattosi tilasta.

 

Tarkistuta katon riskirakenteet

Vesivekin asiantuntijan tekemässä kuntoarviossa kartoitetaan päällyskatteen, kattoturvan sekä sadevesijärjestelmän kunnon lisäksi yläpohjan riskirakenteet: kantavat rakenteet, läpiviennit sekä ilmankierron toimivuus.

 

Veloitukseton raportti

Kuntoarviosta saat kirjallisen Meidän katto™  -kuntoraportin. Kuntoarvio ja raportti ovat ilmaisia eivätkä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä. Halutessasi saat Avaimet käteen -tarjouksen mahdollisista korjaustoimenpiteistä.

 

Kattohuolet pois

Jos kaikki on katolla kunnossa, saat asiasta mustaa valkoisella ja kattohuolet pois mielestäsi. Vuonna 2020 ajanjaksolla 1.1. – 15.8. Vesivek teki noin 2400 katon kuntoarviota ja niistä noin 52 % ei johtanut jatkotoimenpiteisiin.

VIDEO: Katon kunto selviää Meidän katto™ -kuntoraportista