Mietityttäkö kattoasiat? Hyödynnä Vesivekin veloitukseton katon kuntotarkastus

Et ole ainoa, jolla on kattohuolia – tutkimuksen mukaan 58 % pientalo-omistajista puntaroi kattoasioita mielessään jopa 5 vuotta ennen remonttiin ryhtymistä. Katon uusiminen on mittava urakka, siihen ei luonnollisesti halua ryhtyä kevein perustein. Ammattilaisen tekemä, perusteellinen kuntotarkastus auttaa päätöksen tekemisessä sekä säästää turhalta murehtimiselta. Vesivekin konseptoitu tarkastus on kattava, luotettava ja veloitukseton.

 

Pitkä kokemus tuo ammattitaitoa

Kuntotarkastuksia on markkinoilla tarjolla paljon ja monenlaatuisina. Vesivekin tarkastuskonsepti perustuu kokemukseen, jonka olemme keränneet suomalaisilta katoilta yli 40 vuoden aikana. Tarkastuksen suorittaa aina oma, koulutettu kattoasiantuntijamme.

 

Selkeää ja havainnollista tietoa

Kattoasiantuntijamme käy tarkastuksen havainnot aina asiakkaan kanssa läpi. Asiat esitetään kirjallisessa kuntoraportissa selkokielellä ja valokuvien avustuksella.

 

Helpottaa päätöksentekoa

Kattavan ja kuvallisen tarkastuksen pohjalta asiakkaan on turvallista tehdä päätös remontin tarpeellisuudesta. Vesivek tekee vuosittain tuhansia kuntotarkastuksia, keskimäärin puolet niistä eivät johda mihinkään korjaustoimenpiteisiin.

 

Veloitukseton tarkastus

Vesivek-kuntotarkastus on osa palveluamme ja asiakkaalle veloitukseton. Tarkastuksen teettäminen ei sitouta asiakasta tilauksen tekemiseen. Jos puutteita löytyy, annamme Avaimet käteen -tarjouksen korjaustoimenpiteistä.

VIDEO: Katon kunto selviää kuntotarkastuksessa

Miten Vesivek-kuntotarkastus etenee?

Yhteydenotto

Yhteydenotto

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse ja selvitämme, millainen kohde on kyseessä. Sovimme passelin ajan tarkastuskäynnille. Halutessasi voit seurata tarkastuksen etenemistä.

Kuntotarkastus

Kuntotarkastus

Kartoitamme päällyskatteen, kattoturvan ja sadevesijärjestelmän kunnon. Yläpohjassa varmistamme, ettei rakenteissa näy merkkejä vuodoista tai riittämättömästä ilmankierrosta.

Raportointi

Raportointi

Saat kirjallisen kuntoraportin, jossa tulokset kerrotaan asiakkaalle selkokielellä ja valokuvien avulla. Halutessasi saat kiinteähintaisen Avaimet käteen -tarjouksen, jos kunnostustarpeita ilmenee.

Tyytyväiset asiakkaamme

Stigin tiilikatto laitettiin kerralla kuntoon

Veronican kattoremontti valmistui parissa päivässä, keskellä talvea.

Tuomaksen talossa pitää kaiken olla tiptop, ja myös edustava katto on tärkeä.

Ota yhteys, takuulla vastataan