Avoimet asentajan työpaikat Vesivekillä

Tarjoamme ympärivuotista, konkreettista työtä mainiossa työporukassa, ympäri Suomen. Työnjohto tietää mitä tekee, jokaisen rooli on selkeä ja työhön annetaan aina perehdytys. Kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta kasvavassa yrityksessämme. Asentamasi tuote on priimaa ja työturvallisuus on kunnossa. Lue telineasennuksesta Vesivekillä.

Voit lähettää myös avoimen hakemuksen!

Jätä avoin hakemus

Toimintamme kasvaa ja etsimme kaiken aikaa päteviä kattoalan myyjiä ja asentajia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut.

Asentajiltamme kuultua

”Soittelin töitä iltavapailla. Tuntui, että kaikkialla pitää olla työkokemusta, ja eihän sitä siinä iässä ollut. Tänne kuitenkin otettiin vastaan ilman kokemusta ja omalla panoksella sai pitää paikkansa.”

”Porukka on tosi hyvä ja riittää huumorintajua kaikilla. Totta kai sitä välillä aina kiukutellaan toisillemme, mutta se kuuluu tähän hommaan.”

”Puoli seitsemän aikaan tullaan aamupuuroille, jotka Antti, meidän pomo keittää. Seitsemältä lähdetään töihin. Syödään, niin jaksetaan töissä hyvin”

”Sillä on iso merkitys, varsinkin kun ollaan tosi kauan tehty samalla porukalla, että on luottamus jokaiseen mieheen. Ja että se työ tehdään meidän firman standardien mukaan, eli ei oikaista asioissa.”

”Suosittelisin ihan kaikille. Nuoria täällä on paljon, ja aloittaessaan ei tarvitse olla vielä valmis tekijä. Positiivisia ja kovaa töitä tekeviä kavereita tänne kuitenkin haetaan. Ilmapiiri täällä mahtava”

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä asentajamme sanovat meistä

Duunia tarjolla tekeville käsille! 👋

Tervetuloa rakennusalan Karhuryhmään!

Asentajana Vesivekillä

”Meillä on tosi hyvä työporukka”

Joni, telineasentaja

”Työntekijöistä pidetään huolta”

Otto, peltiseppä, ränni- ja lista-asentaja

”Ei muuta kun tervetuloa koittamaan”

Eero, kattoasentaja, pohjamies

”Alussa kun aloitin sain kunnon perehdytyksen vanhoilta työntekijöiltä”