Avoimet asentajan paikat Vesivekillä

Tarjoamme ympäri vuoden takuuvarman työn, selkeät roolit ja hyvän perehdytyksen. Palkka on hyvä ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta kasvavassa yrityksessämme. Vesivekin toimari Kimmolla on asentajatausta ja meillä arvostetaan asentajan työtä sekä työturvallisuutta. Lue telineasennuksesta Vesivekillä. Voit lähettää myös avoimen hakemuksen!

 

Jätä avoin hakemus

Toimintamme kasvaa ja etsimme kaiken aikaa päteviä kattoalan myyjiä ja asentajia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut.

Millaista meillä on töissä?

Työilmapiirimme hakee vertaistaan: aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua, mikä ruokkii työntekijöiden nälän lisäksi heidän keskinäisiä suhteitaan. Koulutamme työntekijöitämme ja vastaamme heidän toiveisiinsa nopeasti. Pidämme huolen, että tiedämme, mitä tekijöillemme kuuluu.

Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys kaikkien tekijöidemme muodostamalla yhteisöllisyydellä on. Kaikki tämä heijastuu suoraan asiakkaisiimme, joista jopa 97 % suosittelee meitä.

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä työntekijämme sanovat meistä

Aamupuuro

”Me olemme samanarvoisia”

Timo, asentaja

”Meillä on hyvä meininki ja semmoinen joukkuehenki kaikilla”

Janne, asentaja

”Mieluisa työ motivoi tulla joka päivä töihin”

Juho, myyjä

”Yksin ei jätetä”

Petri, myyjä

”Myyntityö autoharrastuksen mahdollistajana”

Mikko, myyjä

”Haluan olla paras tässä hommassa”

Kari, myyjä

Kari vaihtoi taannoin kaistaa ja vanha rekkakuski tuli mutkan kautta Vesivekille myyjäksi!

Petri, myyjä

”Mikä on parasta työssä Vesivekillä”?