Töitä tarjolla kattoalan asentajille

Tarjoamme huippuhommia kattoalan asentajille. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve ränneille ja kattoturvatuotteille, ja siksi haemme jatkuvasti ahkeria tekijöitä eri puolille Suomea. Meillä pääset työskentelemään rehdin ja turvallisen organisaation palveluksessa alalla, jolla töitä riittää.

 

Työtä ympäri vuoden

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, roolit ja työporukka ovat selkeät ja saat työtehtäviisi aina perusteellisen perehdytyksen.

 

Hyvä palkkaus

Palkka on miehen mukainen ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta ja mahdollisuuksia kasvavassa yrityksessämme.

 

Työturvallisuus on paras mahdollinen

Yrityksen perustajalla ja toimarilla Kimmolla on asentajatausta, mikä näkyy työolosuhteisiin panostamisena. Työtäsi arvostetaan ja turvallisuuden eteen tehdään kaikki mahdollinen. Olemme ottaneet käyttöön telineasennuksen ensimmäisenä alan toimijana. Lue lisää työturvallisuudesta Vesivekillä.

 

Työyhteisö vailla vertaa

Meillä ei ole herroja eikä narreja, kaikkien työpanos on arvokas. Työilmapiirimme hakee vertaistaan; aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua.

Avoimet asentajan paikat Vesivekillä

Vesivekillä on vahvan kasvun myötä avoimia työpaikkoja säännöllisesti alueille kuten Pääkaupunkiseutu, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Oulu, Kokkola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Turku, Mikkeli, Tampere, Pori, Seinäjoki, Vaasa. Laita hakemusta tulemaan!

Jätä avoin hakemus

Toimintamme kasvaa ja etsimme kaiken aikaa päteviä kattoalan myyjiä ja asentajia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kerro, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut.

Millaista meillä on töissä?

Työilmapiirimme hakee vertaistaan: aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua, mikä ruokkii työntekijöiden nälän lisäksi heidän keskinäisiä suhteitaan. Koulutamme työntekijöitämme ja vastaamme heidän toiveisiinsa nopeasti. Pidämme huolen, että tiedämme, mitä tekijöillemme kuuluu.

Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys kaikkien tekijöidemme muodostamalla yhteisöllisyydellä on. Kaikki tämä heijastuu suoraan asiakkaisiimme, joista jopa 97 % suosittelee meitä.

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä työntekijämme sanovat meistä

Aamupuuro

Me olemme samanarvoisia

Samuli, myyjä

”Palkkaus on erittäin kannustavaa”

Timo, asentaja

”Meillä on hyvä meininki ja semmoinen joukkuehenki kaikilla”

Aleksi Vainio, myyjä

”Tuotteen täytyy olla kunnossa, jotta työtä pystyy tekemään”

Janne, asentaja

”Mieluisa työ motivoi tulla joka päivä töihin”

Kari, myyjä

Kari vaihtoi taannoin kaistaa ja vanha rekkakuski tuli mutkan kautta Vesivekille myyjäksi!

Petri, myyjä

Mikä on parasta työssä Vesivekillä?