Rännit suoraan autosta Satakunnassa

Valmistamme rännit Satakunnassa suoraan autosta mittojen mukaan. Niin vältetään vuodoille alttiit saumat. Vesivekin Arvo-kouru on polttomaalattua alumiinia, joka on luonnostaan ruostumaton materiaali. Se on markkinoiden ainoa raidoittumaton ja saumaton vesikouru.

Remontoijat Rakentajat
Rännit suoraan autosta Satakunnassa – Vesikourut mittojen mukaan | Vesivek
 

Raidaton ulkopuolelta, helppo puhdistaa sisäpuolelta

Arvo-kourun muotoilun ansiosta sen ulkopinta säilyy siistinä eikä se raidoitu kuten tavallinen ränni. Vesikourun sisäpuoli on helppo puhdistaa rännipesurilla tai -harjalla maasta käsin, koska sen kannakkeet sijaitsevat rännin ulkolaidoilla. Kannakkeet on valmistettu erikoisvahvasta litistetystä putkesta ja ne kestävät suomalaiset lumikuormat.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit eivät suojaa kotiasi, jos ne on asennettu väärin. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asentajia Satakunnasta. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Rännien asennuksella on 5 vuoden takuu ja Arvo-vesikourulle myönnämme 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Rännit suoraan autosta Satakunnassa – Vesikourut mittojen mukaan | Vesivek
 

Vesivek kruunaa uuden kotisi

Jotta uusi kotisi olisi toimiva ja turvallinen, sadevesijärjestelmä kannattaa suunnitella huolella ja ajoissa. Väärin mitoitetut / asennetut tai heikkolaatuiset tuotteet ovat riski kotisi rakenteille ja asukkaille. Vesivek-asiantuntijaltamme saat apua rakennusprojektiisi kattotuotteiden valinnan ja aikataulutuksen osalta, ota yhteyttä!

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa uutta kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asentajia Satakunnasta. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu. Arvo-kourulle myönnämme 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Valitse ARVO – markkinoiden kestävin ja kaunein ränni

Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse Vesivekin Arvo. Se on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton vesikouru.

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!
Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

  • Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin, ei raitoja!
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Mittatilaustyönä sinun kotiisi - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Sileät viimeistellyt syöksytorven mutkat eivät kerää tukoksia.
  • Maksimaalinen vedenvirtaus.
  • Kestävimmät kannakkeet.
  • Alumiini materiaalina on ruostumaton.

Milloin on remontin aika?

Tiesitkö että jos kotisi rakenteet kärsivät kosteusvaurioista puutteellisen sadevesijärjestelmän takia, vakuutus ei korvaa kuluja? Seuraavat hälytysmerkit viittaavat remontin tarpeeseen.

 

Vesikourut vuotavat

Vuotavat rännit ovat selvä merkki siitä, että sadevesijärjestelmä on tulossa tiensä päähän. Ränni on joko ruostunut puhki tai liitoskohtien saumat ovat pettäneet. Jos vesikourun tai syöksytorven pinta on ruosteinen tai hilseilevä, kannattaa pyytää ammattilainen tarkastamaan tilanne ennen suurempaa vauriota. Ruosteinen sadevesikouru on myös ulkonäköongelma.

 

Rännit ovat notkolla lumen painosta

Notkollaan oleva ränni kertoo kiinnitysten pettämisestä. Mutkalle taipuneen vesikourun vedenvirtaus kärsii huomattavasti, ja vesi jää seisomaan ränniin, valuu yli ja kerää roskia. Nykyaikainen sadevesijärjestelmä kestää oikein asennettuna hyvin lumen ja jään painon.

 

Kattoturva on puutteellinen

Lumiesteet ovat oleellinen osa pihan kulkureittien turvallisuutta. Katolta putoava lumi on pahimmillaan hengenvaarallinen. Lain mukaan kiinteistön omistajan on järjestettävä turvallinen kulkutie katolle, jotta esimerkiksi nuohooja pystyy suorittamaan työnsä.

 

Mitä ränniremontti maksaa? Kuukausierä alkaen 50 € / kk

Vesivek on ränniremonteissa tutkitusti edullinen vaihtoehto; Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 asiakastamme ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien urakoitsijoiden tarjoukset. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

 

Nopea rahoituspäätös – ei enää pankissa jonotusta

Laatutilin avulla voit maksaa vesikoururemontin juuri sinulle sopivalla tavalla – joko kertalaskuna pitkällä 30 päivän maksuajalla tai jakaa maksun haluamillesi kuukausierille. Voit laskea kuukausierän ja hakea Laatutili-rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen Vesivekin Satakunnan ränniasiantuntijan tapaamista.

vesivek_arvo_video

VIDEO: Vesivek Arvo – Tutkitusti raidaton ränni

Kuinka voin auttaa?

Palvelualue Satakunnassa

Vesivek tekee ränniremontteja seuraavissa Satakunnan kunnissa: