Rännit jopa 60 vuoden takuulla Järvenpäässä

Tilaa raidoittumattomat rännit asennettuna Järvenpäässä. Kun on kyse sadevesien poisohjaamisesta, Vesivek on nimensä mukaisesti toiminut alan suunnannäyttäjänä. Toimme Suomeen ensimmäiset, rännibisneksen mullistaneet kourukoneet, joiden avulla kourut saatiin valmistettua paikan päällä ja saumattomasti, suoraan räystäiden mitoille. Sittemmin olemme kehittäneet ainoan saumattoman, ruostumattoman ja raidoittumattoman ARVO-kourun. Sitä parempaa kourua ei löydy.

Järvenpäässä teemme ränniremontteja mm. näillä alueilla: Loutti, Kyrölä, Kinnari, Mikonkorpi, Jamppa, Nummenkylä ja Haarajoki

Remontoijat Rakentajat
Rännit suoraan autosta Järvenpäässä – Vesikourut asennettuna | Vesivek
 

Alan ensimmäinen sertifioitu asennus

Paraskaan tuote ei pelitä, jos se asennetaan väärin. Vesivekin tuotteet asennetaan aina omien, paikallisten asentajien toimesta. Saimme työllemme sertifioinnin jo vuonna 1996, ensimmäisenä toimijana alalla. Käytämme asennuksessa vain omia, paikallisia asentajiamme Uudeltamaalta.

 

Materiaaleissa ei pihtailla

Vesivekin patentoituihin kourunkannakkeisiin ei kelpuuteta mitä tahansa terästä. Materiaalina on mm. autoteollisuudessa käytetty ultrakova erikoisteräs. Materiaali ja optimoitu muotoilu tekee kannakkeista markkinoiden vahvimmat. Kouruissa emme tyydy 0,5 mm standardiin, vaan pistämme piirun verran paremmaksi ja käytämme 0,6 mm terästä.

 

Takuulla vastataan

On helppoa mennä takuuseen oman tehtaan tuotteista ja omien asentajien työn laadusta. Asennustakuumme on viisi vuotta ja tuotetakuumme pisimmillään 60 vuotta.

Rännit suoraan autosta Järvenpäässä – Vesikourut asennettuna | Vesivek
 

Suojaa uusi kotisi

Jokainen haluaa uuden kotinsa olevan toimiva ja turvallinen, siksi myös sadevesi- ja kattoturvajärjestelmät kannattaa suunnitella huolella. Väärin mitoitetut, asennetut tai heikkolaatuiset tuotteet ovat riski kotisi rakenteille ja asukkaille. Oikein valittuna kattotuotteet ovat myös kauniit ja kruunaavat kiinteistön ulkonäön.

 

Hyödynnä Vesivekin asiantuntemus

Uudisrakennuskohteissa sadevesijärjestelmä ja sadeveden poisohjaaminen tulee suunnitella ajoissa, jotta ne voidaan huomioida muissa työvaiheissa. Vesivek-asiantuntijaltamme saat apua rakennusprojektiisi kattotuotteiden valinnan ja aikataulutuksen osalta.

 

ARVO kruunaa kodin

Et varmaankaan halua, että uuden kotisi hohtavaa julkisivua rumentavat parin vuoden päästä raidalliset ja likaiset rännit? Valitse Vesivekin ARVO-kouru, uusi kotisi on sen arvoinen.

vesivek_arvo_video

VIDEO: Vesivek Arvo – Tutkitusti raidaton ränni

Valitse ARVO – markkinoiden kestävin ja kaunein ränni

Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ränniä, valitse Vesivekin Arvo. Se on polttomaalatusta alumiinista valmistettu, markkinoiden ainoa raidaton ja ruostumaton vesikouru.

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!
Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

Vesivekin Arvo – raidaton ränni, ei muuten pänni!

  • Ulkopäärme estää likaisen veden valumisen kylkeä pitkin, ei raitoja!
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Mittatilaustyönä sinun kotiisi - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Sileät viimeistellyt syöksytorven mutkat eivät kerää tukoksia.
  • Maksimaalinen vedenvirtaus.
  • Kestävimmät kannakkeet.
  • Alumiini materiaalina on ruostumaton.

Milloin on ränniremontin aika?

Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi yleisimmäksi syyksi kiinteistöjen kosteusvaurioihin. Vauriot jäävät yleensä omasta kukkarosta maksettavaksi, sillä vakuutus ei korvaa puutteellisen sadevesijärjestelmän aiheuttamaa vahinkoa. Rännejä kannattaakin huoltaa säännöllisesti ja niiden kuntoa tarkkailla esimerkiksi keväisin ja syksyisin. Seuraavat merkit viittaavat remontin tarpeeseen.

Vesikourut vuotavat

Vesikourut vuotavat

Vuotavat rännit ovat selvä merkki siitä, että sadevesijärjestelmä on tulossa tiensä päähän. Ränni on joko ruostunut puhki tai liitoskohtien saumat ovat pettäneet. Jos vesikourun tai syöksytorven pinta on ruosteinen tai hilseilevä, kannattaa pyytää ammattilainen tarkastamaan tilanne ennen suurempaa vauriota.

Rännit ovat notkolla

Rännit ovat notkolla

Rännien kiinnitys saattaa pettää esimerkiksi lumen painosta. Mutkalle taipuneen vesikourun vedenvirtaus kärsii huomattavasti, vesi jää seisomaan ränniin, valuu yli ja kerää roskia. Kourut kestävät hyvin painavatkin lumi- ja jäämassat, kun kannakkeet ovat vahvat ja asennus on tehty oikein.

Tarkista myös kattoturva

Tarkista myös kattoturva

Lumiesteet ja katon kulkutiet ovat oleellinen osa turvallista kattoa. Lumiesteet suojaavat pihaa ja asukkaita, mutta ovat myös tärkeä lenkki kosteudenhallinnassa. Kun lumi sulaa katolla, sulamisvedet eivät päädy seinustoille ja rakenteisiin. Nousutikkaat ja katon kulkutiet tarvitaan, jotta mm. nuohooja pystyy suorittamaan työnsä turvallisesti.

Mitä ränniremontti maksaa? Hinta alkaen 50 € / kk

Remontin hintaan vaikuttaa moni asia, siksi tarjouksemme perustuu aina asiantuntijan paikan päällä tekemään kartoitukseen. Hintoja vertaillessa ei koskaan kannata tuijottaa pelkkää loppusummaa, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

Nopea rahoituspäätös – ei pankissa jonotusta

Vesivek-tili on joustava ja turvallinen tapa maksaa remontti. Sen avulla voit maksaa joko kertalaskuna 30 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla tai jakaa maksun haluamillesi kuukausierille. Voit laskea kuukausierän ja hakea rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen Vesivekin edustajan tapaamista.

Ota yhteys, takuulla vastataan