Rännor

Marknadens mest hållbara rännor och takskyddsprodukter kommer direkt från vår fabrik i Orimattila. Om du letar efter en hållbar och lättskött ränna är ditt val Vesivek Arvo, den enda rand- och rostfria rännan på marknaden.

Renoverare Byggare
Rännor | Vesivek
 

Från den egna fabriken utan mellanhänder

Vår egen produktion i Orimattila utan mellanhänder garanterar snabb leverans, vettiga priser och systematisk kvalitetskontroll. Hos oss betalar du inga mellanhänder.

 

Branschens enda FI-certifierade montering

Inte ens de bästa rännorna eller takskyddsprodukterna skyddar ditt hem om produkterna inte är rätt monterade. Därför använder vi oss alltid av våra egna lokala montörer. Vår montering har som enda i branschen beviljats FI-certifiering.

 

De bästa garantierna på marknaden

Vesivek-montering har 5 års garanti, för Arvo-rännan beviljar vi upp till 60 års genomrostningsgaranti.

Rännor | Vesivek
 

Vesivek kompletterar ditt nya hem

För att ditt nya hem ska vara fungerande och tryggt lönar det sig att i god tid omsorgsfullt planera systemen för regnvatten och takskydd. Feldimensionerade eller -monterade produkter eller produkter av svag kvalitet innebär en risk för ditt hem och din familj. Våra Vesivek-experter erbjuder stöd vid valet av takprodukter och utarbetandet av tidtabeller för ditt byggprojekt, ta kontakt!

 

Branschens enda FI-certifierade montering

Inte ens de bästa rännorna eller takskyddsprodukterna skyddar ditt nya hem om produkterna inte är rätt monterade. Därför använder vi oss alltid av våra egna lokala montörer. Vår montering har som enda i branschen beviljats FI-certifiering.

 

De bästa garantierna på marknaden

Vesivek-montering har 5 års garanti, för Arvo-rännan beviljar vi upp till 60 års genomrostningsgaranti.

Välj ARVO – den mest hållbara och vackraste rännan på marknaden

Om du letar efter en hållbar och lättskött ränna, välj Vesivek Arvo. Arvo är den enda rand- och rostfria rännan på marknaden och är tillverkad av brännlackerad aluminium.

Vesiveks Arvo
Vesiveks Arvo

Vesiveks Arvo

  • Den yttre avslutskanten förhindrar att smutsigt vatten rinner längs sidan, inga ränder!
  • Det är lätt att rengöra rännan tack vare de yttre fästena.
  • Görs som måttbeställt arbete för ditt hem – inga läckande förlängda rännor!
  • Kurvor i stupröret med jämn finish.
  • Maximalt vattenflöde.
  • De mest tåliga stödstyckena.

När är det dags att renovera?

Visste du att om konstruktionerna i ditt hem lider av fuktskador beroende på ett bristfälligt regnvattensystem, ersätter försäkringen inte skadorna? Följande varningstecken är en indikation på att renovering krävs.

 

Läckande stuprännor

Läckande rännor är ett tydligt tecken på att regnvattensystemet behöver åtgärdas. Rännan har antingen rostat igenom eller så har fogarna vid skarvställena gett efter. Om rännans eller stuprörets yta är rostig eller flagnar, lönar det sig att be ett proffs kontrollera situationen innan större skada uppstår. En rostig stupränna är även ett utseendeproblem.

 

Rännorna buktar under vikten från snö

En ränna som buktar är ett tecken på att fästena inte håller. En ränna som buktar gör att vattenflödet försämras betydligt och vattnet blir stående i rännan, rinner över och samlar åt sig skräp. Ett modernt regnvattensystem klarar av tyngden från snö och is om det är rätt monterat.

 

Bristfälligt takskydd

Snöstoppare är en väsentlig del av tryggheten hos vägarna på gården. Fallande snö från taket kan i värsta fall innebära livsfara. Enligt lagen är fastighetsägaren skyldig att skapa en trygg väg till taket, så att exempelvis sotare kan utföra sitt arbete.

Vad kostar det att renovera rännorna? Månadsrat från 50 €

Vesivek är konstaterat det förmånligaste alternativet; Innolink Research Oy intervjuade år 2017 855 av våra kunder och det framkom att vår offert i 81 procent av fallen hade samma pris eller var förmånligare än våra konkurrenters offerter. Då man jämför priserna lönar det sig dock att inte bara se på slutsumman, utan man bör beakta det helhetsmässiga innehållet i offerten.

Snabbt finansieringsbeslut – inget mer köande hos banken

Du kan betala på ett sätt som passar just dig – antingen med en engångsfaktura med 30 dagars betalningstid eller genom att dela upp betalningen i månadsrater av önskad storlek. Du kan kalkylera månadsraten och ansöka om finansieringsbeslut redan innan du träffar representanten för Vesivek.