Laukaistava hätäpoistumistikas

Laukaistavaa hätäpoistumistikasta voidaan käyttää kun julkisivuun tarvitaan mahdollisimman huomaamaton, mutta turvallinen hätäpoistumistie.

Laukaistava tikas on kotelomuotoon taitettu tikaspaketti, joka avataan laukaisusokasta vetämällä. Kun sokka irroitetaan, aukeaa tikas itsestään. Tikas avautuu aina laukaisusokasta alaspäin. Luvaton kiipeily maasta käsin on siis mahdotonta.

Tyypillisiä asennuskohteita ovat kerrostalot sekä pientalot, joissa kerroksia on enemmän kuin yksi. Kerrostaloissa hätäpoistuminen järjestetään tikkaita pitkin sellaisista asunnoista, joista ei päästä pelastamaan ihmisiä palokunnan tikasautoilla. Toinen vaihtoehto on parvekelaattaan sijoitettu luukkutikas.

 

Omalta tehtaalta, ilman välikäsiä

Oma tuotanto Orimattilassa ilman välikäsiä takaa nopeat toimitukset, järkevät hinnat ja systemaattisen laaduntarkkailun. Meillä et maksa välikäsille.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek myöntää kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Laukaistava hätäpoistumistikas - huomaamaton ratkaisu

  • Voidaan laukaista aukinaiseksi vetämällä laukaisusokasta.
  • Laukaisusokkia on sijoitettu ylimmän tikkaan yläpäähän sekä jokaisen jatkoksen kohdalle.
  • Jatkoskohdat sijoitetaan sellaiselle korkeudelle, että sokka pystytään irroittamaan.
  • Tikkaita pitkin päästään vain ylhäältä alaspäin.
PYYDÄ TARJOUS

Rahoitus

 

Mitä kattoremontti maksaa? 
Kuukausierä alkaen 50 € / kk

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: katon pinta-ala, muoto, katemateriaali sekä katon rakenteiden kunto. Vesivek on tutkitusti edullinen vaihtoehto; Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 asiakastamme ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien urakoitsijoiden tarjoukset. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

 

Nopea rahoituspäätös - ei enää pankissa jonotusta

Laatutilin avulla voit maksaa juuri sinulle sopivalla tavalla – joko kertalaskuna pitkällä 30 päivän maksuajalla tai jakaa maksun haluamillesi kuukausierille. Voit laskea kuukausierän ja hakea Laatutili-rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen Hämeen Laaturemontin edustajan tapaamista.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?