Teräs-Tapio – perinteinen tiilikuvioinen peltikatto

Teräs-Tapio on suosituin, tiilikuvioitu peltikattomme ja sen valitsee peräti 85 % asiakkaistamme. Vesivek-tuotteet toimitetaan aina asennettuna. Teräs-Tapiolle on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa.

 

Huoleton ratkaisu

Vesivek tarjoaa kattoprofiilit kaikkiin tarpeisiin ja makuihin. Oma tuotanto laadukkaista materiaaleista takaa korkealuokkaisen lopputuloksen.

 

Teknistä ylivoimaa

Laadukas pinnoite on kestävän katon tae. Siksi käytämme parasta, SSAB MattaNova -pinnoitteella viimeisteltyä terästä.

 

Turvallinen valinta

Vesivekin tuotteet takaavat mielenrauhasi. Annamme niin materiaaleille kuin asennuksellekin pitkän takuun. Huomioimme myös ympäristöasiat, ja siksi MattaNova-pinnoitetut katot ovat kierrätettäviä.

Suomalaista laatua - Teräs-Tapio

Teräs-Tapio on suosituin kattoprofiilimme ja sen valitsee peräti 85 % asiakkaistamme

  • Valmistetaan Vesivekin omassa kattoprofiilitehtaassa Pirkkalassa
  • Valmistusmenetelmä ja peltimateriaalit CE-hyväksyttyjä
  • Helppo huoltaa ja pitää kunnossa muotonsa ja materiaalinsa ansiosta
  • Profiilin muotoilusta johtuen Teräs-Tapio on kilpailijoitaan hiljaisempi
  • Kestää aikaa ja sääolosuhteita
Lataa esite

Kuvat

Oheiset värimallit ovat suuntaa-antavia.

Onko värillä väliä?

Kun sopiva profiilityyppi on valittu katolle, tulee vielä päättää katteen väri. Ensin kannattaa varmistaa, onko alueen kaavoituksessa rajoituksia katon värille ja mahdollisesti myös katetyypille. Sen jälkeen on paljolti kyse vain makuasioista. Yleissääntönä voidaan sanoa, että kontrastia tuovat väriyhdistelmät ovat usein hyviä ratkaisuja. Eli esimerkiksi keltaiseen taloon ruskea katto ja valkoiseen musta katto. Näin kokonaisuudesta tulee ryhdikäs eikä liian raskas. Hyvä ohjenuora on myös yhdistää lämpimiin julkisivuväreihin lämmin katon sävy, ja kylmiin seinäpintoihin kylmän sävyinen katto, jotta yleisilme pysyy tasapainoisena. Ympäristö sekä pihapiirin kasvit, muut materiaaliratkaisut ja muotokieli vaikuttavat osaltaan värin valintaan; perinteisessä maalaismaisemassa esimerkiksi keltainen talo punaisella tiilikuviokatolla pääsee oikeuksiinsa.