Rännor i Kimitoön med upp till 60 års garanti

När det gäller att leda bort regnvatten har Vesivek, som namnet säger, varit en föregångare i branschen. Vi tog de första rännmaskinerna till Finland, vilket förändrade rännbranschen. Med maskinerna kunde rännorna tillverkas sömlöst på plats, exakt enligt takfotens mått. Senare har vi utvecklat Arvo, den enda skarvfria, rostfria och randfria rännan. Bättre ränna än så finns inte.

Renoverare Byggare
Rännor med upp till 60 års garanti | Vesivek
 

Branschens första certifierade montering.

Inte ens den bästa produkten fungerar rätt om den monteras fel. Vesiveks produkter monteras alltid av egna, lokala montörer. Vårt arbete certifierades redan år 1996, som den första aktören i branschen.

 

Vi snålar inte med materialen.

Det duger inte med vilket som helst stål i Vesiveks patenterade stödstycken. Materialen är bland annat ultrastarkt specialstål, som används i bilindustrin. Materialen och den optimerade designen gör stödstyckena till de starkaste på marknaden. Vid rännor nöjer vi inte oss med standarden på 0,5 mm, utan gör ännu bättre och använder 0,6 mm stål.

 

Vi svarar garanterat.

Det är enkelt att gå i god för den egna fabrikens produkter och kvaliteten hos arbetet som våra montörer gör. Vår monteringsgaranti är fem år och vår produktgaranti är som längst 60 år.

Rännor med upp till 60 års garanti | Vesivek
 

Skydda ditt nya hem.

Var och en vill att deras nya hem ska fungera väl och vara tryggt. Därför lönar det sig också att planera taksäkerhetssystemen noga. Produkter som dimensionerats eller installerats fel, eller är av dålig kvalitet, är en risk för hemmets konstruktioner och invånare. Rätt valda takprodukter är även vackra och kröner fastighetens utseende.

 

Utnyttja Vesiveks sakkunnighet.

Nybyggnadsobjektens takavvattningssystem och avledning av regnvattnet ska planeras i tid så att de kan beaktas i följande arbetsskeden. Vår Vesivek-expert hjälper dig med tidtabellerna och att välja takmaterial för ditt byggprojekt.

 

ARVO kröner hemmet.

Du vill knappast att fasaden på ditt splitternya hus förfulas av randiga och smutsiga rännor? Välj Vesiveks ARVO-ränna, ditt nya hem förtjänar det.

Välj ARVO – den mest hållbara och vackraste rännan på marknaden

Om du letar efter en hållbar och lättskött ränna, välj Vesivek Arvo. Arvo är den enda rand- och rostfria rännan på marknaden och är tillverkad av brännlackerad aluminium.

Vesiveks Arvo
Vesiveks Arvo

Vesiveks Arvo

  • Den yttre avslutskanten förhindrar att smutsigt vatten rinner längs sidan, inga ränder!
  • Det är lätt att rengöra rännan tack vare de yttre fästena.
  • Görs som måttbeställt arbete för ditt hem – inga läckande förlängda rännor!
  • Kurvor i stupröret med jämn finish.
  • Maximalt vattenflöde.
  • De mest tåliga stödstyckena.

När är det dags för rännrenovering?

Ett bristfälligt takavvattningssystem har konstaterats vara den vanligaste orsaken bakom fastigheters fuktskador. Skadorna måste ofta betalas från egen ficka, eftersom försäkringen inte täcker skador som orsakats av ett bristfälligt takavvattningssystem. Därför lönar det sig att underhålla rännor regelbundet och att granska deras skick till exempel på våren och hösten. Följande tecken tyder på ett renoveringsbehov.

Vattenrännorna läcker

Vattenrännorna läcker

Läckande rännor är ett klartecken på att takavvattningssystemet håller på att nå sitt slut. Rännan har antingen rostat sönder eller så har rännornas fogar gett vika. Ifall ytan på vattenrännan eller stupröret rostar eller flagnar, lönar det sig att låta ett proffs granska läget innan en större skada skett.

Rännorna är böjda

Rännorna är böjda

Rännornas fästen kan ge vika till exempel av snöns vikt. Vattenflödet i en böjd ränna drabbas, vattnet står kvar i rännan, rinner över och samlar skräp. Rännorna tål även tunga snö- och ismassor eftersom stödstyckena är starka och installationen gjorts rätt.

Kolla även taksäkerheten

Kolla även taksäkerheten

Snöstoppare och takets gångrutter är en viktig del av ett tryggt tak. Snöstoppare skyddar gården och invånarna, men är också en viktig del av fukthanteringen. När snön smälter på taket hamnar smältvattnen inte i väggarna och konstruktionerna. Vägg- och takstegar och gångrutter behövs så att bland annat sotaren kan arbeta säkert.

Vad kostar det att renovera rännorna? Månadsrat från 50 €

Priset på en renovering påverkas av många saker. Därför grundar sig vårt erbjudande alltid på en kartläggning som gjorts på plats av vår expert. När man jämför priser lönar det sig inte att endast titta på slutsumman utan även beakta innehållet i erbjudandet.

Snabbt finansieringsbeslut – inget mer köande hos banken

Vesivek-kontot är ett flexibelt och tryggt sätt att betala för en renovering. Med hjälp av kontot kan du betala med en gång eller med 30 dagars ränte- och avgiftsfri betalningstid eller dela upp betalningen i månadsrater. Du kan räkna ut månadsraten och ansöka om finansieringsbeslutet redan på förhand innan du träffar en representant från Vesivek.

Hur kan jag stå till tjänst?