Turvallisin valinta kiinteistön salaojaremonttiin

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Mitä suuremmasta kiinteistöstä on kysymys, sitä tärkeämpään rooliin nousevat urakoitsijan prosessit sekä resurssit. Vesivekin salaojayksiköillä on vuosikymmenien kokemus. Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio tekevät Vesivek-salaojaremontista kiinteistöllenne turvallisen ja vaivattoman valinnan.

 

Pitävä aikataulu, yhtäjaksoinen toteutus

Lupaamme parasta asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta asentajilta.. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen, asennustakuu on viisi vuotta.

 

Tarkka ja laadukas asennuskonsepti

Salaojayksikkömme tekevät vain salaojitusta, eivät maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti tarkkoja työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kiinteistölle jopa haitallinen. Tämä on työtä, joka opitaan vain tekemällä – vuosikymmenien aikana asennusprosessimme on viilautunut huippuunsa.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-urakka sisältää kaiken, ainoastaan kalliotyöt tai muut ennalta arvaamattomat vaiheet laskutetaan lisätyönä. Ennen remonttia asiakas saa salaojituksen ja perustusten kunnosta kuntoraportin, joten päätöksiä ei tarvitse tehdä mutu-tuntumalla. Samoin kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan.

 

Kuntoraportti on oiva työkalu päätöksentekoon

Vesivekin asiantuntija kannattaa tilata avuksi jo siinä vaiheessa, kun kiinteistössänne harkitaan salaojaremonttia. Veloitukseton kuntoraportti antaa täsmälliset tiedot projektin suunnitteluun sekä päätöksentekoon.

100 % oman palveluketjun hyödyt?

Koska emme käytä lainkaan alihankkijoita, seisomme itse palvelumme laadun takana.

Pitävä aikataulu ja hinta

Pitävä aikataulu ja hinta

Emme ole riippuvaisia alihankkijoiden aikatauluista, joten pystymme antamaan vedenpitävän aikataulun ja tarjouksen ja myös pitämään ne. Kattavat koneisto- ja henkilöstöresurssit pystyvät vastaamaan kysyntään tehokkaasti. Urakka tehdään myös aina yhtäjaksoisesti loppuun, ainoastaan viimeistelytyöt saatetaan siirtää talven yli keväälle.

Palvelun ja asennuksen laatu

Palvelun ja asennuksen laatu

Omat, koulutetut salaoja-asiantuntijat sekä asentajat tuntevat asennuskonseptin ja ovat hitsautuneet toimimaan yhdessä. Näin asennuksen laatu pysyy korkeana ja tasalaatuisena. Tiedotamme aktiivisesti remontin etenemisestä sekä huolehdimme että työmaa on turvallinen ja siisti sekä työntekijöille että asukkaille läpi koko urakan.

 

Aina yksi vastuutaho

Aina yksi vastuutaho

Jos remontin aikana nousee esiin mitä tahansa kysyttävää, asiakkaalla on yksi vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä. Ja kun asioit pitkäikäisen ja vakavaraisen kumppanin kanssa, tiedät, että takuilla ja vastuilla on myös katetta. Laskutus on selkeää; saat remontista kokonaistarjouksen, joka sisältää kaiken. Laskutamme vasta, kun urakka on kokonaan valmis.

Kuntoraportti kiinteistön kunnossapitosuunnittelun tukena

Kun kiinteistön korjaustarpeet tunnistetaan ajoissa, niiden toteuttamiseen voidaan varautua. Salaojituksen toimivuus vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen kuntoon ja asumisterveyteen. Vesivek on konseptoinut kunnossapitosuunnittelun pohjaksi erinomaisen työkalun, salaojien kuntoraportin. Selkokielisen dokumentin pohjalta kiinteistön salaojituksen kunto ja mahdolliset tulevat korjaustarpeet voidaan arvioida kattavasti, objektiivisten faktojen perusteella. Raportti on veloitukseton eikä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä.

Kuntoraportti kiinteistön kunnossapitosuunnittelun tukena

Ota yhteys, takuulla vastataan