Turvallisin valinta kiinteistön salaojaremonttiin

Salaojaremontti on kiinteistön tärkeimpiä mutta myös vaativimpia remontteja. Mitä suuremmasta kiinteistöstä on kysymys, sitä tärkeämpään rooliin nousevat urakoitsijan prosessit sekä resurssit. Vesivekin salaojayksiköillä on vuosikymmenien kokemus. Omat asentajat ja kalusto, tarkkaan harkittu asennuskonsepti sekä kattava sopimus ja dokumentaatio tekevät Vesivek-salaojaremontista kiinteistöllenne turvallisen ja vaivattoman valinnan.

 

Pitävä aikataulu, yhtäjaksoinen toteutus

Lupaamme parasta asennuslaatua, ja sen tiedämme saavamme vain omilta asentajilta. Emme käytä lainkaan alihankkijoita, joten ette maksa välikäsille. Laatu ja aikataulut pitävät, kun asennus tehdään täysin omilla resursseilla ja aina yhtäjaksoisesti loppuun saakka. Laadun takaamme markkinoiden parhailla takuilla, asennustakuu on viisi vuotta.

 

Markkinoiden paras hinta-laatu-suhde

Salaojayksikkömme tekevät vain salaojitusta, eivät maanrakennusta. Siinä on vissi ero. Salaojaremontti ei ole pelkkää ojankaivuuta, vaan sisältää monia teknisesti vaativia työvaiheita. Huonosti tehty salaojitus voi olla kiinteistölle jopa haitallinen. Vuosikymmenien aikana asennusprosessi on viilautunut huippuunsa. Oman kaluston sekä asentajien ansiosta pystymme tarjoamaan parasta laatua kustannustehokkaaseen hintaan.

 

Selkeä sopimus ja kattava dokumentaatio

Vesivek-urakka sisältää kaiken, ainoastaan kalliotyöt tai muut ennalta arvaamattomat vaiheet laskutetaan lisätyönä. Ennen remonttia saatte salaojituksen ja perustusten kunnosta kirjallisen Sokkelin kuntoraportin, joten päätöksiä ei tarvitse tehdä mutu-tuntumalla. Samoin kaikki remontin työvaiheet kuvataan ja raportoidaan.

 

Kuntoraportti on oiva työkalu päätöksentekoon

Vesivekin asiantuntija kannattaa tilata avuksi jo siinä vaiheessa, kun kiinteistössänne harkitaan salaojaremonttia. Veloitukseton kuntoraportti antaa täsmälliset tiedot projektin suunnitteluun sekä päätöksentekoon.

100 % oman palveluketjun hyödyt

Koska emme käytä lainkaan alihankkijoita, seisomme itse palvelumme laadun takana. Asiakkaitamme se hyödyttää mm seuraavilla tavoilla:

 

Pitävät aikataulut ja hinta

Emme ole riippuvaisia alihankkijoiden aikatauluista, joten pystymme antamaan vedenpitävän aikataulun ja tarjouksen ja myös pitämään ne. Kattavat koneisto- ja henkilöstöresurssit pystyvät vastaamaan kysyntään tehokkaasti.

 

Palvelun ja asennuksen korkea laatu

Omat, koulutetut salaoja-asiantuntijat sekä asentajat tuntevat asennuskonseptin ja ovat hitsautuneet toimimaan yhdessä. Näin asennuksen laatu pysyy korkeana ja tasalaatuisena. Tiedotamme aktiivisesti remontin etenemisestä sekä huolehdimme että työmaa on turvallinen ja siisti sekä työntekijöille että kiinteistössä kulkeville läpi koko urakan.

 

Yksi vastuutaho

Jos toimituksessa nousee esiin mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia, asiakkaalla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä. Laskutus on selkeää; saat remontista aina kokonaistarjouksen, joka sisältää kaiken. Laskutamme vasta kun urakka on kokonaan valmis.

Kuntoraportti kiinteistön kunnossapitosuunnittelun tukena

Kun kiinteistön korjaustarpeet tunnistetaan ajoissa, niiden toteuttamiseen voidaan varautua. Salaojituksen toimivuus vaikuttaa oleellisesti koko rakennuksen kuntoon ja sisäilmaan. Siksi huolto- ja korjaustyöt kannattaa tehdä ajoissa, muutoin seurauksena voi olla mm. homeongelmia ja huomattavasti kalliimpi remontti. Vesivek on konseptoinut kiinteistön kunnossapitosuunnittelun pohjaksi erinomaisen työkalun, kuntoraportin. Selkokielisen dokumentin pohjalta salaojituksen kunto ja mahdolliset tulevat korjaustarpeet voidaan arvioida kattavasti, objektiivisten faktojen perusteella. Raportti on veloitukseton eikä edellytä tilaajaltaan mitään jatkotoimenpiteitä.

TILAA MAKSUTON KUNTOARVIO

Yhteyshenkilöt ammattilaisille

Olli Forsström Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja salaojat (Uusimaa)
Hannu Heinonen Toimipiste: Kokkola, Oulu salaojat (Pohjois-Pohjanmaa, julkiset hankinnat)
Ville Pasanen Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja, Turku, Pirkkala salaojat (Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi)
Hannu Heinonen Toimipiste: Nurmijärvi, Jyväskylä, Lohja, Kerava salaojat (Uusimaa, Keski-Suomi)