Tiilikattoremontit ripeällä ja ammattitaitoisella Vesivek-asennuksella

Vesivek toteuttaa myös tiilikattoremontteja. Käytämme remonteissa kotimaista Ormax Protector+ -betonikattotiiltä, joka on kaunis ja kestävä betonitiili. Rakennamme myös tiilikattokohteet säältä suojaan päivässä, joten kotisi rakenteet eivät ole kosteuden armoilla.

Vesivekin hengittävä katto kestää
Tiili ei materiaalina ole koskaan 100 % vedenpitävä, joten riittävä tuulettuvuus ja laadukas aluskate ovat erityisen tärkeitä. Vesivekin käyttämä tuplatuuletusrakenne sekä harjatuuletus takaavat riittävän ilmakierron tiilen alla. Harjatuuletus varmistetaan käyttämällä tuulettuvaa ulkotaitetiivistettä.

Markkinoiden kestävin hengittävä aluskate
Tiilikatteen alla käytämme Vesivek Divoroll Pro -aluskatetta. Se on markkinoiden ainoa hengittävä aluskate, jolla on 30 vuoden valmistajan takuu. Normaalia aluskatetta paksumpana se kykenee sitomaan enemmän kosteutta, ja sen mekaaninen lujuus ja UV-säteilyn kesto ovat erinomaisia.

Säältä suojaan päivässä
Yli 40 toimintavuoden aikana olemme kehittäneet fiksut prosessit, miten katto rakennetaan rivakasti säältä suojaan ensimmäisen päivän aikana. Avainasemassa on rakennustelineiden ja nosturin käyttö sekä oikea miehitys ja työtehtävien roolitus. Näin kattorakenteet eivät säätilanteen mukaan ole auki kuin pari tuntia eikä kotisi ole sateen armoilla. Keskimäärin itse remonttityö kestää 2-4 työpäivää. Sinä voit asua normaalisti kotonasi remontin ajan.

Yksi hinta – parhaat takuut
Vesivek-kuntotarkastuksen pohjalta annamme kokonaistarjouksen, joka kattaa kaikki materiaalit ja työt. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että hinnat nousevat remontin edetessä. Omien asentajien työlle tohtii antaa myös kunnon takuut; asennustakuumme on viisi vuotta. Ja pitkäikäisen, ison toimijan takuisiin voit myös luottaa.

Ormax Protector+ betonikattotiili

Tiilikattojen materiaalina on kotimainen, kaunis ja kestävä Ormax Protector+ betonikattotiili. Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Valittavissa olevat värit ovat savitiilenpunainen, tupapunainen, tummanharmaa, musta ja ruskea.

Tiilikatto vai peltikatto?

Tiili on perinteinen ja tyylikäs materiaali, jolla on omat vankkumattomat kannattajansa. Tiilikaton etu on, että se vaimentaa sateen ja lämpötilanvaihtelujen ääntä paremmin kuin peltikate. Hyvin hoidettuna se on myös pitkäikäinen valinta.
Jotta tiilikate ei sammaloituisi ja pakkasrapautuisi, se vaatii tarkempaa huoltoa kuin peltikate. Sammaloituminen on riskinä erityisesti varjoisilla pihoilla, missä on paljon roskaavaa puustoa. Lehdet, havut ja muu eloperäinen aines tulee poistaa katolta säntillisesti ja säännöllisesti. Tiili on myös herkempi vaurioitumaan esimerkiksi kattovarusteiden kiinnitysten kohdalta. Haljenneet tiilet tulee vaihtaa uusiin vuotojen välttämiseksi. Vesivekin kattoasiantuntijoilta saa lisätietoa molemmista katevaihtoehdoista ja niiden sopivuudesta omaan kiinteistöön.

Aurinkopaneelit tiilikatolle?

Erityisesti jos harkitsee aurinkopaneelien asentamista katollensa, on peltikate varmempi vaihtoehto. Paneelien aiheuttama lisäpaino sekä paneelien kiinnikkeet voivat tiilikatolla aiheuttaa vaurioita. Lisäksi sammaloituminen on iso riski; paneelien alla varjossa sammaleella on hyvät olosuhteet kasvaa ja sieltä sitä on myös erittäin vaikea poistaa.

Ota yhteys, takuulla vastataan